Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne bioskunk jsem kouril loni v Amstru,primo se to tak jmenovalo,byl to model ,kterej si pestoval majitel 1 coffeeku a prodaval ho,nikde jinde jsem o tomto modelu taky neslysel,ale tenhle borec to prodaval pod timto jmenem,pro me jeden z nejlepsich co jsem kdy kouril velmi ciste energicke a dlouhotrvajici high
top number one je WHITE RUSSIAN..hybrid modelu AK-47 a WHITE WIDOW..šluk..šluk..a out of space...co už kamarádu a známejch jsem tímto modelem poslal do říše snuu :-D
neni nad to..gdyz slunce sviti jasne kazdy den..2x 600w..
Podle me de dost o to, co komu vyhovuje. Myslim, ze u takovyhle modelu ,co tady pisete, zalezi nejvic na zpusobu pestovani a podminkach. Ten model sam o sobe bude vzdycky dobrej. Jinak me zatim nejvic prekvapilo Blueberry z foliaku, fakt kruta kytka z jeste lepsima ucinkama.
Herijuana, K.O. Kush. Opravdu nejsou vhodné pro začátečníky!!
Jeden šluk vám bude stačit na 4-5 hodin.
Už na pohled kytek jde vidět že je to odpal. Prostě pěstujete cukrovou vatu, nádhera. Umě zatím
Ted mám modýlky od Cali Connection, to samí na pohled vražda !!cukr,cukr, cukr.
Původní příspěvek od CYBORGSKUNK Ne bioskunk jsem kouril loni v Amstru,primo se to tak jmenovalo,byl to model ,kterej si pestoval majitel 1 coffeeku a prodaval ho,nikde jinde jsem o tomto modelu taky neslysel,ale tenhle borec to prodaval pod timto jmenem,pro me jeden z nejlepsich co jsem kdy kouril velmi ciste energicke a dlouhotrvajici high
no tak to tak proste pojmenoval ale znamena to ze je to skunk pestovanej BIO nic jinyho v tom nehledej jenom se to obvykle pise do zavorky a bejva to drazsi logicky
herijuana je silna ale prijde mi min vyladeny stav, ne uplne pozitivni, takovy tvrdsi, zpletenejsi
white russian bych bral jako plnejsi, s prijemnym pozitivnejsim mocnym stavem, dost zajimavy.
pro me momentalne uz nejakou dobu nej Sensi hindu kush, co se celkove stavu, prubehu a efektu tyce. co do trvani. mensi navyk na model, tj. funguje porad. mensi nasledna unava. pozitivni, mocny, plny stav.
Sativa z Kambodže podobná jako mekong haze po zaštipnutí nebo ucvaknutí listu nebo jakekoliv vetvičky vytéká tmava červená tekutina barva jako červene víno .Velmi transcendentalní model ale kvete velmi dlouho .
nazdar))
25-12-2010 v 11:28 AM
growesweden Stálý Člen
Double dutch, ale Každý model má své kouzlo.I BlueberrySkunk...
BlueberrySkunk-Silná poměrně rychle rostoucí bylina s těžkým buketem kávové chuti s mocnými kompaktními palicemi,plná trichomů, až devastujícími účinky.
Kvalitní model,ale na mne již příliš silný stavy. (in door-převážně indica).doba zrání já:75days.Jinak uvedeno 65tuším.
Poměrně jednoduchá na pěstění.
Btw:můj nej je LovePotion nebo vznikající Mendocino Madnes.WWidow,Blueberry,Mazar..Wr,AK-47,Všechno domácí a od zkušeného matkaře je paráda.
growesweden
Naposledy upravil growesweden 25-12-2010 v 22:00 PM