Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdareec koupil sem od plagronu guano je urceno do zeminy,
taky jsem ho tak použil,ale zajimalo by me jestli je vhodne na hnojení ve fazi květu zpusobem aplikace posypat povrch substratu a postupne zalevat ..dik za pripadne ohlasy
Zdarec lidi asi po 4 letech jsem se rozhodl pro změnu a koupil místo terra bloom a grow alga bloom a alga grow ve,,výhodné'' sadě společně s power roots, vita race a green sensation. Chtěl bych se zeptat jak to kdo dávkuje, protože všude se většinou dočítám jen dávkování, které je i na obale ale nevím jak často který přípravek používat. Na obalech je taky psáno, že se má používat při každém hnojení ale často jsem se dočetl, že někteří z Vás hnojí jen jednou týdně.
Předem díky za odpověď
pouzivam tohle
-power roots
-pure enzym
-alga grow-drive terra
-alga bloom-drive terra
-sugar royal
-pk 13-14
-green sensation
-robim to takto:
-davkuju podle navodu,jednou tejdne hnojim.
-kdyz prijdou rizky,tak polovicni davku korenaku,za tejden plnou palbu coz je 1ml/L a k tomu plnou alga grow(4ml/l)
-další tejden přidávám pure enzym(1ml/l).az do konce prvniho mesice kvetu.
-Přepínám.
-alga bloom (4ml/l),sugar royal (2ml/l) a ten pure enzym.
-Druhý mesic kvetu.alga bloom,sugar royal,green sensation.
takle mi to funguje pekne.PK-13-14,uz nepozivam,protože jsem zjistil ze je na bazi GS,tak si ho necham na outdoor,pac je levnej.
snad to nekomu pomuze....
Původní příspěvek od Host v šopu mi řekli,že přidáním PK 13/14 dostane kytka extra dávku,ale jen fosfor a draslík(proto PK)
Alga Bloom je ale kompletní složka a pokud by ste chtěli zvýšit dávku fosforu a draslíku zvětšením dávky bloomu,hrozí přehnojení.
citace:
Původní příspěvek od NORM Alga Bloom vpodstaťe je PK 13/14 + další živyny.. a je naprosto zbytečné cokoliv dalšího přidávat..
Tak predajcovia chcu najma predat vid. prilozene foto.
Je jasme ze sugar royal a greensensation ktory tu mnohy popisuju ako predrazene NPKcko
v batmixe bez hnojiva ako alga bloom jednoducho nejde. Ale potom je co robit aby sa tie rastlinky nespalili aj ked clovek ide podla doporuceneho davkovania od vyrobcu.
Tak jasny kdyz batmix je bez extra dusiku a pritom je diky guanu fosforem a draslikem nahnojenej celkem dost... ale vono ani ten alga bloom toho dusiku moc nema (v pomeru k PK to je nic), takze bych se nebal ubrat bloom a prikapnout grow klidne i v kvetu (ale ani ten grow neni nejak extra naslapanej dusikem v pomeru k drasliku a fosforu)
Me se vubec s plagronem spatne hnojilo a ty jejich pomery zivin NPK se mi zdaj trochu zvlastni... alespon co se tyce alga rady... terra vypada pro me lepe co se tyce pomeru zivin, ale uz to zase neni organicky, takze no way for me...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Plagron je hromada parchantů... substraty nee plný živin ale sviní ktery vam sežerou kytky... 7 kytek nalezeno bez života... -RIP- ale hlavně že splnujou nejpřisnější kvalitu -,-
Zdravím všechny, mám prosbu. Možná zbytečnou a možná už to tady bylo vyrceno. Nicméně. Jaký je rozdíl mezi green sensation a obyc PK nebo B slozkou hydra krom toho ze ta obsahuje jeste dusicnanovy dusík? Jinak je složení stejné, až na procentuální podíl a samozřejmě cenu. Chápu že PK se musí přidat víc, ale jinak?
Ahoj všem . Předem se omlouvám za možná hloupý dotaz .. dnes mám v planu po přesazeni rostlinek postřik timto připravkem a v hlavě se mi zrodila vykouřená myšlenka jestli se ten postřik má provést za tmy , za světla nebo je to jedno ? Moc dik za odpověď.
doporucuje se to delat za tmy,za svetla se z kapek muze stat lupa a vypalit do listu skvrny....
Ja to uz par let delam za svetla a nic se mi nevypaluje,ale o problematice vic,delam tojakoze na vlastni nebezpeci.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Lupa se z kapek stát nemůže, musel by tam být prostor mezi tou kapkou a listem aby se ty paprsky mohly koncentrovat. Jinak by si měl na koupališti z kapek vypálené díry v kůži. Postřik by se měl dělat nejlépe před rozsvícením, jelikož ráno jsou nejvíce otevřené průduchy a dokáže tak rostlina vstřebávat nejvíc.
Nejhorsi je, ze se ta lupa v mediich prezentuje jako fakt. To je opravdu neuveritelnej nesmysl. Ja se na zakladce ucil pravdu. To by takova letni prehanka, kdyz hned vyjde slunce, napachala asi poradnej masakr. Ty giganticky lupy, co pomalu zapali les. Ale tak to prece neni.
Ne dělá se to proto. Že v těch kapkách na těch listech. Se za světla mohou začít rychle množit nějaké patogeny. Listy na sobě mají také hodně breberek. Které když jim dáte dobré podmínky tedy vlhko světlo + živiny. Začnou se rychle množit. A to pak může udělat na listech neplechu. Proto se má postřik dělat za tmy. Kde není jeden z hlavních faktorů a to intenzivní světlo.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Ne dělá se to proto. Že v těch kapkách na těch listech. Se za světla mohou začít rychle množit nějaké patogeny. Listy na sobě mají také hodně breberek. Které když jim dáte dobré podmínky tedy vlhko světlo + živiny. Začnou se rychle množit. A to pak může udělat na listech neplechu. Proto se má postřik dělat za tmy. Kde není jeden z hlavních faktorů a to intenzivní světlo.
To by teda rostliny venku v přírodě vypadaly, kdyby to takhle mělo fungovat. Foliární hnojivo se aplikuje ráno nebo večer a to proto že přes poledne (když je vedro) a v noci(když je tma) jsou zavřené průduchy a zpomalí se celý vodní režim rostliny. Proto je nejefektivnější hnojit po rozednění, a nebo na večer. Ale v indooru nemáme na večer před zhasnutím pokles teploty jako je venku, který zapřičiní otevření průduchů, proto je v indoor podmínkách nejefektivnější hnojit ráno.