Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od tomas2pet executor: hele jak větráš? Větráš v noci? při vysoké vlhkosti, se snižuje odpar z listů, tím logicky kytky ani tolik neberou vodu ze zálivky. Tak že můžeš řešit hnojení PH, a kde co, a pořád žádnej výsledek.
Né všem genetikám vadí tato vysoká vlhkost, to pro ty co by mi začli tvrdit, že to nevadí.
Ahoj .. mám problém s listy jako všichni ostatní tady .. začíná to tečkama po listech a žloutnutí po okrajích.. potom k následujícímu seschnutí celého listu .. snažil jsem se to dát dohromady pomoci FAQ (měl jsem podezření na dusík nebo fosfor) a pomocí něj jsem postupoval a však marně .. jestli se zde najde nějaká hodná duše co mi pomůže budu jenom rád ..
Původní příspěvek od Eliq Ahoj .. mám problém s listy jako všichni ostatní tady .. začíná to tečkama po listech a žloutnutí po okrajích.. potom k následujícímu seschnutí celého listu .. snažil jsem se to dát dohromady pomoci FAQ (měl jsem podezření na dusík nebo fosfor) a pomocí něj jsem postupoval a však marně .. jestli se zde najde nějaká hodná duše co mi pomůže budu jenom rád ..
Omrkni si základ, ph/ec média a zálivky. Jestli ti nějak nehaprujou hodnoty. Co to je za substrát, rosteš bo kveteš? Čím a jak moc (ne)hnojíš?
Omrkni si základ, ph/ec média a zálivky. Jestli ti nějak nehaprujou hodnoty. Co to je za substrát, rosteš bo kveteš? Čím a jak moc (ne)hnojíš?
Pěstuju v hlíně, ale co je to za typ netuším .. donesl mi ji kamarád (měla by být "značková" ) .. kytky jsou v růstové fázy mezi 2-3 týdnem a hnojím hesi na růst (každé pondělí). A ohledně ph/ec nemám ani tušení (zatím nemám měřiče) je to hnus já vím a asi jsem ti moc nepomohl :/ Píšu sem protože už mě nic nenapadá a každý kloudný názor za něco stojí .. takže přeměřím a když tak napíšu znovu diky
K tej zemině je to škoda a chtělo by to vyčmuchat, páč od toho si pak můžeš částečně odvodit dávkování a upravovat Ph zálivky. Můžeš koupit obyč ph test v akvaristice, to ti napoví. Jestli dávkuješ dle jejich kalendáře, proč ne. Ale pořád nemáš na čem stavět, když víš co holky chtějí, jooo jenže nevíš kolik jim vlastně dáváš, tak to je potom problém. Takže neporadím jestli ubrat, bo přidat, nebo co kua
Trochu by to možná odpovídalo na nedostatek dusíku, hele ale stejně si tady radu z prstu nevycucám
Ahoj,to může být způsobeno čím?Před čtyřmi dny po Plagron Light-mix jsem začal prvně hnojit a na dvouch listech toto.Hnojka canna,půlka doporučené dávky
Původní příspěvek od Erbe Ahoj,to může být způsobeno čím?Před čtyřmi dny po Plagron Light-mix jsem začal prvně hnojit a na dvouch listech.Hnojk canna,půlka doporučené dávky
No upravil jsem nejdříve vodu a pak přidal hnojku,vím že to nebylo správné,ale myslel jsem že to pro jednou nebude vadit.Jinak zalévám upravenou vodou.Dnes dostali enzymy a phytamit,tak uvidíme jak se spraví.Jsou to jen dva listy z šesti rostlin,ale pro jistotu bych to chtěl vědět do budoucna.Díky za odpověd
zdar, mam takovy mensi problem, kytky jsou v 38. dnu kvetu, slunko 250W sodik, cca 25cm nad vrskama, teplota u vrchu byva od 26° do 30°, vetsinou kolem 28°, substrat growmix od plagronu, jedu jenom plagron (davkovani podle vyrobce), kazdou zalivku (co druhy den), phytamin, alga bloom a green sensation. vcera jsem meril pH zalivky namichane s hnojkama a bylo kolem 6ti, substrat jsem nezkousel, ale melo by to byt taky ok, tady na foru jsem se docetl, ze by to melo byt deficitem vapniku (http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422), ale nejak se mi to nezda, mozna to bude necim jinym, protoze pH je v pohode, prehnojene by to taky nemelo byt, potreboval bych pro to radu zkusenejsich dik za ochotu a kazdou odpoved, at to bobtna
1. fotka: takhle to zacina, nejdriv zezloutnou konecky listu
2. fotka: pokracuje to po okrajich listu
Původní příspěvek od chily zdar, mam takovy mensi problem, kytky jsou v 38. dnu kvetu, slunko 250W sodik, cca 25cm nad vrskama, teplota u vrchu byva od 26° do 30°, vetsinou kolem 28°, substrat growmix od plagronu, jedu jenom plagron (davkovani podle vyrobce), kazdou zalivku (co druhy den), phytamin, alga bloom a green sensation. vcera jsem meril pH zalivky namichane s hnojkama a bylo kolem 6ti, substrat jsem nezkousel, ale melo by to byt taky ok, tady na foru jsem se docetl, ze by to melo byt deficitem vapniku (http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422), ale nejak se mi to nezda, mozna to bude necim jinym, protoze pH je v pohode, prehnojene by to taky nemelo byt, potreboval bych pro to radu zkusenejsich dik za ochotu a kazdou odpoved, at to bobtna
Původní příspěvek od chily zdar, mam takovy mensi problem, kytky jsou v 38. dnu kvetu, slunko 250W sodik, cca 25cm nad vrskama, teplota u vrchu byva od 26° do 30°, vetsinou kolem 28°, substrat growmix od plagronu, jedu jenom plagron (davkovani podle vyrobce), kazdou zalivku (co druhy den), phytamin, alga bloom a green sensation. vcera jsem meril pH zalivky namichane s hnojkama a bylo kolem 6ti, substrat jsem nezkousel, ale melo by to byt taky ok, tady na foru jsem se docetl, ze by to melo byt deficitem vapniku (http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422), ale nejak se mi to nezda, mozna to bude necim jinym, protoze pH je v pohode, prehnojene by to taky nemelo byt, potreboval bych pro to radu zkusenejsich dik za ochotu a kazdou odpoved, at to bobtna
Ahoj,
napiš kolik dáváš koncentraci jednotlivých hnojiv v ml na litr vody. Alga bloom je max. doporučená 4ml/l, greensensation 1ml/l a phytamin 5ml/l jako postřik.
Jak píše kolega, máš to přehnojené. Hlavně napiš koncentraci hnojiv .
BloodyBeer: cau, dik za rychlou pomoc, kamos rikal ze je to prehnojene, ale nejak se mi to nezda, protoze hnojim tak, jak pisou na obalu...
-------
citace:
Původní příspěvek od HurricaneGeorge
Ahoj,
napiš kolik dáváš koncentraci jednotlivých hnojiv v ml na litr vody. Alga bloom je max. doporučená 4ml/l, greensensation 1ml/l a phytamin 5ml/l jako postřik.
Jak píše kolega, máš to přehnojené. Hlavně napiš koncentraci hnojiv .
HurricaneGeorge: zdarec, taky dik za rychlou jak jsem psal, davam jim tolik co pisou na obale - zalivka tzn. algaBloom 4ml/l, greenSenstation 1ml/l, phytamin 5ml/l (cetl sem tu, ze phytaminem je dobre hnojit i v kvetu), takhle hnojim kazde zaliti.
mozna je to fakt tim phytaminem, ale zda se mi to divne, protoze co jsem o tom cetl, tak by to holkam v kvetu nemelo uskodit, ale naopak prilepsit..tezko rict, vevnitr valim poprve, tak sem z toho vyplesknuty...kazdopadne dik za rady, zkusim to na ne
může mi někdo poradit v růstu super,ale ted jak jsou v květu se mi začala dělat na listech plísen jak se jí můžu zbavit,teplota kolem těch 20,ventilátory puštěný.jak se toho zbavit aby mi to nesplesnivělo díky