Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to na vsech kytkach vzdy pod kazdou palici u stonku.nedokazu si predstavit jak by se v indooru ve meste v prvnim growu mohly opylit..ale mozny je vsechno.Jinak jsem to zkousel otevrit a v podstate v te kulicce nic neni.Je prazdna akort tam byl takovy maly hrasek ve velikosti ani ne 1 milimetr ale spis to je cast stopicky na kterym ta duta kulicka drzi.Jinak ve kvetech nic neni.
No tak se mi prave zacli delat seminka v palicich..nechapu kdyz uz jsme tady dosli k nazoru ze to je vse ok a zadnej hermafrodit to neni.Ale v tech koulich ktere jsou na predchozich fotkach porad nic neni,jsou prazdne a maj pestiky.ale v kvetech obcas nejaky seminko zacina vykukovat...Jsem ve 40 dni kvetu tak jsem zvedavej jak to dopadne..jestli se ty seminka rozjedou tak si snad pujdu hodit masli..protoze ty paldy vypadaj uzasne
Mám semínka z hermáče-může se z nich stát samice nebo budou všichni zase hermáči a nebo samci? Jestli se vyplatí je jakkoli dál použít?
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Apartman Mám semínka z hermáče-může se z nich stát samice nebo budou všichni zase hermáči a nebo samci? Jestli se vyplatí je jakkoli dál použít?
Budou hermáči. Nevyplatí se s níma nic. Můžeš je sníst jestli chceš.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Na netu jsem nasel tohle: http://www.agrokrom.cz/texty/HNOJEN...r/VR_vapnik.pdf
Mohlo by to byt uzitecny na sterilizaci pylu, kdyz vyroste hermous, staci jenom snizit Ph pudy pod hranici, na ktere je kytka schopna vstrebavat vapnik. Pyl se stane sterilnim diky deficitu vapniku a nic neoplodni..
Je možný se zbavit hermafroditismu???
Mám rostlinku Northern Light a pod lampou jsem zjistil že je to hermáč,dal jsem to ven a tam to začalo zase růst(bylo to ve fázi květu) a od té doby to netvoří koule,ale pouze blizny ,je možný že pokud bych to ted přepnul na květ že by to vykvetlo jako samice?nechtěl bych aby to opr. ostatní kyti.....
zdravim všechny growery a growerky,
jsem zde nový ale v pěstování žádný nováček nejsem
přesto mám teď menší dilema....nastíním situaci:
loni jsem zasadil semínka od kámoše z nějakýho modelu...totálně oprcanej
vyrostly mi z nich 4 samice, 1 samec a 2 hermouši.....všechno pěstované v květináčích.....pouze 2 kytky jsem zasadil do země a z nich vyrostly ty hermáče...normálně nakvetly jako samice ale potom mi z palic začaly sem tam rašit samčí květy.
lehce mi ojebali skoro všechny kytky včetně řízku early skunku.
z toho jsem letos zasadil 2 semena....a moje otázka zní jak velká je pravděpodobnost že z těch kytek budou zase hermáči????
jsou zasazený zase normálně v zemi a zatim jsou to samice.
jsou celkem podařený....hulení tak na rok tipuju ....ale právě nevim jestli je nemám radši vyškubnout aby mi nenajebali zbytek mého osazenstva.....4 řízky......nechci to mít samý jemeno!
prosím zkušenější o radu.....díkes!
Zdravím , ovlivní pohlaví rostliny samice/hermouš i třebas šok během transportu řízků a vůbec růstová fáze (indoor)?Nebo se to týká jen šoků po přepnutí?
čau, mě zkušený pěstil a kamarád říkal, že semínko má geneticky v sobě jestli je samec samice nebo hermouš. Ze semen kde byl otec hermouš mi vyrostli 3 hermouši a 2 samice, absolutně bez účinků. Kdysi jsem taky z hermouše trhal kvítky, každé ráno tak 100, nebralo to konce. Hermouše likvidovat, semínka z nich nepoužívat. Je to totální ztráta času a zbytečný práce.