Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hulimtorad Zdravim 2 dny z5 sem zastrihaval a na místě zastřižení kytka začíná cernat.
POMOC?! Foto můžu dodat později thanks za odpověď
Klid, to se jen ta rána po zastřižení zaceluje. Něco jako strup u lidí.
Zdravím...mam dotaz...co dělat když po zaštípnutí neobrazí 2 nové větvičky ale jen jedna?Mám to nechat takhle růst?Mam strach aby to nenarušilo stabilitu kytky a aby se mi časem neměla tendeci lámat.Děkuji za každou radu
Původní příspěvek od charvi Zdravím...mam dotaz...co dělat když po zaštípnutí neobrazí 2 nové větvičky ale jen jedna?Mám to nechat takhle růst?Mam strach aby to nenarušilo stabilitu kytky a aby se mi časem neměla tendeci lámat.Děkuji za každou radu
cau, pichni tam kolik, pri najhorsom ju privazes.
citace:
Původní příspěvek od MarekVVV Ahoj, chci se jen zeptat, mám na balkoně kytku už vysokou více jak 170 cm, celkem mi to už vadí, že jde vidět z venku, co mi tam roste, mohu ještě zaštípnout ? Jednou jsem jí už uštípl cca o 20 - 30 cm.. Neublíží to kytce ?
ja by som ju radsej opatrne ohol do horizontalu. pozri nejake temy o ohybani.
Zdravím. Letoš poprvé jsem zasadil semínka. Krásně rostou a už jsem je jednou zaštipoval a teď jsem se díval že je znovu zaštípnu a vidím že už zakládají na květ.
Dočetl jsem se že ještě mohu zaštipovat, mám jen strach ať něco nepokazím. připojil jsem fotku a jedná se o odrůdu kalashnikov.
Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit s jednou věcí. Předem se omlouvám pokud tu tohle téma někde je, hledal jsem ale nikdy jsem nenašel odpověď která by mi pomohla. Takže, pěstuji outdoor moje kytka má k dnešnímu dni 4hl větve (stonky) a velká cca 1m, všechny vedlejší větvičky odstříhávám aby se rostlinka mohla soustředit na ty hlavní (letošní pokus). Potřeboval bych tedy vědět zda mohu ještě kytku zaštípnout jednou abych měl 8hl stonků. Květ je poměrně za dlouho takže by to z tohohle hlediska vadit nemělo, jen netuším zda si rostlinka udělá tolik živin aby utáhla tolik stonků... Díky moc za odpovědi a předem se znovu omlouvám pokud tu odpověď na mojí otázku už byla.