Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 27 28 29 30 31 »
Autor
Téma 
abstraxik
Stálý Člen

Karma uživatele abstraxik - 23% Pěstitelská

hulis hulim hulime papas papam papame Příspěvek č. 449

no zezerem teho hodne. all combs zazil sem neskutecne kombinacie na intraku,doma a vlastne vsade.
nejaky pribeh? hmm
... tak raz sme sli banda 8 chalanov na chatu. kam sa dalo tam sme dojeli autami. potom slapani cez les a konecne chata. zacali sme chlastat a ked sme dojeli alk tak na to kvapne pavy. mali sme v chladnicke kopec jedla a tak sme sa do teho pustili... tazky bordel, s tych chalanov byli hladny "praveky" lude a jedli by a jedli by. po nesetrnem vypleneni lednicky nam ostaly take spravene jedla v balenych sackoch(gulas,rizeto,zivanska,..), nevim uz jakym spusobem sa to dostalo ven na terasu a tam roztrhalo a rozhadzalo po zemi. no a my sme to zrali odtial, nakladaly rukami....bla mnask mlask grrg ... no husta zverina to bola.
...daju sa zezrat komba vselijake. stridani chutija byt kuchar tak furt hulim, coz kuchar nejsem a hulim furt . a tak.
trebars kamos si 3 roky kupoval konzervu zahusteneho mleka-extremne sladke.
... ty rana su potom v znameni tazkeho brucha . na weliku wc idem aj tri krat za hodinu. rano nejsem zas hladnyy. staci ladova kava.
...treba si davat pozor a nejest moc rychle, moooc prezuvat lebo nekdy to do sebe clovek len nahadze, potom zaludek dostava zabrat. sice ja mozem aj klince zapijane pivem.
... a jak pisem o tem chalese tak mi vyhladlo. hmmm to bude basta. praask mlask.
... jest z frajerkinho bruska je fasa, dostava to dalsi ero rozmer.
... al beztak je to najlepsi ked si to uvaris, hulit pocas celeho varena a pripravy jedla -neujedat , potom ked idem jest tak sem taky speceny, no a tak sa krasne najim a zachvilu zas.
...jednym slovem sem GURMÁN s velkym G a este s vecsim jointem

Old Post 07-07-2005 v 22:35 PM
abstraxik je offline   Profil uživatele abstraxik   Find more posts by abstraxik   Foto galerie člena abstraxik   Click here to Send abstraxik a Private Message   Add abstraxik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
McGregor
Nový Člen

Karma uživatele McGregor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 450

zhulený v hospodě sme vzali živou kytku z vázy,dali na tácek od piva(každému kus(bzli sme tři)),nařezaly sme jí na kousky,osolily,opepřily a snědli jí,nějakou dobu po té mz ty chlupatky ožraly mojí dracénu u mě v pokoji,je fakt že sem jí taky ochutnal.

Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé

Old Post 09-07-2005 v 04:55 AM
McGregor je offline   Profil uživatele McGregor   Find more posts by McGregor   Foto galerie člena McGregor   Click here to Send McGregor a Private Message   Add McGregor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thc.cwock
Stálý Člen

Karma uživatele thc.cwock - 94% PěstitelskáKarma uživatele thc.cwock - 94% PěstitelskáKarma uživatele thc.cwock - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

tak to my s kamosem jsme naposledy poradali bramburky s vlašákem... a zapijeli to vsee mlíkem ;o)

UZ DELŠÍ DOBU MÁM TAKÝ ZVLÁŠTNÍ POCIT,
MÉ SMYSLY VÝJIMAJÍ SE MÉ MOCI,
CÍTÍM SE TAK ZVLÁŠTNĚ UŽ DELŠÍ ČAS,
TEN POCIT PŘICHÁZÍ A ODCHÁZÍ ZAS

GALERIE ODRŮD

Old Post 09-07-2005 v 14:21 PM
thc.cwock je offline   Profil uživatele thc.cwock   Find more posts by thc.cwock   Foto galerie člena thc.cwock   Click here to Send thc.cwock a Private Message   Add thc.cwock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
McGregor
Nový Člen

Karma uživatele McGregor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 452

Mno,ma te
ď máme novou specialitku,
trenčanské jemné párky s fazulou,a k tomu rohlíky,za studena rovnou z konzervy,a předpíjíme,popíjíme při tom,i zapíjíme houbou,
sice to neni nic divného,
ale už přes týden je s železnou pravidelností nakupujem v pul 4 ráno(ještě štěstí že nonstop krám mam blízko bytu),už máme doma postavenou pěknou pyramidu z prázdných konzerv.

Ehhh,víte co to s váma po tejdnu udělá když nejíte ic jiného?
Vyzkoušejte,nebudete litovat.

Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé

Old Post 29-07-2005 v 09:43 AM
McGregor je offline   Profil uživatele McGregor   Find more posts by McGregor   Foto galerie člena McGregor   Click here to Send McGregor a Private Message   Add McGregor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 453

hello kupil som si mixer a je to super vec najradcej mam mix 0,5kg ovocia +0,5L mlieka a lad vznikne taka husta celkom chutna kremova gebuzina musim to skusit aj s mliekom z travy hadam to prekryje chut chlorofilu

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 29-07-2005 v 11:50 AM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 454

pu-erh: na tuhle kobminaci jsem přišel náhodou, hermelín se zavařenýma brusinakama a lehce čerstvě mletého pepře...

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 29-07-2005 v 16:02 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
punkejt
Stálý Člen

Karma uživatele punkejt - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 455

Já bych měl pro vás taky dva fakt hodně dobrý recepty, chtěj trošku šikovnosti, ale neni to nic extra složitýho.
1) kukuřice
Koupíte mraženou kukuřici, zrníčka ne klasy a uvaříte to, resp. rozmrazíte. Pak vezmete nějakou uzeninu a nakrájenou ji osmahnete na pánví, pak vezmete 5 vajec a hodíte je na pánev, uděláte tak klasický míchaný vajíčka. Pak slejete kukuřici a celej ten kastrol pak otočíte do pánve, vznikne vám taková kukuřično vajíčková směs s uzeninou. Promícháte to, osolíte, dáte tam dost curry, zas zamíchat a pak to naládujete do předem nařízlího a připravenýho arabskýho chleba, nebo pity (ta je lepší protože je silnější), nebo třeba ten chleba dáte jenom na talíř a na to navršíte tu směs.
Tohle je dávkování zhruba pro tři lidi, pro dva postačí tři vejce.

2) topinky
Vezmete střední až větší krajíc chleba, kterej je nutný seříznout poměrně rovně, vyříznete z něj to měkký (nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje), takže vám z toho zbyde kolečko kůrky. Měkký si položte stranou, dojde na to. Pak kůrku švihněte na pánev a z jedný strany ji osmažte. Pak vemte jedno vejce a rozklepněte ho do tý kůrky. Pak je potřeba tu kůrku přitlačit k pánvi, aby vám vajíčko nevyteklo spodem. Počkejte až se vajčko téměř udělá. Je potřeba nedělat to na moc prudkym ohni, aby se vám to nepřipálilo. Pak to osolte a okořeňte dle libosti (curry neni nikdy dost), můžete použít i třeba čerstvý bilinky, to je taky dobrý. Mezitím co se dělá vajíčko vemte paštiku a to měkký, co jste vyřízli namažte paštikou (pozor abyste namazali správnou stranu). Pak na vajíčko polože plátek sýra a plátek šunky. Potom připlácněte celOu tu topinku tim měkkym. Samozřejmě paštikou dolu. A pořádně to zamáčkněte, aby to fakt drželo. Potom to celý osmažte z obou stran a můžete podávat.
Je to fakt výborný, rychlý a dvě tadyty topinky člověka zasytěj.

Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.

-Chalíl Džibrán

Old Post 30-07-2005 v 09:47 AM
punkejt je offline   Profil uživatele punkejt   Find more posts by punkejt   Foto galerie člena punkejt   Click here to Send punkejt a Private Message   Add punkejt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 456

ahoj, to já jsem doma už fakt neměla ale vůbec nic, jen cibuli...tak jsem přemýšlelaco si dám sakra něco dobrýho, když tam mám jen tu cibuli.....tak jsem ji nakrájela na tlustý kolečka, obalila v mouce/kdybych měla ještě strouhanku a vajíčka, tak to obalím i v tom/no a pak jsem to smažila na pánvi do zlatova a nam nam...doporučuji....

Old Post 03-08-2005 v 13:18 PM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 457

Nazdarek, já myslím, že když příjde žravka tak se dá jíst úplně všechno A když je to v přírodě tak to se lozí po stromech pro ovoce, chodí po polích na zeleninu atd.

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 04-08-2005 v 10:04 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 458

Ja som minule do seba pchala mentolovy pelendrek obaleny ementalom... a tvarila som sa, ze mi to strasne chuti... no neviem teda
Co ale urcite odporucam je hermelin (alebo encian ) s bananom... fakt pochutina.
A inak ja som schopna zozrat vsetko co mi chuti so vsetkym, takze o nezvycajne kombinacie nie je nudza... napr. pamatam si obdobie ked som si zapekala platkovy syr na tanieri v mikrovlnke a na to dala co najviac slahacky... fakt dobre

Tajomstvo voňavého šatníka

Old Post 04-08-2005 v 12:05 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

ovšem, v každém stavu můžu sežrat tuny tohodle: vezměte útokem Lidl, kupte karton ovocých tvarohů, pytel cornflakes s medem a burákama a čokoládové cookies... do misky nakydat tvaroh, zasypat kornflekama a nalámet ze dvě cookies... super žrádlo, dám 4 misky sa sebou s přehledem

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 06-08-2005 v 14:54 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 460

Chacha sezeru cokoliv, i kdyz me tyhle stavy chytaly hlavne driv, kdyz sem zacinal hulit. vzpominam si jak sme kdysi prisli ke kamosovi domu asi ve tri rano a dali ten vecer uz asi sedmyho speka a pak sme si osmahli celou misu ciny, kterou meli pripravenou pro celou rodinu na druhej den k obedu. ani to nam nestacilo taxme rozjeli tousty se sunkou a syrem, marmeladou a najednou koukam a zmizely v nas dve nohavice takovyho toho toustovyho predem nakrajenyho chleba fakt mazec, pro hulice fakt doporucuju si poridit toustovac, vyborna vec jak se rychle napraskat necim teplym a dobrym

Old Post 07-08-2005 v 12:51 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ututatisises
Nový Člen

Karma uživatele ututatisises - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

driv jsem po huleni strestala cokolady,pak mi ale bylo blbe,tak uz chaluju jen cerstvou upecenou pizzu z pizzerky,je vobrovska....to si ji vzdy koupim sednu na prvni lavicku,zamotem ji do sebe a chaluju,je mi jedno jestli na me lidi koukaj....hlavne ze se najim....

Old Post 08-08-2005 v 17:59 PM
ututatisises je offline   Profil uživatele ututatisises   Find more posts by ututatisises   Foto galerie člena ututatisises   Click here to Send ututatisises a Private Message   Add ututatisises to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ututatisises! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leštěnka
Stálý Člen

Karma uživatele Leštěnka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 462

Takze ted moje svacinky:
- rohlik s Lucinou a bylinkami a jesenkou
- hermelin vlivem horka premeneny na Camembert
- sqela je ovesna instantni kase a pridavam do ni jablka, nutellu, horkou cokoladu a piskoty a i kesu orisky
- jednohubky: 2 piskoty slepeny nutellou a na tom kesu
- rajcatovy Amore mio v tom roztekly platky eidamu a cokolada
- bramburky s prichuti hovezi na slanine s boruvkovym jogurtem Cavallier
- jo a jete za strizliva...gulas s tatarkou...nevim, jestli to znate, ale je to zraso...zkuste...
a nejaky jiny dalsi chutovky...
Jinak by me zajimalo, co jste zkusili za silenou kombinaci, ktera vam nechutnala...u me to byl vceli ulek (to cukrovi) zabaleny v platku sunky
MYR a dobrou chut

Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly

Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...

TRAKTORIAL! n!

Naposledy upravil Leštěnka 08-08-2005 v 19:59 PM

Old Post 08-08-2005 v 19:44 PM
Leštěnka je offline   Profil uživatele Leštěnka   Find more posts by Leštěnka   Foto galerie člena Leštěnka   Click here to Send Leštěnka a Private Message   Add Leštěnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

checht chtel bych te videt uplne na srac jaxi chystas takhle slozitou krmi to by ta kuchynka potom vypadala

Old Post 08-08-2005 v 23:07 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 464

TOUSTOVAC RULEZZ!!!

Old Post 08-08-2005 v 23:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 27 28 29 30 31 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás