Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo je to často přelitý... mrkni na kořeny jak vypadaj, jestli zhnědli, tak to je špatné, hlína musí prosychat, musí to mít pravidelný intervaly, chce to vzduch ke kořenům.
Původní příspěvek od nugett PH 5.8_6.0 EC 2.0 sub plagr.batmix hnojky plgrn bloom,pk 13-14,GreenS, pureZym
Zdar, jestli mas hlínu tak ph 5,8 je málo, melo by být okolo 6,2-6,5 jestli lijes hnojiva porad, je dost možný, že si substrat zasolil, možná by to chtělo proplachnout, pokud jsi v květu a zloutne ti to odspodu, tak to je normální , pk 13-14 a GreenS dokupy taky asi nebude nejvhodnější řešení, dej více info , hlavně fotku a hlavně kdo hledá, najde, o žloutnouti tu jsou miliony informací
Substart light mix biogreen + coco
Nevíte někdo?
2x foto: https://imgur.com/a/XsHix
1) Spodní listy začínají světlat .. ale mám to jen u dvou kytek z pěti .. dusíku tam rvu dost .. každý druhý den zálivka fish mixu ... ph dobrý .. možná magnesium? dneska jsem dával doplny na magnesium, zelezo atd atd ... pripaadne co by to mohli byt?
2) začali mi u všech fialovět řapíky .. ale jen nahoře ze spod nefialový .. a předtím to nebylo až ted ..
Děkuji za každou pomoc
Ahoj potřeboval bych pomoct ,už 4 roky se snažím něco si vypěstovat . Ale nikdy nevyroste ani gram. Ať dělám co dělám , kytky nerostou , vůbec jim nerostou kořeny nesajou vodu listy žloutnou a pak od konců uschnou , nepomáhá nic . Už jsem zoufalý .Děkuji.
Zdravím, mám malej blbej dotaz. Vím, že se mnoho z Vás potýkalo či potýká s padlím. Je to tu všude možně jmenováno, ale zkrátka má vyhulená hlava nějak zapomněla název přípravku. Poradíte někdo? Pítr
Původní příspěvek od Pítr90 Zdravím, mám malej blbej dotaz. Vím, že se mnoho z Vás potýkalo či potýká s padlím. Je to tu všude možně jmenováno, ale zkrátka má vyhulená hlava nějak zapomněla název přípravku. Poradíte někdo? Pítr
Ahoj na padli a plisne jsem preventivne zakoupila pripravek Bioan.
Zdar a sílu Potrebuju poradit, co je tohle a jak se toho zbavit vypada to jako nejaká spálenina či co.. docela ale jiste se mi to začína rozlejzat na listech(slečny sou 22dni v květu, hnojky bio-bizz, medium mix hlina,kokos a perlit) teplota/ vlhkost den: 30/40 noc: 20/50
Diky za info
Původní příspěvek od Koudelnik213 Zdar a sílu Potrebuju poradit, co je tohle a jak se toho zbavit vypada to jako nejaká spálenina či co.. docela ale jiste se mi to začína rozlejzat na listech(slečny sou 22dni v květu, hnojky bio-bizz, medium mix hlina,kokos a perlit) teplota/ vlhkost den: 30/40 noc: 20/50
Diky za info
Zalivam pokazde Advanced nutrients 3 složku o 1ml/l nez maj dostavat podle tabulek, AN B-52,Voodo juice, senzyme + dostavají co 14 dní GHF enchanter a ve volnem tydnu piranu od AN. hlina light mix biobizz. minule kolo jsem nemel problem s touto kombinaci. zatim sem v rustu, rad bych přepnul ale chci prvni vyřesit tenhle deficit. jedou pod 400w teplota konstatní 27-29max vlhko okolo 40%. ze zkuseností asi železo a nebo dusik popřipade mangan ale nejak si nejsem jistej. takhle vypadaj listy ze startu po par dnech je vyžrany cely žluty, protečkovany, suchy. delají to spodní a prostrední listy. trapilo mě to ze tyden z5 pak se to zastavilo a ted zas a vic .. prosim o radu co by to mohlo byt. diky a zatim
Zalivam pokazde Advanced nutrients 3 složku o 1ml/l nez maj dostavat podle tabulek, AN B-52,Voodo juice, senzyme + dostavají co 14 dní GHF enchanter a ve volnem tydnu piranu od AN. hlina light mix biobizz. minule kolo jsem nemel problem s touto kombinaci. zatim sem v rustu, rad bych přepnul ale chci prvni vyřesit tenhle deficit. jedou pod 400w teplota konstatní 27-29max vlhko okolo 40%. ze zkuseností asi železo a nebo dusik popřipade mangan ale nejak si nejsem jistej. takhle vypadaj listy ze startu po par dnech je vyžrany cely žluty, protečkovany, suchy. delají to spodní a prostrední listy. trapilo mě to ze tyden z5 pak se to zastavilo a ted zas a vic .. prosim o radu co by to mohlo byt. diky a zatim