Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sved stříbrný smoking nejlepší, OCB dobrý. Celulozky mám pořád v šuplíku, ale musí být na ně chuť a nalada.
Největší shit jsou samo sebou party in house tradiční česká značka s husným anglickým názvem. Říkáme jim panzány - ty taky přece nelepí.
PARTY IN HOUSE nebrat ! Nedávno sem je dostal spolu s nějakým canabis tiskem na DnB akci a opravdový běs! Jsou tak tenké ,že se dají roztrhnout i suché při upravování obsahu do požadovaného tvaru.
Já používám buď nekonečné OCB (ale dneska už vyjímečně), nebo hnědé RAW anebo stále častěji taky celulozu - ALEDA.
Moc nechápu že někdo cejtí plast při pálení celulozy, mě naopak připadá že vynikne chuť modelu a papírek skoro necítím.
OCB hlavně jak klasiku tak rollsy, potom ještě co si pamatuju tak Bob Marley a jinak s ostatníma značkama nemám moc dobré zkušenosti, ale taky záleží na plno věcech kolem, tj. počasí atd jak se potom ten papírek chová.
potom si obcas kuppuju aloha, protoze tam maj takovy karticky kterych kdyz sesbiras 60 tak mas slozene puzzle, zatim mam dva, ale tak casu do smrti dost
Tak nejpouzivanejsi asi jednoznacne OCB, ale dejme si ruku na srdce, když neni po ruce OĆB tak sahnu co je po ruce, hold nebudu cekát na sluka az nekde sezenu papirek jinak celulozky jsou taky v poho, jen me osobne se z nich blbe bali, sem tam dame blunta no proste podle chuti
Původní příspěvek od Nesss OCB - klasika, co dodat, moje oblibene a nejuzivanejsi
PARTYinHouse - pouze ty nejtensi, nevim proc na ne lidi nadavate, bali se z nich v pohode a chut brka zustava stejna, a prece cim min papirku tim lepe
Ochucené blunty - jen kdyz je chut a nalada a mnoho krků
Celuloza - nezaujala mě, stále ty "papírky" nekde mám, ale prostě mi to z toho nešmakuje
Otázka na závěr - neví někdo kde v cr se dají pořídit papírky Club? Prý jsou jedny z nej vůbec a rád bych se o tom presvedcil.
peace
hahá, nadvam proto, že sem se cejtil jak postiženec, když sem ubalil brko až napotřetí (nebo na 3tí papírek teda)
protože pokaždý,když sem začal sklepávat a trochu ho porovnávat tak se objevila dirka, z který se stala díra jako prase a šlo se nanovo
a ten třetí jsem musel slepit lepidlem z papírku číslo 4, protože sem byl už vysoce nsrán a znovva se mi enchtělo to dělat
Původní příspěvek od mladejzahradnik OCB tak nak vetsinou.. a ted se prodavaji ve zlatym baleni vypadaji hezky a dobre se trhaji
ummm OCB ve zlatym baleni to musim mit
jinak ocbcka u me jasne vedou, nemam chut s nicim experimentovat OCB jak normalni tak i rollsy me svoji kvalitou stale presvedcuji ze jsou nejlepsi volba
a hlavne na benzince maji vzdycky zasobu kdyz nahodou dojdou
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Taky se pridám k OCB party S těmahle pejprama naprostá spokojenost, nějak nemám potřebu zkoušet jiný značky... A teď když je tam ta soutež (už celkem dýl), tak neprokuř se k výhře, že.
Přednost dávám stříbrnejm Smokingům ( jsou oproti ostatním dost úzký, i když při motání jednovrstvýho je to stejně jedno že ). Jinak klasika od značky OCB.
OCB vedou.
Ale když mám chuť tak Juicy Jay ochucené papírky jsou luxusní. RAW jsou taky dobré mají dobou barvu.
Měl jsem i nějaké patentové papírky které měli sami lepit ale nějak jsem to nepochopil.
Pak srandovní jsou papriky klokan jak mají kapsu na naspání materiálu.
Bylo jich hodně ale nejlépe se prostě balí s OCB to někdy lepí i když nechci.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<