Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
My sme včera zabafali a šli do hospody, kde maj obrovský porce. Vepřovej flák se šunkou a sýrem přes celej talíř, hromada hranolek, výbornej sos, na to 2 piva...konec...rychle domu a rozvalit se u kompu.
To ja, kdyz si zahulim, jsem schopen do sebe narvat cely chleba a vypit 4 litry vody, sice me pak pekne boli bricho, ale kdo by se divil, kdyz to do sebe hodim do 15minut.
Mam 2 dost blbe zazitky s varenim jedla po huleni takze uz dost dlho sa o to ani nahodou nepokusam. Posudte sami:
1, Dal som si hranolky do fritezy a pak, tak pak som si dal slofika tak asi na hodku. Tie hranolky vyzerali asi ako drevene uhlie na grilovanie.
2, Dal som si varit 3 vajicka do vody a potom som siel von. Nejakou nahodou ,ktoru nebudem rozvijat som na to zabudol a domov som sa vratil zhruba po 2 hodinkach. Otvorim dvere do bytu a tam bolo dymu a smradu jak v udiarni. Z vajicok neostalo nic ine nez daco nedefinovatelne pripalene na dne hrnca. Dym sa mi podarilo vyvetrat do rana ale smrad v byte bolo citit este zhruba po 2 mesiacoch.
Já si myslím že něco podobného zažívají těhotné ženske, když třeba dávají okurky a knim šlehačku.
Jinak já sežeru všchno, psí granule taky ujdou, nevařené nudle dobrý.
Jenom kdyby to tak nezahánělo stavy
Hej lidi tak sem si tady ted precet (jen mě nák napadlo se sem mrknout) podival sem se na par prispevku a co? no mam hlad... vy muzete za to ze ted du k lednici a nevim absolute co v ni rano zbude. Mate me na svedomi, takhle zrat. Ale na druhou stranu mi to prejte, cirou nahodou sem se zrovna nachomejt k takovy akci doma driv nez sem si uvaril caj tak me uplne cizi lidi zatahli do nejaky hry kdy se pouze bumbalo a pobafavalo z pekny spicku...dobra hra, este skvelejsi atmosfera a ted tu sedim zhulenej na groweru a premejslim co si pudu dat k jidlu zatimco tady dopisuju uz tak dlouhej clanek. no tak zdar, a doufam ze mi ted popral dobrou chut...hej ja sem fakt smacked..
cus... stavy zraci jsou masakr...uz ani raci nechci vzpominat
co vsechno sem pozrel v techto stavech..
ale ted sem si to vychytal a pri techto navalech chutovych
vln sem si do pokoje zaridil lednicku
cest zravce
já sem jed borůvkový jogurt a ten sem nabíral hranolkama...to samí sem dělal ještě jednou akorát že sem vyměnil hranolky za banán...a bylo to i celkem dobrý jinak většinou když přídu zhulenje tak vypiju tak litr mlíka:-)
Mno,žravá vede,taky sem se trochu skouřil,došel dom,popad kus salámu,a chleba,a šupky do postylky,jenže sem trochu vytuh,naštěstí přišel asi za hoďku brat,vzbudil mě,dali sme osobáčka,a já zas hurá do hajan,a světe div se,tam nakousanej chleba a salám,jak bodnul)
Znam holku co si na tejden nemytý pánvy s brutálně přepálenym olejem usmažila lechký bílý jogurt,to musela bejt mňamka
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé
Precetl jsem si asi deset prispevku a musel jsem to jit na vzduch rozdejchat....tak dlouho jsem se fakt nezasmal.....co to vydat knizne.....nejhorsi je, ze to ani u me neni jine....a zopakovat to vzdycky tak 2-3 krat zadel...... .......... .......... ... .. .. .......... ........... ........ .. .. .. ......... ....... ........ .. .. ..
to my vetsinou nez s kamosema nebo s pritelkyni zahulime, tak se snazime pripravit predem neco dobryho na zub (teda pokud to jde) - vetsinou to sou potom neskutecny orgie
jedna z nejlepsich veci jsou asi banany zabaleny v anglicky slanine a ananas s nivou
banan se podle velikosti rozkroji na 2-3 kousky a obali do platku slaniny a propichne paratkem aby to drzelo, ananasovy krouzek se normalne posype nivou a pak se to oboji hodi na gril asi tak na 15 minut (behem kterejch se huli) nebo dokud neni slanina opecena - DOPORUCUJU
raz sme sa na internáte s kamarátmy vykurili z ICEu a kedze bol štvrtok nebolo už čo jest a ani načom,prosto žiadny tanier.takže sme zobrali jednemu vyžieračovy knihu z ang. otvorily a tam sme vykidali uhorky,horčicu,kečup,jem-ten sme naberali z pohara uhorkami,lečo,kus chleba a slivkové gule.zjedli sme to a bolo to vyborne,zostal po tom len velký fľak na knihe...