Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to: dieselboy: Používám ho, dávám 3ml do litru. Kombinuju ho s Growth/Bloom excelerátorem (1ml) a Green sensation (1ml).
Plagron ho udává jako doplněk jejich třísložkovýho hnojiva BLOOM.
Snažím se držet EC do 2,0. Převážně mám 1,8.
Cau,je tu toho celkem dsot a moc se mi to cist nechce,uz sem toho tady procetl celkem dost Chcu se jen zeptat jak je kdo spokojeny s KRystalonem Jahoda,je vhodny na fazi kvetu?
Krystalon je na piču.doporučuji pouze v krajních případech,dá se použít krystalon Start nna růsttt,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Dávám tady k dobru několik poznatků s hnojivy od firmy Bcuzz, pro hlínu. Zkoušel jednu várku se základnímy hnojivy A+B a v květu +PK 13/14 a na konci s final solution , druhý pokus s kompletním programem od této firmy , který je na jejich stránkách ke stažení. obsahuje tyto hnojiva a přípravky : A+B,PK 13/14, rootstimulátor, Atazyme, Ata XL, Ataclean, dávkování je tam přesně uvedeno po týdnech. Musím ale přiznat , že jsem nepoznal vůbec žádný rozdíl ve výsledku , proto považuji většinu z nich za vyhozené peníze.
podle mě stačí úplně toto : A+B , PK 13/14 Ataclean a na závěr Final, který není ale od nich. zvláště Ataclean je dobrá věc , zabraňuje zasolování hlíny a tím předchází možným problémům s PH a výživou na konci květenství. Final je taky super věc , která prokazatelně zvětšuje květ. jiné přípravky ale považuji za zbytečné včetne Phytaminu , který tu hodně lidí chválí, já nepozoroval žádný účinek nikdy.
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ja mam dobré skúsenosti s hnojivami firmy Terrasan z Baumaxu. Majú ich tam niekoľko druhov a mojím rastlinkám naozaj pomohli. Asi za týždeň sa im zmenila farba zo žltej na tmavozelenú a začali poriadne rásť. Cena bola fakt pohodová 49 Sk za 1l (v akcii).
Ja používam "Hnojivo pro kvetiny s guánem" a "Hnojivo pro azalky a rododendrony se stopovými prvki" v pomere 50/50 o niečo vyššie koncentrácie ako sú v dávkovaní (25ml/2l). A fakt im nič nechýba, takže za málo peňazí veľa muziky.
Môžem len odporúčať...
já se držím mích osvědčených AH a jsem spokojen,ale jak se říká změna je život,tak mě napadlo,že bych pořídil ještě třebas tu Bio Novu a porovnal
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
a co byste řekli na 100% bio hnojivo BioBizz, zdá se mi hodně atraktivní pro kytí, je z holandska a je určený pro bio hnojení, máte někdo zkušenosti s timhle hnojivem?
Poradí mi prosimvás niekto či je toto hnojivo podla obsahujúcich prvkov dobré?: Obsah mikroprvkov v miligramoch na liter: Cu 0,6 Fe 19 Zn 0,6 Mn 3,1 B 0,6 Mo 1,2 Co 0, 25
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Mě by zajímalo,nikde jsem to tady nenašel,zda-li u kytí,které jsou ošukané a chci udělat hodně semínek, mám používat stejný styl při finishi,že budu 7-14 dní před koncem zalévat jen vodou s final solution? Nemělo by se takové kytí zalévat až do konce hnojivem?
Zdtavim..... Mam doma nejake hnojivo a chci se zeptat jestli se to da pouzit a hlavne jestli to ma nejakou cenu je to AGRA kapka 7%N 3%P 6%K a Ph je 6.7-7.5 co vi na to???
no,zaleží na tom co pěstuješ ???? dle mého názoru moc ne,to už je lepší použít na růst Kristalon Start a pak pk13-14,ale jinak samozřejmně můžu doporučit AH nebo Bcuzz Plagron atd.
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
no podle mne dvojslozku AB od Bcuzzu a PK 13/14 +naky hormony treba od AH na kvet vyjde to cloveka relativne malo v porovnani s kvalitou.(je to jen domenka budu rad kdyz me poopravi nekdo kdo s toudle firmou ma zkusenost)