Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Indoor jedu teprve rok a zatím jsem pěstoval jenom Power-Widow (kross WW a Power Plantu) od Greenlabel seeds a maximální spokojenost. Zkouř výborný, po týdenním flushingu vůbec neškrábala a pod 70w sodou jsem dostal 13g z 1 kytky a nepozoroval jsem u ni téměř žádný dojezd. Teď mi dokvétá Speciál Queen od Royal queen seeds a vypadá že to bude taky fajn model. Velké kompaktní paldy, hodně pryskyřice a intenzivní vůně – pod 150w HPS. Na další kolo bude Ed Rosenthal. Co tak čtu příspěvky tak určitě vyzkouším Blueberry, white shark a Dueta mata.
Původní příspěvek od esite Poradite niekto dobru genetiku a seedbanku na prvy grow pod 400w HPS ? Ide mi hlavne o stabilnu genetiku, odolnost a samozrejme vysoky vynos DAKUJEM
Doporučuji Super Skunk od Sensi seeds. Velmi jednoduchý na pěstování a ideální pro začátečníky.
Ta statistika je od pár lidí zde ,ale tisíce jiných lidí může mít jiný názor.
Třeba zde vypsaný vybraný out jsem osobně testoval pouze white widow a nijak mě nenadchl a ostatní odrůdy vůbec neznám .To není tím že bych je třeba nechtěl nebo měl k nim nějaký odpor ale prostě mám jiné druhy a myslím si stejně kvalitní.
Naopak zde z indoru pořadí:2,4,6, jsou velmi chutné a suprové odrůdy co valí venku jedna radost.