Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty woe Psí vojáky už vůbec nemůžu a to sem dříf byl na každym koncertě co tu měli
Hicks: myslíš jako něco od DJ Shadow? ten je docela samplovej
úchylně sampluje taky třeba Mr.Scruff nebo Kid Koala je fakt psycho
Ano ano, Psí Vojáky jsem si užil 21. února 2003 v Pardubicích. Třeba jen začátek: přišli na pódium, Filip Topol sednul k piánu a řekl: "Tento koncert je určen svatojánským broučkům a něčemu mezi tím." ... To těžko někdy zapomenu...
"Co si budem nalhavat, nejlepci je Hip-Hop" - docela odvazny tvrzeni. A ja Ti na tohle reknu, ze kdyz se rekne hip-hop, predstavim si jak se na ulici potkaji dva cernosi a do rytmu nadavaji, jak je tenhle svet zkur*enej.
Kdyz se rekne kvalitni hudba, predstavim si Dire Straits, Marka Knopflera, Tiamat, Genesis, Bruce Springsteena, Joa Satrianiho...
dan.bass: nazval jsi Radiohead popem? sorry ale pri tom co se dneska z popu stalo se ani prizvisko nejlepsi pop na radiohead naprosto nehodi. jo chapal bych to jeste tak do Ok computeru, ale KID A je neco co uz jeden docela chytrej manik nazval i rockem. rockem 21. stoleti, a mel pravdu. ale kdyz ja mluvim o radiohead, myslim tim Kid A a Amnesiac (hail to the thief sem esta nemel moznost slyset - v knihovne byl furt pucenej, a na cd nemam prachy), nevim co znate ostatni, ony totiz tyhle dve desky plno radioheadackejch "fanousku" totalne zklamaly, ale zas nasly plno novejch (napr. me )
Knives out je na Amnesiacu.
jasne ze je hiphop ve sve podstate hovno hudba, ale stejne jako u vsech ostatnich stylu se rozlisuje ten hopskoc co je na mtv, kde se potkaj ti dva negri a nadavaj a kolem nich tancujou krasny negrice, a pak taky nekomercni malo znamej rap z vychodu, tudiz ne kazdej hiphoper je utaplej exhibicionista, lacinej fraja a debil, pac ne kazdej hiphoper posloucha "dva negri se potkaj a nadavaj". tohle sem si myslel driv taky ale jsem schopnej respektovat je tak jako oni respektuji mou hudbu. hotovo, konec!
jo a dan.bass: o zabednenosti pomlc... kdyz sem ja slysel radiohead poprvy (tim myslim poprvy kid a -dokonce sem ho aj premazal z kazety pac sem to totalne nepochopil, ale casem sem se k tomu vratil), tak sem si taky myslel ze to je psycho. no a ono vlastne je stale. slysel jsem kid a tisickrat a dosud se mi neoposlouchala, jako plno ostatni i hodne dobre muziky...
peace
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Myslím si, že když někdo poslouchá HIP HOP tak ať si ho klidně poslouchá. Jestli si někdo poslouchá POP, tak ať si ho taky klidně poslouchá.
Jen mě štvou lidi, co napíšou: NEJLEPŠÍ JE HIP HOP !!!!!
nebo: Nej je METAL !!!!
Každýmu se líbí něco úplně jinýho a taky hlavně: hudba se časem vyvíjí a mění !!! A nám se taky v každým období líbí něco jinýho.
Takže dle mě trochu silný tvrzení že prostě nej hudba je ........ .
Původní příspěvek od Dude ty woe Psí vojáky už vůbec nemůžu a to sem dříf byl na každym koncertě co tu měli
Hicks: myslíš jako něco od DJ Shadow? ten je docela samplovej
úchylně sampluje taky třeba Mr.Scruff nebo Kid Koala je fakt psycho
Nene, je to maník co ho přezdívaj Juantrip. Shadows je jedna z jeho nej mixů.
Tady máš link na jednu recenzi .
Jenom taková perlička ke krásnejm černoškám.Dělal sem na barandově dekoraci do klipu Kraiga Davise (nebo tak nějak) s velkou fialovou postelí a místností s reprákama
a všechny ty krásný černý holky rozumí česky.
NO spousta zajimavych nazoru...To ja si rad poslechnu taky ten Hipec,zhe ceskey (Indy & Wich,Diwokey Zapad,PSH,...) Slowenskey (Nazov Stavby)...NO a taky si rad poslechnu dramik (Luniz,Keoki,Josh Wink,Bad Company..) no a nic jinyho uz ne...Sice obcas posloucham jak na me rvou nasi ale touz je outtopic
bohour: u VZ mi jde spíše o to, jak berou věci s nadhledem (viz. dokument o VZ). nejsem žadný pankáč ani jsem nikdy nebyl, ale VZ je prostě klasika, to nemůžeš popřít.