Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no zezerem teho hodne. all combs zazil sem neskutecne kombinacie na intraku,doma a vlastne vsade.
nejaky pribeh? hmm
... tak raz sme sli banda 8 chalanov na chatu. kam sa dalo tam sme dojeli autami. potom slapani cez les a konecne chata. zacali sme chlastat a ked sme dojeli alk tak na to kvapne pavy. mali sme v chladnicke kopec jedla a tak sme sa do teho pustili... tazky bordel, s tych chalanov byli hladny "praveky" lude a jedli by a jedli by. po nesetrnem vypleneni lednicky nam ostaly take spravene jedla v balenych sackoch(gulas,rizeto,zivanska,..), nevim uz jakym spusobem sa to dostalo ven na terasu a tam roztrhalo a rozhadzalo po zemi. no a my sme to zrali odtial, nakladaly rukami....bla mnask mlask grrg ... no husta zverina to bola.
...daju sa zezrat komba vselijake. stridani chutija byt kuchar tak furt hulim, coz kuchar nejsem a hulim furt . a tak.
trebars kamos si 3 roky kupoval konzervu zahusteneho mleka-extremne sladke.
... ty rana su potom v znameni tazkeho brucha . na weliku wc idem aj tri krat za hodinu. rano nejsem zas hladnyy. staci ladova kava.
...treba si davat pozor a nejest moc rychle, moooc prezuvat lebo nekdy to do sebe clovek len nahadze, potom zaludek dostava zabrat. sice ja mozem aj klince zapijane pivem.
... a jak pisem o tem chalese tak mi vyhladlo. hmmm to bude basta. praask mlask.
... jest z frajerkinho bruska je fasa, dostava to dalsi ero rozmer.
... al beztak je to najlepsi ked si to uvaris, hulit pocas celeho varena a pripravy jedla -neujedat , potom ked idem jest tak sem taky speceny, no a tak sa krasne najim a zachvilu zas.
...jednym slovem sem GURMÁN s velkym G a este s vecsim jointem
zhulený v hospodě sme vzali živou kytku z vázy,dali na tácek od piva(každému kus(bzli sme tři)),nařezaly sme jí na kousky,osolily,opepřily a snědli jí,nějakou dobu po té mz ty chlupatky ožraly mojí dracénu u mě v pokoji,je fakt že sem jí taky ochutnal.
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé
Mno,ma te
ď máme novou specialitku,
trenčanské jemné párky s fazulou,a k tomu rohlíky,za studena rovnou z konzervy,a předpíjíme,popíjíme při tom,i zapíjíme houbou,
sice to neni nic divného,
ale už přes týden je s železnou pravidelností nakupujem v pul 4 ráno(ještě štěstí že nonstop krám mam blízko bytu),už máme doma postavenou pěknou pyramidu z prázdných konzerv.
Ehhh,víte co to s váma po tejdnu udělá když nejíte ic jiného?
Vyzkoušejte,nebudete litovat.
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé
hello kupil som si mixer a je to super vec najradcej mam mix 0,5kg ovocia +0,5L mlieka a lad vznikne taka husta celkom chutna kremova gebuzina musim to skusit aj s mliekom z travy hadam to prekryje chut chlorofilu
pu-erh: na tuhle kobminaci jsem přišel náhodou, hermelín se zavařenýma brusinakama a lehce čerstvě mletého pepře...
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Já bych měl pro vás taky dva fakt hodně dobrý recepty, chtěj trošku šikovnosti, ale neni to nic extra složitýho. 1) kukuřice
Koupíte mraženou kukuřici, zrníčka ne klasy a uvaříte to, resp. rozmrazíte. Pak vezmete nějakou uzeninu a nakrájenou ji osmahnete na pánví, pak vezmete 5 vajec a hodíte je na pánev, uděláte tak klasický míchaný vajíčka. Pak slejete kukuřici a celej ten kastrol pak otočíte do pánve, vznikne vám taková kukuřično vajíčková směs s uzeninou. Promícháte to, osolíte, dáte tam dost curry, zas zamíchat a pak to naládujete do předem nařízlího a připravenýho arabskýho chleba, nebo pity (ta je lepší protože je silnější), nebo třeba ten chleba dáte jenom na talíř a na to navršíte tu směs.
Tohle je dávkování zhruba pro tři lidi, pro dva postačí tři vejce.
2) topinky
Vezmete střední až větší krajíc chleba, kterej je nutný seříznout poměrně rovně, vyříznete z něj to měkký (nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje), takže vám z toho zbyde kolečko kůrky. Měkký si položte stranou, dojde na to. Pak kůrku švihněte na pánev a z jedný strany ji osmažte. Pak vemte jedno vejce a rozklepněte ho do tý kůrky. Pak je potřeba tu kůrku přitlačit k pánvi, aby vám vajíčko nevyteklo spodem. Počkejte až se vajčko téměř udělá. Je potřeba nedělat to na moc prudkym ohni, aby se vám to nepřipálilo. Pak to osolte a okořeňte dle libosti (curry neni nikdy dost), můžete použít i třeba čerstvý bilinky, to je taky dobrý. Mezitím co se dělá vajíčko vemte paštiku a to měkký, co jste vyřízli namažte paštikou (pozor abyste namazali správnou stranu). Pak na vajíčko polože plátek sýra a plátek šunky. Potom připlácněte celOu tu topinku tim měkkym. Samozřejmě paštikou dolu. A pořádně to zamáčkněte, aby to fakt drželo. Potom to celý osmažte z obou stran a můžete podávat.
Je to fakt výborný, rychlý a dvě tadyty topinky člověka zasytěj.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
ahoj, to já jsem doma už fakt neměla ale vůbec nic, jen cibuli...tak jsem přemýšlelaco si dám sakra něco dobrýho, když tam mám jen tu cibuli.....tak jsem ji nakrájela na tlustý kolečka, obalila v mouce/kdybych měla ještě strouhanku a vajíčka, tak to obalím i v tom/no a pak jsem to smažila na pánvi do zlatova a nam nam...doporučuji....
Nazdarek, já myslím, že když příjde žravka tak se dá jíst úplně všechno A když je to v přírodě tak to se lozí po stromech pro ovoce, chodí po polích na zeleninu atd.
Ja som minule do seba pchala mentolovy pelendrek obaleny ementalom... a tvarila som sa, ze mi to strasne chuti... no neviem teda
Co ale urcite odporucam je hermelin (alebo encian ) s bananom... fakt pochutina.
A inak ja som schopna zozrat vsetko co mi chuti so vsetkym, takze o nezvycajne kombinacie nie je nudza... napr. pamatam si obdobie ked som si zapekala platkovy syr na tanieri v mikrovlnke a na to dala co najviac slahacky... fakt dobre
ovšem, v každém stavu můžu sežrat tuny tohodle: vezměte útokem Lidl, kupte karton ovocých tvarohů, pytel cornflakes s medem a burákama a čokoládové cookies... do misky nakydat tvaroh, zasypat kornflekama a nalámet ze dvě cookies... super žrádlo, dám 4 misky sa sebou s přehledem
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Chacha sezeru cokoliv, i kdyz me tyhle stavy chytaly hlavne driv, kdyz sem zacinal hulit. vzpominam si jak sme kdysi prisli ke kamosovi domu asi ve tri rano a dali ten vecer uz asi sedmyho speka a pak sme si osmahli celou misu ciny, kterou meli pripravenou pro celou rodinu na druhej den k obedu. ani to nam nestacilo taxme rozjeli tousty se sunkou a syrem, marmeladou a najednou koukam a zmizely v nas dve nohavice takovyho toho toustovyho predem nakrajenyho chleba fakt mazec, pro hulice fakt doporucuju si poridit toustovac, vyborna vec jak se rychle napraskat necim teplym a dobrym
driv jsem po huleni strestala cokolady,pak mi ale bylo blbe,tak uz chaluju jen cerstvou upecenou pizzu z pizzerky,je vobrovska....to si ji vzdy koupim sednu na prvni lavicku,zamotem ji do sebe a chaluju,je mi jedno jestli na me lidi koukaj....hlavne ze se najim....
Takze ted moje svacinky:
- rohlik s Lucinou a bylinkami a jesenkou
- hermelin vlivem horka premeneny na Camembert
- sqela je ovesna instantni kase a pridavam do ni jablka, nutellu, horkou cokoladu a piskoty a i kesu orisky
- jednohubky: 2 piskoty slepeny nutellou a na tom kesu
- rajcatovy Amore mio v tom roztekly platky eidamu a cokolada
- bramburky s prichuti hovezi na slanine s boruvkovym jogurtem Cavallier
- jo a jete za strizliva...gulas s tatarkou...nevim, jestli to znate, ale je to zraso...zkuste...
a nejaky jiny dalsi chutovky...
Jinak by me zajimalo, co jste zkusili za silenou kombinaci, ktera vam nechutnala...u me to byl vceli ulek (to cukrovi) zabaleny v platku sunky
MYR a dobrou chut
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...