Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedi ny opravdu qalitni zpusob jak si kvetiny vychutnat je koren hore, paldy dole. opravdu jiny urychlovaci zpusob jen znici chut a pozmeni obsah ucinnych latek. v podstate skoda materialu. :O
walkinginspace dik prave som dosushil shishku podla rady a paradicka presne ako si pisal. Pre ludi zijucich v uponahlanom svete paradicka
a suhlasim aj s bubik-om ze netreba takto susit celu urodu ale peco by nie jednu shishku ?
A len tak od veci pre outdoor-growerou objavil som paradny sposob zavlazovania od teraz len zasadit, zastrihnut a po urodu ziadne polievanie (len ak velmi sucho). Vyvazame z Japonska na znovuzalesnenie pusti prasok ,ktory ked sa zmiesa zo zemou tak drzi vodu ,tym ze sa meni na gel. s tohto vsak rastliny mozu cherpat vodu 8) uplna paradicka. Objavil som ze tento prashok je aj v pamperskach a plienkach pre deti. Stachi vysypat tak za sachok plienok a zmieshat nadobudnuty prashok zo zeminou pri sadeni EUREKA to je parada co vy na to?
když jsem potřeboval rycle usušit paličku na košt tak se mi osvědčila trouba s ventilátorem. Dal jsem to na nějakých 40 stupňů a za 20 min připraveno k odpalu
To smoke4ever: nejak se mi nechce verit ze ti uschla siska za 20 minut pri 40 stupnich. jak ta siska byla velka??? to byl spis nejakej zarodek ne
To Toxikoman: jestli umis susit v mikrovlnce a proste vis jak na to tak to neni zas takovej problem. nerikam za je good susit nejakou hromady ganji ale jestli to mas este na qetu a chces si zakouri tak v tom nevidim sebemensi problem. sam sem to praktikoval a kdyz jedes treba na rozmrazovaci rezim po 10 vterinach tak MW nema chybu.z nouze proste pohoda.
sem stejneho nazoru jako WESTSTRIP a OSTATNI protoze jak vsichni vime a mame zkusenosti tak velkou teplotou se straci vetsina THC a je tam magneticke treni elektronu takzvane magneticke pole ktere asi ty kytce taky moc k dobru nepomuze raci pomalu a v klidu treba na pude *dR->ZmRd$!* ----PeAcE!!!
Vase nazory vychazeji z toho, ze snad nekdo chce susit celou urodu v mikrovlnce. Nikoho takoveho jsem zde nezaznamenal. Jedna se o nedockave suseni malych vzorku, ktere pestitel odtrhava z rostliny jeste pred sklizni. Nejde o posouzeni chuti, ale spise ucinku takove travy. Proste to rychle ususit a zhulit. K tomu se mikrovlnka da pouzit.
Ja to delam tak, ze krome suseneho vzorku dam do mikrovlnky 3l misu plnou studene vody. Dam 10 min. 700W. Pak vymenim vodu za novou studenou a jeste 5 minut 700W.
Tu vodu hlavne kvuli tomu ze v navodu k mikrovlne pisou, ze pokud se zpracovava neco maleho, ma se pridat jeste neco dalsiho, protoze mikrovlnka bezici skoro na prazdno tim pry nejak trpi.
Nevim no mě to příde uplně hrozný, svoje brka bych do mikrovlnky nikdy nenacpal. Zkoušel sem různý způsoby rychlosušení (asi před 8 lety), ale vždycky to bylo hrozně hnusný...
Moje rada zní: Pokud nemáš model z minulého cyklu, kup si v den sklizně aspoň 5g ať tě to nesvádí ničit si úrodu rychlim sušením. Pokud stříháš v průběhu květu, stříháš proto aby si zjistil jaký model je, jak chtuná, jak je silný atd.. a to z mikrovlnky určitě nepoznáš. FUJ!
já svoje ochutnávky dycky sušil (a doufam ze letos budu zas) na stole a na šišku sem svítil z pár cm stolní lampou... za pár hodin suchý, chuť trochu jak seno ale nevadila mi a účinky bezva na to že to nebylo zralý