Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od crazyn Pufroval si ten keramzit na začatku? Kolik kytek máš takových žlutých ? Skoro všechny ? Řekl bych málo živin,EC 0.8 je docela málo , já od zasazení řízku dávám 1.2 a více , 8denní rostoucí kytky mám i klidně na 1.6 EC
Keramzit jsem proplachl studenou vodou a zbavil ho nečistot.
Jinak kytek mám 25 a 6 z nich je žlutých.
Původní příspěvek od crazyn Pufroval si ten keramzit na začatku? Kolik kytek máš takových žlutých ? Skoro všechny ? Řekl bych málo živin,EC 0.8 je docela málo , já od zasazení řízku dávám 1.2 a více , 8denní rostoucí kytky mám i klidně na 1.6 EC
Jinak ostatní vypadají normálně a jsou docela velké.
pavučiny se objevujou až v pozdní fázi kdy sou už fakt přemnožený... takhle těžko říct, sou vidět jen tmavý tečky.
Hlavně se nejvíc schovávaj zespod listů, zvrchu se pak dělaj jakoby spálený tečky...
pokud to sou voni, tak nejvíc postižený listy otrhej a hned vyhoď (z bytu ven, ne do koše), zbytek vystříkej vertimecem pokud to nekvete ten je spolehlivej a zvyš vlhkost (maj rádi sucho). Pokud kvete tak vem nějakej biool a vyhni se palicim...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Objevil jsem jich jen pár, viz fotky, tak taková dvě místa. Naštěstí až při sklizni 😉 box důkladně vyčistím 😉 teď mě spíš zajímá, odkud se vzaly??? U kamaráda se objevily taky
Divný, že se to na kytkách nijak neprojevilo a ani jich není tolik.....jak kdyby se tam dostaly nedávno
Jinak u kámoše ty fleky sedí, bohužel na 6ti malých kytkách
Mohl jsi je donést na oblečení, botech atd, pokud je měl kámoš tak jsi to dotahnul přes něho. Minulý rok to měl kámoš a nechodily jsme k němu,ale i tak se to dostalo k dalším 5 lidem. Asi v hospodě přes oblečení. Jináč na té fotce nejde nic vidět.
Pokud to budou svilušky, tak mám nejlepší zkušenost s dravci. Prodávají je na dobírku v Brně. Myslím že stojí kolem 300 Kč. Můžeš je použít i jako prevenci, když nebudou mít co žrát, tak začnou pozirat sami sebe.
ahoj potřebuju radu listy na mých kytí se začli ohybat směrem dolu, čím to může byt ?
jsou to klony NL 3. dnem v hlíně ( plagron roayl mix) vlhkost 80% ,teplota 28, svítim na ně 400w MH 50 cm vysoko, zálivka deštovka ze zahrady ph kolem 5,6 -5,8
Ahoj, rozjíždím první kolo hydra s Wilmou 9 x 11l a dnes je to 15. den co na ně svítím.
Vše jsem řešil okolo vánočního shonu a nějak jsem vynechal info o přesazení 2x2cm rw kostek do větších, takže jsem je dal rovnou do keramzitu. Myslel jsem, že zakořeňujou a proto jsem nebral takovou zřetel na rychlost růstu, jsou třeba jednou takové než když jsem si je přivezl ale stavba nových pater zaostává, u některých víc u některých méně.
Po 13. dnu svícení jsem si všiml ,,rezatých", ,,hnědých" stonků a po chvilce pátrání jsem zjistil že jsem celých 13. dní RW kostky přelíval..
Takže jsem je nechal vyschnout a dnes aplikoval čistou zálivku s upraveným Ph + postřik H2O2 peroxid vodíku.
Jediný co jsem vymyslel ještě aplikovat trichodermu, ale obávám se že ji budu muset objednat a tím pádem přijde příští týden..
Jinak kytky vypadají vitální, povyrostly a jiný problém nevidím.
1. zálivku jsem nejdříve měl upravenou vodu Ph + root stimulator, holky vypadali chudě tak jsem dal lehkou dávku hnojiv, 2. zálivka už byla o něco silnější ale stále ne podle tabulek.. A teď chvíli budu zavlažovat ručně jestli se tedy vzpamatují.
Chtěl bych slyšel názor zkušenějších takže za každou chytrou radu budu rád.
cau všichni mam problem s listy zacalo to po prepnuti na květ nekdo prosim radu jestli je to nedostatek dusiku ci nake slozky nebo plysen predem diky za odpoved
Zdravím, bohužel nemůžu teď dodat foto ale mám problém... LIsty mi začali celkově žloutnout (od konce špičky listů až po celý list). A listy ve spodní části rostliny začli umírat. (některé sami odpadly, za některé nstačí jen velice slabě "zatáhnout" a padají.
Před asi týdnem jsem to trochu přehnojil (lehce spálené vršky) tak sem na pár dnů přestal hnojit a potom se to výrazně zhoršilo, je možné že je to podvyživené?
zdravím během 3 dnů se mi takhle zbarvili listy,nevíte co to je?? 30.den 12/12 EC 1,8..hnojím Atami terra,vedle v boxu kde je Led tak tam to jede normálně tady to je vedle pod HPS 600w..