Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nak nechapu co teda resis. 22 dgs. mas skoro optimalne teplotu, prave ze bych rek ze zima je na indoor o moc lepsi nez leto, problemy s teplotou ve skrini se resi samy zhe a k te druhe otazce. rofl. rek bych ze prvni vypestovanou urodu mozes zkusit hned po ususeni, nebo ses snad jinyho nazoru?
Mechanical Artificial Violence and Exploration Replicant Individual Calibrated for Killing
ja si tiež pestujem v zime za oknom(aby som mal kontakt s rastlinkami po cely rok)-su sice take ubohe ale par krat ma prekvapili svojim potencialom -ak je dobra vzorka a človek sa kitke venuje tak to nemusi byť vobec take zle
Na zimní sadbě se dá podle mě celkem dobře ekšperimentovat & pokusovat a pak to použít na hlavní sklizni, nééé?
Ale stejně bych doporučoval sázet nejdříf kolem února, to se den už aspoň prodlužuje...
Já sem to tak uďál a teď zkoumám esi je lepčí klíčení v hlíně nebo ve vatě (rozhodně hlína vítězí !!!), plánuju různý hnojiva, atd. A gdyž něco vyroste, budu jen rád
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Jó tak hlásim první výsledky pozorování zimního zaoknovýho pěstování.
Hola hola - kytky vůbec nerostou stagnace jaxvině... takovou podpásofku sem vůbec nečekal
no, nechám to růst a uvidim, moc dobře to ale nevidim
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
no jasom sadil niekedy začiatkom decembra (dokonca poškodene semiačko DP ktore by do jari chcíplo) -prvy mesiac sa len tahal a vyzeral fakt zle,ale potom sa pekne naštartoval a teras už vizera celkom pekne.Asi pred tyždnom som už zastrihaval.
ak sa mi podari požičať foťak tak sem pridam foto-kitka je fakt pekna
Naposledy upravil loweNature 12-02-2005 v 10:49 AM
Neska sem provedl pár razantních změn...
1. Zasadil jsem pár dalších semen.
2. Trochu jsem zahnojil Wuxalem (doufam ze ne pohnojil ).
3. Vyšším rostlinkám sem napatlal stonek Stimulaxem (mám Stimulax I, je dost starey a nevim esi bude fungovati) a zahrnul hlínou kůli novým kořínkům & stabilitě.
4. 1 kytku mi sežrala naše kočka domácí - svině!!! Dost to nechápu...
Zatim fše
Taxem házím nějaký fotky abyste viděli jak to roste ppoommaalluu...
foto:
1. 13. den od vysazení, po týdnu vypadaj kytky skoro stejně (ale zase už začínaj najíždět).
2. Wuxal Super
3. OBMko
Jo a eště jednu fotku sem hodim - je to taková vychytáfka na zalejvání - voda pak nevyplavuje hlínu. Je to dělaný z vypsaný náplně do propisky.
BTW. Rozhod sem se, že poznatky ze zimního pěstování budu ukládat sem a nezaložim vlastní trejd jaxem původně myslel, tak doufám, že bodou mít moderátors radost
A taky doufám, že to nikomu nebude vadit...
zatim ciao, Kwjetoň