Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já si stejně myslim, že každej poslouchá to, na čem něco zažil, prostě něco, co ho k tý muzice váže..Dřív, když jsem ještě nehulila a vlastně byla uplně čísta, tak jsem poslcouhala hiphop, rap, funky, beat, jak zblaznena,..chodila jsem tacovat na hiphop a break dance-street funk, fakt jsem do toho byla zazrana a muj kluk, kterej poslocuhal v ty dobe techno, co uz teda hulil, atd..Mi rikal, ze za chvilku taky budu poslouchat techno a ja mu rikam, ze to ne, ze to nikdy..A ted?Hiphop, dobra, nevadi mi to, ale parit na to?A sama si to doma pustit?Ne-e..Proste zacala jsem hulit a hiphop se zacal trosku michat s technem..Prvni moje technicko, teda s prvkama hiphopu-beatu. bylo CD Ibiza, super..tim sjem zacala, tak trosku do techna, i dkyz ne moc..No a prazdniny byli tu-letni a ja chodila na akce..techno part-kde si das kouli a proste edes, a tahle zalezitost se mi tak moc libila/libi, ze techno mi vzdycky rpipomene jak moc se na tom mam ehzky..proste, techno chapu..rekla bych, ze ho slysim i jinak nez ty, co poslouchaj dejme tomu rock, atd..Proste je to muj live..Aspon ted..
Ale zase muj kluk, kdyz fetoval tak taky poslouchal jen etchno a nic vic, a ted uz jen huli, a i to se snazi omezovat, ma tvrdej dozro, takze zacina poslcouaht hiphop..takovy po¨pohodovy veci..
Tak the EDn pohádky...
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
zmonica> jo na takovimdle principu fungujou všechny ty impulsácký sračky - lidi vzpomínaj jak byli mladý, tancovali na Dalibora Kládu ploužáky, nostalgie jako svině... potom člověk trochu zestárne, už se mu nechce zkoušet něco novýho, zůstane zakyslej ve svym stylu...
jasně, vymanit se z toho - znam spoustu lidí, který pálí, sou v poho, ale třeba odmítaj všecko kromě rocku (nebo techna, <dosaď styl> ) - já už se nevyhejbam v podstatě ničemu... hledam prostě kvalitní HUDBU a ne jenom styly
dramec, ten muzu taky, stejne jako jungle..kdyz sem vypalena, a mam kolem sebe super lidi, nevadi mi ani regae nebo SKA, funky, tyhle pohodovy veci, ale jinak, nazor uz sjem napisala..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
ale zase nežeru všechno, třeba se mi z CD líbí jenom jedna věc, zbytek si poslechnu jenom jednou a pak to máznu a nechám si jenom ten jeden song. hlavní fakt je nezakrnět, protože to je to nejhorší co se může člověku milujícímu muziku stát. prostě je potrřeba pořád objevovat nové světy (teď jsem objevil dramec, před lety to byl jazz).
ska nebo funky taky hodně v pohodě, ale rozhodně bych vyzdvihnul ještě Elektrik Meny...nevím jestli je tu už někdo nejmenoval, ale co sem to tak projížděl, řekl bych že ne...vostrý texty na zpečenej stávek...když chceš hamburger,tak si dej kurva párek
jinak junglík (spíš liqidfunk,pohodičky) a chill outový klidovky třeba od Kompostu...a pak jsem nedávno konečně objevil Screamedelicu od Primal Scream a to je taky moc dobý album
...jo a jazzik samozřejmě taky U nás se každej rok dělaj jazzový dny a jezděj tam docela solidní hvězdy (Laco s Cellulou, Průchová...) A my s kámošema tam děláme pořadatele a každoročně si kladem za cíl zpéct nějakou star Letos přijel týpek, bubeník od Davise, starej černoch, jel jsem pro něj a pro saxofonistu (pro změnu mladej černoch s copánkama až na zem) s kámošem na letiště a hnedka bylo jasný, že budou hodně v pohodě No a taky že jo Večer po tom co odehráli, jsme je strašlivě zpejkali (měli ještě německýho basistu a ruskýho klávesistu, kterej vypadal jak když je pořád úplně na hadry, ale hrál božsky) v šatně a oni pak kvůli nám vyrazili na jam session a rozjeli geniální jamik s českejma jazzmanama asi do půl čtvrtý do noci...nezapomenutelnej zážitek
huk: tak věřím, že to byl parádní zážitek. prostě když někdo umí hrát a ještě je v poho, tak to je maximální pohodička a atmosféra tě odpálí úplně někam jinam. na ty jazzový dny tady můžeš dát nějakou pozvánku (teda až zase budou), možná bych si přijel něco poslechnout.
mno tak nemuzu rict ktera hudba je nejlepsi, ale poslechnu si v podstate vsechno...
nejsem zastancem jen jednoho stylu muziky...musi me to co posloucham neco rict...at uz je to techno, d´n´b, jungle, hip hop, rock...
i kdyz je fakt, ze v posledni dobe davam elektronicky muzice prednost a momentalne elektru
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Tak ja som este pred 2 rokmi pocuval hlavne techno, no potom ako som zacal relativne viac hulit som pomaly ale isto zacal prechadzat na dramec a dnes to mam usporiadane do viac vln- jedna z nich je techno prevazne industrial, dalsia trance, psytrance, a v poslednej dobe dve najsilnejsie vetvy-dramec, a vetva typu chill out, trance a take viac na psychiku veci, som si pomenoval tento styl ako zrkadlova hudba, bo mi pripomina svojou plasticnostou pohlad cez zrkadlo v ktorom pozorujeme ako sa svet za nim pod roznymi uhlami plasticky pretvara, tak tot moj momentalny vkus, je to pomerne sirike, ale to je podla mna len dobre, samo sebou, ze sa mi paci v podstate kazdy styl ked je v nom spravena nejaka kvalitna vec ale tieto su moje prijoritne
Nejlepši je Hipec repec nachystej recept,dej pukec,utvoř rým...už uhas ten dým,do rytmu skočím..do BPM se trefím,na prah brány vkročím,co co to tu dáváte,postup rymu neznate,kdo jsem já vy ho neznate kdo jste vy když světem poznate...po ulici chodite nalepky lepite,pak večer pivka davate sqwělej je to tohle život po ulicich zevlit ..JO!!!....je to psycho............
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
podle me je nejlepsi vysmazenej poslouchat tekno (doufam ze tim nikoho neurazim,je to ciste SUBJEKTIVNI nazor!) treba takova Mozaika,23,Metro,Shamanic,magion.......ale vzdyt to urcite znate...
ke kterym, zjebum patris??skinheads, diskousi, nebo nejaky odpurci MJ?? boze nedelej ze sebe jeste vetsiho kripla, kterym bezesporu a zapomen na grower!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"