Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, myslim, že i kdybys měl ten kýbl se zeminou vysokej 1 až 1,5m tak to nebude žádnej problém, neni ani nutný aby kořeny byly až u knotu, i když tam stejně po krátkým čase růstu kytky budou, voda vzlíná pomocí hlíny, tak že ty kořeny na to nemam vliv, kořeny sajou vodu z hlíny, který nasaje vodu z knotu, je to jasný?
PS: jo a teoreticky čim větší množství hlíny (čim větší kýbl) tim lepší = větší a rychleji rostoucí kytka, ale musíš vzít v úvahu, že když budeš mít obří kýbl, bude to taky hrozně moc vážit, tim pádem budeš muset všechno dimenzovat na tu váhu (spodní kýbl, ty úchyty), a taky manipulace s takhle těžkým kýblem je dost problémová, už i ty moje kýble, jsou plný, dost těžký
Zdrawime,
jsi opravdu hlava mazaná Otó. Tento rok sem objevil super flek, naprosto utajenej, ale trable se záliwkou znáš to .Měl sem vyrobené něco podobného ,ale tys to dotáh k dokonalosti.Škoda že mám internet teprwe pár dní tolik vychytávek co se tu dá najít!!!to je fakt k nezaplacení!!!!!DÍK!!!
Pěkný vál!Minulý rok jsem frčel stejným štylem, ale protože pěstím na vodě, taxem spodní kbel oddělal a vrchní položil na vyrobený ponton s polystyrenu a knoty nechal vyset do vody, prostě paráda.Ale tenhle dou kýbl včele doporučuji, jen vybrat správné knoty, ne ty šit umělé, ikdyž ty jemně pletené jsou asi taky z uměliny? Ať to frčí!!!
uvažuju že to dám na strom abych tam nemusel lízt každej 3tí den akorát nevím jak to lidi chcete řešit s tím přiděláním na strom...pravděpodobně za ten spodní kýbl ale tak konstrukce nebude moc pevná...
Zdarec LoeX, tak tenhle problém jsem pomáhal řešit Strangerovi taky odtud.On řezl špici a nějkýma lanama jsme to přivázali k dalším nižším větvím, no ale to lezení navch bylä fakticky masáž, doporučuju nějaký jednodušejc dostupný stromek,než se plazit několik metrů po kůře jehličnanu.Ale podmíky tam navrchu jsou super
Pro cannabio: Ve tvém příspěvku mimo jiné píšeš o srnách. Měl jsem také takový problém a vyřešil jsem jej. Sice úplně náhodou ale vyřešil. Venku jsem rostliny postřikoval roztokem Bi algeenu. Od té doby, co jsem toto poprvé udělal tak srny se kytek ani nedotkly. A to okolo nich vedl jejich úzký chodníček. Proč tomu tak je??
Zkus otevřít lahvičku BI algeenu a ucítíš ten pach. Ještě pak lépe takový, který byl cca měsíc či 2 v místnosti nejméně s pokojovou teplotou. Fakt síla. Jen pro silné žaludky. Ale funguje.
Mluvilo se tu o vypařování vody!!!???Já bych spodní kýbl zakopal do země až po otvory pro napouštění a přetékání při dešti!!Bude mít větší stabilitu,bude méně nápadný a voda se nebude přliž vypařovat!!Aspoň toto je moje teorie!!!
HonzaProchy123: jasně kreaitvitě se meze nekladnou, zakopání je taky dobrý řešení, mě se to ale nehodí, páč ty kytky občas stěhuju
to thepsycho: já mám knoty umělý, na jiný jsem nenarazil, a problém se sáním sem nezaznamenal, přišlo mi, že sou dost jemně pletený, no hlavně si tam nesmíte nastrkat knoty z petrolejek :-)
loeX: přesně o to jde, taky mě už unavovalo jezdit jednou, někdy i dvakrát, tejdně 20km na kole na chatu zalejvat, tahle jsem na to nemusel sáhnout 14dní při největších vedrech
tak co lidi jedete letos někdo v samozavlažovácích? já sem si dal letos s outdoorem přestávku, tak by mě zajímalo, jestli to někdo používáte a jak to jde
Jeste me napadlo ze kdyby se vam zdal knot prilis kratyk tak muzete spojit dva k sobe treba sesivackou..kdyz je spojite aspon po delce 5cm budou vedst vodu krasne..a taky neni lepsi kdyz bych ten knot nechal v hornim kybli treba 5cm rovne a teprv az nejak o tech 90° otocil at to lip saje tu vodu...mejte se...je to good idea..
takj todle je fakt haluz uz rok pestim na stromech ale tohle je prevrat to vyuziju 100% diky ty by si mel dostat nolefku!!! a napda me jak je v tom hornim kybli ten knot tema dratkama pridelanej napadlo me nejak tam udelat aby se to dalo soupat jako ze by to bylo treba 5cm v kvetinaci a nebo si to treba soupnes jenom na 2cm jako kdyz nechces aby to tolik salo tu vodu????PEACE AND LOVE
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
onrejblesk: díky za chválu, je to tak jednoduchej nápad, že se divim, že to tu už dávno někdo neudělal a že mě to napadlo až tak pozdě, a jak jsem psal, stačilo se podívat na samozavlažovací truhlíky co se prodávaj a nápad byl na světě...
k tomu knotu s proměnlivou délkou, já si myslim, že je to spíš zbitečný, protože podle mě to saje tak nějak akorát, ale vyzkoušet to můžeš a uvidíš, jak jsem psal tvořivosti se meze nekladou a ty kýble by se daly ještě vychytatk různýma vychystávkama....
2 oton: jo tio by chtelo nejakou vychytavky pro TreeGrowery treba nejaky specaial upevnovani ja budu mit strach aby to tam nespadlo to bude bare netsabilni
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
no já myslim, že když to pořádně přidrátuješ ke stromu tak to nespadne, a vydrží to v klidu 14 dní bez zálivky, samozřejmě dle velikosti kýblů, zásobníku a kytky... vše se vším souvisí tak jako vše na světě