Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedavno sme sly s kamoskou skureni do kaufu, ze tam potrebuje koupit granule pro kocku. Takove ty plnene polstarky a neco hnedeho u toho. V televizi rikaji ze kocky se nemuzou utlouct po tech polstarcich, ale nam spis chutnali ty hnede granulky.Fakt super doporucuju
VČERA ZME SEDĚLI S BORCAMA NA STŘEŠE A KAMOŠ DOLEZ ŽE MUSI JIT DOM BO KOUPIL GRANULE PRO PSA.MY SME MU JE ALE WZALI A TESTLI JESTLI TO TOMU PSOWI BUDE CHUTNAT.BYL TO HNUS NAD HNUSY,CHUTNALO TO JAK NAKE SLISOWANE SHITY S CORNFLEJKAMA NEBO TAK.TAKZE LIDI:NEZERTE GRANULE!!!!!
Zrovna včera sme si s kámošema dělali u mě hustou ČÍNU s hranolkama!!!Po dalším špeku ještě PIZZU a po vodní dýmce každý dva míchané párky v rohlíku!!!GOOD ŽRAVKA!!!A ktomu ještě pár Plzní!!!po dalším brku sme vytuhli na začátku filmu!!!Ale spokojeně najezení!!!
Minulej měsíc jsem by s kámošem v Amstru. Vařili jsme si na plynovým vařiči a většinu jsme míchali různý konzervy do sebe, třeba mexickej guláš s žampiónama. Chalupářskej guláš s polívkou, ... a všechno nám strašně chutnalo. jinak když na mě padne žravka a zrovna nic není (na intru častý to jev) tak se chrástáme suchý rohlíky s medem, tvrdej chleba s perníkem, tatranky rozpuštěný v čaji, med s čajem (neuvařeným sypaným) nebo žaludek prostě zaplníme vodou to jsme dělali dřív, do bandasky jsme udělali tak 5 litrůl šťávy tu jsme položili na skříň, lehli si na postel a z tý bandasky jsme natahali infuzní hadičky a jen pili šťávu co samospádem tekla z tý bandasky na skříni, fakt husťárna- klikrát jsem vypil i 4-5 litrů šťávy :-°)
My s kámošema sežerem vždycky úplně všechno a pak je nám krásně blbě. Když někdo náhodou přijdete na způsob jak to žraní zastavit nebo lépe, jak by k tomu nemuselo ani dojít, tak dejte vědět... (odpovědi typu nehul, pak nebudeš žrát neberem, hulit chceme :-)))
to smokie4 : koureni konopi neomezuje svobodu tve mysli. Jsi-li schopen ridit svou mysl za strizliva, jsi toho schopen i zhuleny. Je to dokonce snazsi, nebot zhulena mysl se snadno zapali a nadchne i pro subtilni podnety. Mysli na neco jineho. Nemej u sebe jidlo. Bez ven, premyslej. Bud sam, jdi mimo lidi, do prirody. Chod nocnim sadem a kur. Vezmi kamarady, dejte speka pred kinem a nechte se vtahnout do deje nejakeho hodne efektniho filmu. whatever. konopi je cesta ke svobode, neni treba se nechat zotrocit vlastni mysli!
=)
P.S.: ani s konopim, prestoze je to nejmene skodliva droga, to neni dobre prehanet. Zivot se vzdy projevuje v cyklech, pocinaje slunecni aktivitou, konce dechovym cyklem. Proto zhuleny vystrizlivi a strizlivy se muze zhulit
Tak já mám nejradši rohliky se šlehačkou...meloun se šlehačkou a třeba ještě těstoviny s medem (doporučuju vyzkoušet)...
Jednou jsem snědl i konzervo našemu kocórovi...ale to už chce hodně odvahy...
Žrádlu zdar!!!
Tak to bych mel taky takovy problemek. Tak treba vcera, zpukanej koukam s kamosem na film. Sezeru snad 10 rohliku se syrem a uz mam zase hlad. Pak jsem ale musel jit spat, protoze mi bylo strasne blbe. Kamos se dodival na film a jak vypinal pocitac tak me vzbudil a jak jsem byl asi 10 vterin vzhuru tak jsem neodolal a zase jsem snedl talir spaget s kecupem. Strasne jsem si pochutnal akorat ze moje brich opet bolelo jak krava.......P.S. Sorry za chybicky a za to ze je tohle vsechno POINTLESS )) BRKO!!! .... haha mam VAS!!!
Ty jo, letos sem voběvil nový hobby. Sedíme celý vodpoledne na chatě u vohnýčku. Takovýho toho pravýho, díra v zemi letitá, pár šutrů vokolo.nasbíráme kopici suchejch klacků a pak rožnim kuřata, cibuly, slaninu, špízi, peču placky a lívance.... a žerem a hulíme
Jojo včera jsem byl na takový malý oslavě narozenin. Seděli jsme na dvorku, hulíme špeky, kolem spousta psů, kluci hrajou na svoje inštrumenty... a uprostřed toho ten nejmenší gril co sem viděl plnej náramnejch dobrot. Kuřecí špalíčky, špekáčky, losos, kapřík a nakonec vídeňský párečky
A lednice doma klidně dřímá s plným bříškem, který tentokrát nevymydlím
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I