Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty dáváš sklenici do mrazáku?Ta ale praskne,pokud v ní není alkohol,nebo ne?Nevim,ale spíš bych do mrazáku použil plastovou nádobu než skleněnou,ta mi většinou praskla.
Jinak předevčírem jsem ochutnal 13 let starý hulení,byla to fialka,a byla zabalená v obyčejným jutovým pytli,na chut neztratila a na stav asi taky ne,ale to nemůžu posoudit,protože jsem to před tím jejím zamrazením neochutnal,na 13 let starýho je to dobrý,až dost,chut taková jako lesní ovoce,a kouř takovej hustej bílej,těžkej,ale sladkej,myslím že hulení vydrží v mrazáku fakt dlouho,ten týpek co mi to dal ochutnat,tak tomu je ,nebo nedávno bylo 50let,a hulí jen občas,je to takovej pohodář,a do mrazáku si hůlo dává každej rok,má na každým balíku cedulku s rokem kdy to sklidil,před třema rokama si koupil novej mrazák,a říkal že ideální teplota mražení je od -7 do -18 stupnů,prej když zkoušel dát víc(mín) jak -18,a pak to rozmrazil,že z hulení zbyla taková kašička,co se dala použít jen na vaření,ne na hulení,takže těch -18 je minimum co nastavte v mrazáku,mín by stálo za kašičku
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
to:MangoMan-prijde mi,ze mrazak chute protribi a trocu zvyrazni.sklenice mi nepraskla,mam to tam ctyri mesice,ale nevim na kolik to je nastaveny.diky za upozorneni,radsi to zaopatrim,moc toho nebylo,jen jedno kytiii...
hele možná se s tou sklenicí pletu,možná jsem měl blbý sklo,a tak to prasklo,a i jedno kytí stačí zamrazit,nikdy nevíš kdy se hodí
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Delam takovej mensi pokusek.Sem nacpal dva filmacky stejnym dunem.Tak akorat at tam neni prilis vzduchu,ale zas abych to neprecpal.Kazdej sem totalne zavoskova,takze by to melo byt vzduchotesny.A jeden sem uskladnil v mrazaku(zima) a druhej ve skrinil(pokojova teplota).Planuju to vytahnout az tak za rok,tak pak napisu ktere jak dopadlo.V zime bude oxidace probihat pomaleji,ale v teple zase bude probihat rychleji premena kyseliny na THC.Toz uz swem zwedaweeej.
no mrazak taky hojne vyuzivam, ale je tam drobny problem, kdyby to nasla mati tak to leti do kamen...
tak to ruzne maskuji do krabic od apod.
ale nejdulezitejsi je to stejnak podle me i vakuovat
Knight: No kostl bych kdyby nic inyho nebylo.Ale letosek mi vysel NO PROBLEMO ( http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 )takze myslim ze nebude potreba sahat na muj hokus pokus.Ten rok tomu dam. A vakuovani je podle me taky urco hodne dulezity aby to THC nezoxidovalo.Ale aji tak sou to dva filmace.To me nezabjeeeeeee.
já jsem slyšel od spousty lidí takoví kecy jakože hulení je jako víno,čim starší tim lepší a třeba někdo plácal jakože "sem vykopal 5let starou skenici ganji a uplně nejvíc zhulující BOMBA "...........takkže asi těžkej lol co?letos bude vic takže mrazak určitě skusim,jo a ty pytle vakuový s telešopingu ty si koupim
GM: jo, taky znam typky, ktery si myslej, ze marihuana je jako vino
Jeden me takhle jednou pozval na brko z nejakyho jeho 3 roky "ulezeliho skanoura" jak rikal , no vysledek byl, ze nam po tom bylo pekne blbe, typek hral vsema barvama, jak kdyby vykouril nejaky bramborovy nate, me se motala hlava, svet jsem videl takrka cernobile ...
Jinak teda material skladuju v mrazaku a po teto zkusenost maximalne 1 rok .....
FT: no prehulili ... ale nekvalitnim materialem. Tohle nebylo jako kdyz se prehulis necim hodne potentnim, prirovnal bych to stavu kdyz omylem vypijes naplesnively zeleny caj...
no ja jsem zkusil jednou, malou vetvicku(uplne cerstvou) dat do uzavreneho pitle a hodil sem to do mrazaku, cca za tyden k veceru sem ji vytahl(vonela jak mrazeny jahody), povesil za skrin, a hned dalsi den rano byla sucha-pripravena na koureni rozdil sem moc nepocitil, snad jen chut byla jemnejsi