Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus jako každým rokem mi kytky žloutnou od spodu, někdy méně, ale tento rok to začlo brzo, už si nevím rady. Hnojím 2ml hnojiva na 1l vody biobizz bloom do každé zálivky, odstátá voda má ph cca 7,2, upravuju třemi kapkami ph mínus na 3 l vody, bohužel nemám ph metr tak přesné hodnoty nevím, ale ty 3 kapky by měli stačit ne? Už jsem spoustu žlutých listů otrhal a obavám se že to bude pokračovat až na vrchní listy, odrůda Frisian Dew a Passion 1 z fem. semen, půda Plagron Ligt mix. Prosím o radu jak zastavit žloutnutí listů, vím že je normální, že kytka v období květu shazuje listy, ale mě se vždycky žloutnutí rozšíří skoro na všechny listy a to ještě není konec září/polovina října
Zdravím, už delší dobu mám problém s dírkama na listech, myslím si že to dělají svilušky, koupil jsem na to rock effect a už ho několikrát použil, ale přijde mi že ty dirky se pořád objevují.. Teď se ještě sem tam objevují větší, hnědé fleky, nevíte co by ještě pomohlo?
Původní příspěvek od Pio Zdravím, už delší dobu mám problém s dírkama na listech, myslím si že to dělají svilušky, koupil jsem na to rock effect a už ho několikrát použil, ale přijde mi že ty dirky se pořád objevují.. Teď se ještě sem tam objevují větší, hnědé fleky, nevíte co by ještě pomohlo?
Původní příspěvek od Pio Zdravím, už delší dobu mám problém s dírkama na listech, myslím si že to dělají svilušky, koupil jsem na to rock effect a už ho několikrát použil, ale přijde mi že ty dirky se pořád objevují.. Teď se ještě sem tam objevují větší, hnědé fleky, nevíte co by ještě pomohlo?
Tak že ta druhá rozhodně nejsou svilušky ty by si určitě poznal. Ty vysávají list a dělají takové bíle tečky ale všude po listu. Popravdě ani nevím co tohle dělá, má to můj kámoš taky na outu ale jen na vrchních max 10 listech. Žádný brouk tam není na všech to není tak to neřeším.
A ta první vypadají jako kdyby si to kropil za slunka tak že tam máš propálené dírky.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ty bílé tečky sou na některých listech také, zítra přidám fotky.
Jinak s tím zaléváním je to asi mozné, i když se snažím nehnojit kdyz sviti slunce.. Každopádně ty listy s dirkama nijak neusychají. Dneska sem to preventine opet udelal postrik rockeffectem
Fotky sou z 10 dne květu pod 400w sodíkem a kytky hnojím střídavě Plagronem Enzymes + Bloom. Jinak jedou v úplně obyčejném "Áčkovém" substrátu s přídavkem perlitu.
Nikdy sem takový problém neměl, akorát letos sem musel nechat kyti přes dovolenou u kámoše, který je nechal na dešti a tak vůbec se o ně nejspíš moc nestaral.