Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 23 24 25 26 27 »
Autor
Téma 
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 385

My sme včera zabafali a šli do hospody, kde maj obrovský porce. Vepřovej flák se šunkou a sýrem přes celej talíř, hromada hranolek, výbornej sos, na to 2 piva...konec...rychle domu a rozvalit se u kompu.

Old Post 21-10-2004 v 08:42 AM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wýletník
Nový Člen

Karma uživatele Wýletník - 0% Pěstitelská

Zravka Příspěvek č. 386

To ja, kdyz si zahulim, jsem schopen do sebe narvat cely chleba a vypit 4 litry vody, sice me pak pekne boli bricho, ale kdo by se divil, kdyz to do sebe hodim do 15minut.

Old Post 21-10-2004 v 08:45 AM
Wýletník je offline   Profil uživatele Wýletník   Find more posts by Wýletník   Foto galerie člena Wýletník   Click here to Send Wýletník a Private Message   Add Wýletník to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wýletník! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 387

Mam 2 dost blbe zazitky s varenim jedla po huleni takze uz dost dlho sa o to ani nahodou nepokusam. Posudte sami:

1, Dal som si hranolky do fritezy a pak, tak pak som si dal slofika tak asi na hodku. Tie hranolky vyzerali asi ako drevene uhlie na grilovanie.

2, Dal som si varit 3 vajicka do vody a potom som siel von. Nejakou nahodou ,ktoru nebudem rozvijat som na to zabudol a domov som sa vratil zhruba po 2 hodinkach. Otvorim dvere do bytu a tam bolo dymu a smradu jak v udiarni. Z vajicok neostalo nic ine nez daco nedefinovatelne pripalene na dne hrnca. Dym sa mi podarilo vyvetrat do rana ale smrad v byte bolo citit este zhruba po 2 mesiacoch.

Vsetkym kucharom zdar!

Old Post 21-10-2004 v 19:05 PM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Karma uživatele dave-o- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 388

Já si myslím že něco podobného zažívají těhotné ženske, když třeba dávají okurky a knim šlehačku.
Jinak já sežeru všchno, psí granule taky ujdou, nevařené nudle dobrý.
Jenom kdyby to tak nezahánělo stavy

Old Post 01-11-2004 v 16:44 PM
dave-o- je offline   Profil uživatele dave-o-   Find more posts by dave-o-   Foto galerie člena dave-o-   Click here to Send dave-o- a Private Message   Add dave-o- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 389

Hej lidi tak sem si tady ted precet (jen mě nák napadlo se sem mrknout) podival sem se na par prispevku a co? no mam hlad... vy muzete za to ze ted du k lednici a nevim absolute co v ni rano zbude. Mate me na svedomi, takhle zrat. Ale na druhou stranu mi to prejte, cirou nahodou sem se zrovna nachomejt k takovy akci doma driv nez sem si uvaril caj tak me uplne cizi lidi zatahli do nejaky hry kdy se pouze bumbalo a pobafavalo z pekny spicku...dobra hra, este skvelejsi atmosfera a ted tu sedim zhulenej na groweru a premejslim co si pudu dat k jidlu zatimco tady dopisuju uz tak dlouhej clanek. no tak zdar, a doufam ze mi ted popral dobrou chut...hej ja sem fakt smacked..

Old Post 13-11-2004 v 00:44 AM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W3m3n0
Stálý Člen

Karma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 390

Já sem si posledne dal asi 5 housek s kečupem a braburkama. Je to fakt dobry a vsem to doporucuju...

"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha

W3m3n0’s indoor
W3m3n0’s chilli #1
W3m3n0’s chilli #2
W3m3n0’s svitici lednicka

Old Post 13-11-2004 v 07:04 AM
W3m3n0 je offline   Profil uživatele W3m3n0   Find more posts by W3m3n0   Foto galerie člena W3m3n0   Click here to Send W3m3n0 a Private Message   Add W3m3n0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Špičnik
Stálý Člen

Karma uživatele Špičnik - 16% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 391

cus... stavy zraci jsou masakr...uz ani raci nechci vzpominat
co vsechno sem pozrel v techto stavech..
ale ted sem si to vychytal a pri techto navalech chutovych
vln sem si do pokoje zaridil lednicku
cest zravce

Old Post 13-11-2004 v 08:46 AM
Špičnik je offline   Profil uživatele Špičnik   Find more posts by Špičnik   Foto galerie člena Špičnik   Click here to Send Špičnik a Private Message   Add Špičnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 392

já sem jed borůvkový jogurt a ten sem nabíral hranolkama...to samí sem dělal ještě jednou akorát že sem vyměnil hranolky za banán...a bylo to i celkem dobrý jinak většinou když přídu zhulenje tak vypiju tak litr mlíka:-)

Old Post 25-11-2004 v 13:50 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 393

jednou sem jedla tatranku, bože to si neumíte představit jaká byla, vrchol blaha, jen byla zatraceně malá ...pak už nikdy nebyla taková

Old Post 29-11-2004 v 09:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

mnam Příspěvek č. 394

zhuleni sa namotam aj na stravu ktoru by som za triezva nikdy nezozral ...alebo kexs mi chuti najmenej 100x viac ako inokedy....

Old Post 29-11-2004 v 09:59 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
McGregor
Nový Člen

Karma uživatele McGregor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 395

Mno,žravá vede,taky sem se trochu skouřil,došel dom,popad kus salámu,a chleba,a šupky do postylky,jenže sem trochu vytuh,naštěstí přišel asi za hoďku brat,vzbudil mě,dali sme osobáčka,a já zas hurá do hajan,a světe div se,tam nakousanej chleba a salám,jak bodnul)
Znam holku co si na tejden nemytý pánvy s brutálně přepálenym olejem usmažila lechký bílý jogurt,to musela bejt mňamka

Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé

Old Post 29-11-2004 v 15:25 PM
McGregor je offline   Profil uživatele McGregor   Find more posts by McGregor   Foto galerie člena McGregor   Click here to Send McGregor a Private Message   Add McGregor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chemtech
Stálý Člen

Karma uživatele chemtech - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 396

Precetl jsem si asi deset prispevku a musel jsem to jit na vzduch rozdejchat....tak dlouho jsem se fakt nezasmal.....co to vydat knizne.....nejhorsi je, ze to ani u me neni jine....a zopakovat to vzdycky tak 2-3 krat zadel...... .......... .......... ... .. .. .......... ........... ........ .. .. .. ......... ....... ........ .. .. ..

Old Post 21-02-2005 v 16:52 PM
chemtech je offline   Profil uživatele chemtech   Find more posts by chemtech   Foto galerie člena chemtech   Click here to Send chemtech a Private Message   Add chemtech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loom365
Stálý Člen

Karma uživatele loom365 - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 397

to my vetsinou nez s kamosema nebo s pritelkyni zahulime, tak se snazime pripravit predem neco dobryho na zub (teda pokud to jde) - vetsinou to sou potom neskutecny orgie

jedna z nejlepsich veci jsou asi banany zabaleny v anglicky slanine a ananas s nivou

banan se podle velikosti rozkroji na 2-3 kousky a obali do platku slaniny a propichne paratkem aby to drzelo, ananasovy krouzek se normalne posype nivou a pak se to oboji hodi na gril asi tak na 15 minut (behem kterejch se huli) nebo dokud neni slanina opecena - DOPORUCUJU

Old Post 22-02-2005 v 10:51 AM
loom365 je offline   Profil uživatele loom365   Find more posts by loom365   Foto galerie člena loom365   Click here to Send loom365 a Private Message   Add loom365 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chemtech
Stálý Člen

Karma uživatele chemtech - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 398

Mnam, ted jsem si dal takovy ty mikroparecky se sateckem....
tresnova marmelada... mŇam...

Old Post 22-02-2005 v 12:30 PM
chemtech je offline   Profil uživatele chemtech   Find more posts by chemtech   Foto galerie člena chemtech   Click here to Send chemtech a Private Message   Add chemtech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mino36
Nový Člen

Karma uživatele mino36 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 399

raz sme sa na internáte s kamarátmy vykurili z ICEu a kedze bol štvrtok nebolo už čo jest a ani načom,prosto žiadny tanier.takže sme zobrali jednemu vyžieračovy knihu z ang. otvorily a tam sme vykidali uhorky,horčicu,kečup,jem-ten sme naberali z pohara uhorkami,lečo,kus chleba a slivkové gule.zjedli sme to a bolo to vyborne,zostal po tom len velký fľak na knihe...

Old Post 22-02-2005 v 13:18 PM
mino36 je offline   Profil uživatele mino36   Find more posts by mino36   Foto galerie člena mino36   Click here to Send mino36 a Private Message   Add mino36 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 400

jsem jednou s kamaradkou zral chleba s gelem na vlasy a ...

... nezkousejte to, je to pekne hnusny

p s y c h o 8 4

Old Post 25-02-2005 v 00:00 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 23 24 25 26 27 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás