Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Biooutdoor 2007
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »

Stihne Himalaya Gold (mostly indica) dorast na viac ako 2 metre?
This poll is closed.
Urcite ano 14 41.18%
Taka vysoka sice nebude, ale zato z nej bude pekny kricek 10 29.41%
Mozno, ale zistia to iba corky ktore sa z nej budu radovat namiesto teba 5 14.71%
Indica? Urcite nie! 4 11.76%
Do doby kvitnutia ti ani neprezije 1 2.94%
Total: 34 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Organika Biooutdoor 2007 (SVK) Příspěvek č. 1

Tento rok sa chystám na môj prvý poriadny outdoor. Všetky pokusy po minulé roky zlyhali buď kvôli čorkám, alebo tomu, že som musel na dlhší čas odísť. Myslím že je veľa growerow, ktorí majú počas leta nejaké povinnosti ktoré im bránia v častom navštevovaní svojich políčok.
Ja napríklad odchádzam na celý júl a august, teda ak chcem niečo vypestovať musím do toho dať cez apríl a máj veľa úsilia...
A tu je môj plán na tohtoročný outdoor:

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 02-06-2007 v 14:57 PM

Old Post 04-03-2007 v 15:11 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 2

Výber miesta:

Po bohatých skúsenostiach s čorkami som sa rozhodol vybrať miesto, ktoré síce vyžaduje veľa práce ale malo by byť dobre utajené. Konkrétne som našiel také miesta dva (veľmi ďaleko od seba), aby som svoje šance na zber úrody zvýšil.
Jedná sa o južné svahy husto zarastené kríkmi. Niekde v strede kopca kam som sa dostával iba po štvornožky som mačetou vysekal plochu o priemere asi 3 metre. Nasledovalo ešte zošikmenie okolitých vetiev tak, aby mal stred plochy počas celého dňa dostatok slnka.

Čo ma čaká ďalej:

V strede obidvoch políčok vykopem po dve jamy, ktoré budú mať asi 30cm v priemere a budú hlboké najmenej 50 cm.
Dno týchto jám vysypem vrstvou keramzitu (5 - 7cm).
Potom tam vložím vrecko od zeminy, do ktorého na spodku urobím drenážne dierky. Malo by byť dostatočne veľké, aby zaplnilo celú jamu. Na jeho spodok nasypen tenkú vrstvu keramzitu a zvyšok bude tvoriť substrát, ktorý namiešam približne v pomere: 50% substrátu pre kaktusy a sukulenty, 25% perlitu, 25% guána.
Aby som nezabudol - do vrecka zakopem od vrchu až takmer ku dnu hadicu, aby som mohol zalievať ku koreňom. Vrch budem zapchávať aby som sa vyhol prebytočnému odparovaniu.

Osadenstvo:

Tohto roku som sa konečne odhodlal ku kúpe originálnych semien z rakúska. Rozhodol som sa pre Himalaya Gold od Greenhouse Seeds, ktorú mám v merku už po dlhý čas. Pre spestrenie som objednal aj balíček Hashberry od Mandaly. Rozhodol som sa že vypestujem 3*HG a 1*HB najmä preto, že si niesom celkom istý, či HB stihne dozrieť (jedná sa viac o indoor).
Každopádne som už zasadil semiačka na matky pred viac než týždňom a rastú pekne. Zatiaľ rastú v kvetináčoch s podobným zložením pôdy, až na to, že namieto guána tam zatiaľ mám hnojivo Veget.
Vonku mám v pláne vysadiť už zakorenené klony (dúfam že to stihnem).

Vegetatívna fáza:

Vo fáze rastu aby som mojim mladým slečinkám zabezpečil čo najvačšiu vlhkosť urobím im každej malý fóliovníček. Do jamy zapichnem štyri palice (do každého rohu jednu) na ktoré natiahnem igelitové vrece s malým počtom dier. Tým by mali mať zabezpečenú dostatočnú vlhkosť a aj ochranu pred prípadnými nečakanými výkyvmi teplôt.
Aby som im zabezpečil dotatočný prísun CO2 bude mať každá k dispozícii jeden sedemdecový zaváraninový pohár naplnený roztokom vody a cukru s prídavkom droždia, z ktorého by viedla hadička priamo k vrcholku rastlinky. Cez deň by sa tak vplyvom teploty mal vytvárať oxid uhličitý a v noci pri ochladení by sa to spomalilo a rastlinky by mohli dýchať kyslík.

Júl a August:

Tak na toto obdobie ma budú musieť moje milé oželieť. Dúfam že v tom čase už budú dostatočne silné aby to prežili až do septembra.

Prvé fotky postnem tak za týždeň ("matky", semiačka) a zvyšok potom postupne ako budem všetko robiť...

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 04-03-2007 v 18:15 PM

Old Post 04-03-2007 v 15:20 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganjas farmer
Stálý Člen

Karma uživatele Ganjas farmer - 20% Pěstitelská

Registrován: Feb 2007
Příspěvků: 42  

Příspěvek č. 3

Drzim palce.
Aj ja čekujem miesta ale uz som bol asi tak na 10 miestach a stale mi tam niečo vadilo.
Tento rok len čisto bio-OUT,slepacaky,kompost,perlit,vykvasena zihlava so slepacakmi a mierne nejakeho hnojivka granulovaneho na rast a potom na kvet a potom 2-3tyzdne de-tox.

Slovaci už sa konečne zorganizujme..a výdime do ulic..lebo Nam s každej strany seru do huby a My to žereme...STOP!!! ĎALEJ NIE!!

Old Post 04-03-2007 v 19:13 PM
Ganjas farmer je offline   Profil uživatele Ganjas farmer   Find more posts by Ganjas farmer   Foto galerie člena Ganjas farmer   Click here to Send Ganjas farmer a Private Message   Add Ganjas farmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Obecné Niečo o odrodách Příspěvek č. 4



Hashberry: (foto 2)
hashberry
Typ: převážně indika
Genetika z regionů: Severní Indie (Kašmír)Pěstování: indoor/outdoor (až do 45. rovnoběžky, balkon, skleník)
Osvětlení: 400W/m2
Doba kvetení: 60-65 dnů/ září – 1. týden října
Výnos: 400-450 g/m2 (v suchém stavu)
High: klasické chill-out kouření, expanzivní „vytuhlost“ indiky se silnou high, která se ve vás pevně usadí již s prvním douškem dýmu, navozuje zprvu lehce přiopilý, vyrovnaný pocit a poté, s blížícím se koncem vašeho letu, přechází v silnější narkotickou fázi.
S touto výjimečnou odrůdou budujeme naší novou úspěšnou řadu, se kterou chceme všem pěstitelům nabídnout indiku, která v sobě ponese maximum těch nejlepších vlastností. Hashberry je jedinečným výsledkem obrovské selekce z vyjímečných rodičů, se zvláštním zřetelem na zachování statnost hybridu, pro kterou jsou naše odrůdy tak ceněny. Tato indika poroste do střední velikosti a je vhodnou volbou pro místa, kde je klíčovým omezením výška. Výborná pro SOG. Hashberry tvoří hustou a těžkou centrální palici s těsnými paličkami rostoucími na pevných bočních větvích. Jistě spozorujete, že mnoho rostlin pokryje i drobné lístky vrstvou THC krystalů - a ty bohatě naplní váš pollinátor nebo bubble bag. Manikůra je snadnou záležitostí a usušené palice mají skvělý „bag appeal“. V květové fázi palice vydávají ovocně-květinovou vůni. Po řádném sušení a zrání se tato vůně změní v lahodné „haši-bery“ aroma. Hasberry vykazuje nejen bujný růst hybridu, ale také velmi dobrou tepelnou odolnost. Velmi snadno se pěstuje. Kvůli hustotě jejích palic doporučujeme v posledních dvou týdnech kvetení omezit zálivku a udržovat nízkou vzdušnou vlhkost, aby jste předešly případnému výskytu plísně.

http://grower.cz/forum/showthread.p...2217#post362217

http://grower.cz/forum/showthread.p...3732#post473732

Himalaya Gold: (foto 1)
There is something special about the way the Himalaya Gold grows. It is a mighty plant, a true indica with a great development pattern that makes it stronger and taller than most other indicas. The leaves are big and round, with thick wide overlapping leaflets. The leaf dents are almost rounded. The internodes can stretch as far apart as 12 cm; the branches grow at a 25-35 degrees angle, and after 2 weeks they tend to reach the same height as the main cola. The result is a massive plant, mighty and beautiful. But the mightiest part of the Himalaya Gold is the buds; massive cylinder-shaped flowers, with close calyx formations that give a rock hard touch and an amazing density to every bud. It is considered the best outdoor plant in the Green House collection, and it is one of the biggest producers as well.
The Himalaya Gold comes from a Nepalese plant that Arjan crossed with a Northern Indian special father, obtaining a very special indica cross. The strain was stabilized in the early nineties and introduced in the market in 1995, becoming very popular especially between outdoor growers and mountain growers. This is due to one of the most peculiar characteristics of the Himalaya Gold, its resistance to cold nights and its adaptability to big day/night temperature gaps.
In soil, the Himalaya Gold performs at its best with a starting pH of 5.8 and a starting EC of 1.3. During the flowering the pH should be raised at 6.2 and the EC at 1.5-1.6 for optimal flower development. If the plants are allowed maximum root development (in open soil) they will reach an average of 200-220 cm. at harvest. Extra phosphor and potassium should be added from the third week of flowering to prevent deficiencies.
The amazing productivity of the Himalaya Gold reaches 800-1000 grams per square meter outdoor. This makes it a great commercial plant, with a unique strong body-high and a very chocolate-like indica smell. The taste is sweet with notes of licorice and dark chocolate. It is one of the three-puffs-will-do-it types of indicas, with its “fast to act and slow to leave” effect. The Himalaya Gold has a good resistance to pests and is a very strong plant; a dream come true for all outdoor growers or big buds lovers.

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 18-03-2007 v 19:59 PM

Old Post 04-03-2007 v 21:37 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Pohodička Snaha o preklad (berte to s rezervou) a niečo navyše Příspěvek č. 5

Na spôsobe akým Himalaya Gold rastie je niečo zvláštne. Je to mocná rastlina, ozajstná indika s ohromným vývojovým vzorom který ju robí silnejšou a vyššou než mnoho ostatných indík. Listy sú veľké a guľaté, s hrubými prečnievajúcimi lístočkami. Vroúbkovanie listu je skoro zaguľatené. Internodia sa môžu roztiahnuť až o 12 cm; vetvičky rastú v 25- 35 stupňovom uhle, a po 2 týždňoch takmer dosahujú výšku hlavnej vetvy. Výsledkom je masívna rastlina, mocná a krásna. Ale najmocnejšou časťou Himalaye Gold sú palice; masívne kvety tvaru valca, formujúce sa s blízkým rozostúpením ktoré dávajú každej šiche úžasnú hustotu a tvrdosť kameňa.
Je považovaná za nejlepšiu vonku pestovanú odrodu v zbierke Greenhouse, a tiež je to jeden z nejväčších producentov.
Himalya Gold pochádza z Nepálskej samičky skríženej so špeciálnym Severoindickým samcom, pričom sa získal veľmi zvláštny indika kríženec. Odroda bola stabilizovaná už v ranných 90 rokoch a bola uvedená na trhu v roku 1995, pričom sa stala veľmi populárnou zvlášť mezdi outdoorovými a horskými pestovateľmi. Dôvodom bol jeden z najzvláštnejších charakteristických rysov Himalaye Gold - jej odolnosť k chladným nociam a jej prispôsobivosť k veľkým výkyvom teploty medzi dňom a nocou.
V pôde sa Himalyi Gold najlepšie darí pri pH z 5.8 a začiatočnom EC 1.3. Počas kvitnutia by pH malo byť zvýšené na 6.2 a EC na 1.5 až 1.6 pre optimální vývoj palíc. Ak majú rastliny priestor pre maximálny koreňový vývoj (v otevorenej pôde) dosiahnu pri zbere priemerne 200- 220 cm. Po treťom týždni kvitnutia by mal byť dodávaný fosfor a draslík aby sa predišlo nedostatkom.
Úžasná produktivita Himalye Gold dosahuje 800- 1000 gramov na meter štvorcový pri pestovaní vonku. Toto ju robí skvelou komerčnou rastlinou s jedinečným silným telovým high a vôňou pripomínajúcou pelendreky a tmavú čokoládu. Chuť je sladká so známkami lekorice a tmavej čokolády. Je to jeden z "tri šluky to zvládnu" typov indík, s rychlým nástupom a neskoro odchádzajúcim účinkom.
Himalaya Gold má dobrú odolnosť k škodlivému hmyzu a je to veľmi silná rastlina; ozajstný splnený sen pre všetkých outdoorových pestovateľov a milovníkov veľkých palíc.

Himalayan Gold

Panoráma bere dech, když se díváme na nestálé počasí skrz trhliny domu pro návštěvy postaveného na chůdách. Jak se náš pohled vrací z dálky, uvědomujeme si že vidíme 1.5 metru právě kvetoucí sativu ověšenou svými zavazadly. Je to ten nejzvláštnější vzorek jaký jsem kdy viděl. Po bližším prozkoumání nacházíme skvělé palice na stonku. Po prvním natažení poznáte výšku Himalájí a výhodu intenzivních UV paprsků. Přímo cítím požitek nejsladších údolních rostlin deroucích se do mě mysli. Svěžest kouře proniká do mé krve a já se připojuji k okolním duchům.
Čisté, svěží a high … jak se citím a kde jsem… „Mami, jsem doma“ je vše co si myslím.

5 smyslů Himalayan Gold

Vůně: směs horských himalájských rostlin s nádechem tropů
Chuť: ovocná, svěží, lehká, s příchutí
Dotyk: malé lepivé krystalky pokrývají rostlinu,proto je dotyk lepivě sladký.
Vzhled: silné žluté vlasy jsou dlouhé a ploché, krystalové struktury na zelených palicích. Kompaktní forma s velkými květy.
Rodina: Nepálská a severoindická. Směs indik a sativ.
Doba růstu: indoor je doporučené minimum 2 – 4 týdny, pro outdoor nechte klíčit v květnu či koncem jara Doba kvetení: doporučená doba indoor je 8 - 10 týdnů, outdoor je připravená ke sklizni začátkem podzimu. Můžete očekávat značný výnos.

http://grower.cz/forum/showthread.p...24303#post24303

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 18-03-2007 v 20:01 PM

Old Post 04-03-2007 v 22:38 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Registrován: Jun 2003
Příspěvků: 181  

Příspěvek č. 6

eeh, out...COčko????Neni to blbost?A pod foliackem bych to tipnul spis na sucho, paklize to nebudes pravidelne zalejvat...hele na to bych se fakt vysral, i kdyz ja mam taky pred jarem planu plnou hlavu
tipuju, že v popisovanym rozsahu to vopravdu nevyjde, je to takový fiktivní pěstování, nic ve zlym
no ale jestli to zrealizujes a nafotísh, tak budu fakt čumět

My heart and soul, they are free...

Old Post 06-03-2007 v 17:14 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 7


zatial prihodim obrazok ako si to predstavujem. V prvych mesiacoch si mozem dovolit chodit tam zalievat aj ddva krat do tyzdna, takze v suchu by som problem nevidel.
Ale s tym zrealizovanim to bude este na poriadnu makacku...

Biooutdoor 2007

Old Post 07-03-2007 v 13:43 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
braniqo
Stálý Člen

Karma uživatele braniqo - 50% Pěstitelská

Registrován: Sep 2006
Příspěvků: 38 

Příspěvek č. 8

na akom principe chces dostat hore tu co2? nevim si predstavit aky tlak xes vyuzit

Old Post 16-03-2007 v 16:24 PM
braniqo je offline   Profil uživatele braniqo   Find more posts by braniqo   Foto galerie člena braniqo   Click here to Send braniqo a Private Message   Add braniqo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 9

braniqo: Tak ma napadlo ze ta vyroba Co2 nie je az taka efektivna. Mozno skusim pouzit sviecku, ktorá by horela niekoľko dní. Aspoň by to chránilo rastlinky pred nočnímy mrazmi. Ale nebol by problém ani zavesiť tie flase na strom ktorý je hned vedla.
Ten obrázok som kreslil poriadne zhúlený...

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 18-03-2007 v 02:04 AM

Old Post 17-03-2007 v 21:53 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 10




Tu je pár fotiek osadenstva.
HA - Hashberry
HG - Himalaya Gold

Foto 1 - takto prežívali rastlinky svojich prvých pár dní (viac než týždeň). Musel som ich ukryť, kým som neporiešil lepšiu matkáreň.

Foto 2 a 3 - to už sú nové priestory. "Trochu" priestrannejšie - použil som krabicu o veľkosti cca 50x25x70 (v x š x d). Vetranie zabezpečuje jeden regulovaný 8cm PC ventilátor na odťah. Príťah je len pasívny. Druhý ventilátor mám na ofuk rastliniek. Teplota cez deň 27 - 28C a v noci 20 - 22C. Ten box som ešte zakryl látkou, aby vyzeral ako nočný stolík (poukladal som tam este nejaké veci na dotvorenie ilúzie). Zvnútra som ho oblepil lesklým fotografickým papierom (nič iné som doma nenašiel). Svetlo je 2x 18W Philips TLD 965.


Ďalšie fotky prihodím inokedy...

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 17-03-2007 v 22:16 PM

Old Post 17-03-2007 v 22:07 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 11




Niečo k rastlinkám:
18. 02 som nechal naklíčiť 5 semiačok (2xHG a 3xHA) medzi navlhčeným toaletným papierom.
20. 02 sa ukzali všetky klíčky (100% úspešnosť ma veľmi potešila). Presadil som ich do malých rašelinových kvetináčikov. Ako zeminu som použil substrát pre kaktusy a sukulenty.
22. 02 vykukli nad povrch.
01. 03 som každú z nich vložil do hlineného kvetináča a zasypal zmesou substrátu, perlitu a hnojiva veget.

Fotky - Takto vypadali 4. marca

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 18-03-2007 v 01:44 AM

Old Post 18-03-2007 v 01:21 AM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 12




A takto o týždeň neskôr - 11. marca (už v novej matkárni). Na listoch sa začali objavovať nejaké nedostatky takže som bol nútený pridať aj nejaké bio-minerálne hnojivá. Zatiaľ som použil iba asi štvrtinovú dávku, takže uvidím či im to bude stačiť. Ale je to zatiaľ len na matky. Keď pôjdu klony von budem im dávať len čisto prírodné hnojivá...

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 18-03-2007 v 01:49 AM

Old Post 18-03-2007 v 01:41 AM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 13




Takže prešiel ďalší týždeň (17. marec) a moje drahé ma zas niečím prekvapili. Nevidel som ich len tri dni a po otverení boxu ma čakalo nemilé prekvapenie - poletujú mi tam čierne mušky. Teraz ma napadá, že som ten substrát mal radšej pred použitím sterilizovať. Každopádne je na to už neskoro a budem musieť vymyslieť niečo iné. Zajtra ešte zbehnem kúpiť alobal a zakryjem ním zeminu aby na ňu nesvietilo svetlo. Budem ho odkrývať len keď budem polievať. Asi tam prihodím aj lapač hmyzu.
Hnojivo som pridal zase, tentokrát už ale v polovičnej dávke (používam mix tých dvoch), pretože tie listy ešte stále nie sú v poriadku. Dočítal som sa však, že to môže byť spôsobené aj tými škodcami...

Biooutdoor 2007

Naposledy upravil PUNX 19-03-2007 v 09:29 AM

Old Post 18-03-2007 v 01:58 AM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 87  

Příspěvek č. 14




A takto zatiaľ vyzerá moje miestečko - veľká jama. Dnes som do nej nasypal 15l keramzitu a utvorilo to na spodku vrstvu asi 2-3cm. Taktiež som sa už rozhodol aký substrát použijem (ten na kaktusy je len v 5 litrových baleniach) - Floria kvetinový substrát 50l (obsahuje guáno, zložku aqua cell, bentonit). Budem ich tam musieť nosiť postupne. Nechám sa prekvapiť koľko vriec nakoniec budem potrebovať (odhadom to bude asi 150 - 200 litrov). Na prevzdušnenie použijem perlit a na hnojenie guáno (neverili by ste ako sa tu ťažko zháňa), takže to začnem spolu miešať až keď už budú všetky zložky na mieste... Aby som nezabudol, chcel by som tam naočkovať aj Trichodermu ak sa mi ju podarí zohnať.

Biooutdoor 2007

Old Post 18-03-2007 v 19:52 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Registrován: Apr 2006
Příspěvků: 881  

Příspěvek č. 15

Takováhle "malá" jáma na 5 kytek
To bych radši udělal 5 1/5 děr, který by byly dál od sebe...

edit: vlastně koukám, že to máš matky.
Moje otázka tedy zní: Kolik klonů tam chceš zasadit? 3HG a 1HB (jak píšeš výše)? si myslím, že to bude stejnak moc.
A další otázka, co pak z matkami?

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 18-03-2007 v 21:22 PM

Old Post 18-03-2007 v 20:51 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2004
Příspěvků: 879  

Příspěvek č. 16

JAHmaican: pokud budou tři samci tak je to taktak.
Ale může se stát to samé co mě vloni a sice že budou samý samice. To už se pak řeší o poznání hůř. Každou kytičku bych dal tak minimálně 40-50cm od sebe.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 18-03-2007 v 21:08 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-04-2020 - outdoor2020 - 0 odpovědí
28-06-2021 - Outdoor 2019 - 125 odpovědí
04-04-2020 - Kambu Outdoor 2019 - 9 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7287160 seconds with 38 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív