Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,mam jeden dotaz
Este minuly rok mi doniesol kamos no name sisku,ktora bola uplne posiata semienkami,tak som si ich zobral,ze tento rok to vysadim na outdoor.Lenze teraz ma napadlo mozu byt tie semienka hermafroditi ?
Btw ta siska sfajcovala paradne.Myslim tym moze to normalne sfajcit a pri tom to byt hermac ?
A este kedy moze hermac nakazit samice,ked bude mat koule?
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.
Původní příspěvek od Beethoven Zdravim,mam jeden dotaz
Este minuly rok mi doniesol kamos no name sisku,ktora bola uplne posiata semienkami,tak som si ich zobral,ze tento rok to vysadim na outdoor.Lenze teraz ma napadlo mozu byt tie semienka hermafroditi ?
Btw ta siska sfajcovala paradne.Myslim tym moze to normalne sfajcit a pri tom to byt hermac ?
A este kedy moze hermac nakazit samice,ked bude mat koule?
Ano klidně ti z toho může vyrůst hermafrodit. No spasíš se z toho normálně v tom není rozdíl akorát budeš mít hromady semen. A bude menší vynos, nebude tak kvalitní.
Tak pyl jako pyl her. ti klidně opylí holčičku. Ale bohužel z těch semen budou zase her. Už to mám vyzkoušené.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN
Ano klidně ti z toho může vyrůst hermafrodit. No spasíš se z toho normálně v tom není rozdíl akorát budeš mít hromady semen. A bude menší vynos, nebude tak kvalitní.
Tak pyl jako pyl her. ti klidně opylí holčičku. Ale bohužel z těch semen budou zase her. Už to mám vyzkoušené.
jj presne tak je to v genech
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
caw chlapici tak s hermacmi neni sranda a ani ked hermac opeli samicku semiacka nebrat.som urcite stoprvy co to tu opakuje no nebrat nestoji to zato.u mna 4 mesiace roboty fuc...blb.cest
zvláštní, že Tayem říká na začátku threadu opak, že herm x samice = fem. semena, ale určo záleží i podmínkám jaké kytím dáte... já měl loni kyti Blueberry samice a jeden herm SS, ale že to je herm sem poznal až když sem viděl tu kupu semen a ty květy stejně nenašel, musely být schovány v pálkách, samo mi to prclo i trochu tu BB, tak teď řeším otázku, zda ty seeds vysadit, když tu jsou tak protichůdné názory... ale SS i když herm jak sviň, tak brutální modýlek, BB ještě o stupeň lepší, tudíž bych asi rád ochutnal jejich potomstvo :-D
caw urcite sa nato vykasli ja idem teraz cely grow s vlastnych semien z takto opelenej samice a i ked to vyzeralo na same samice tak ten hermac i ked dobre skryty to vsetko opelil a opat milion semien...NIE NIE NIE!vseobecne zname opelena sisa moc semien maly vynos i horsia kvalita.tudy cesta nevede:-)bud rezy alebo regular semiacka a pekne odzaciatku,postupov tu mas nespocet.drzim palce a moc moc trpezlivosti.
adam73: Z těch tvých fotek všichni poznají úplné ho--o. Pylové váčky se vetšinou u hermafrodita dělají tam kde je preflowers (první květ).
Někdy se vyskytují i v palicích ale až v pozdní části květu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Hermače i samce vytrhat leda že by to člověk měl kousek a byl schopnej tam furt chodit a hlidat to,i tak tam je nebezpeči že se někde samčí květ objeví a nenápadně to opílí a budou semena
Chtělo by to lepší fotky ale podle tajtěch to vypadá jako slečna.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?