Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
Anteles
Stálý Člen

Karma uživatele Anteles - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

Myslim ze moje nejlepčí žrafka byla kdyz sem hazel a posleze žral olivi nahazeny do muslli jogurtu, ale v tu chvili mi to vopravdu moc chutnalo.

Old Post 28-06-2004 v 19:53 PM
Anteles je offline   Profil uživatele Anteles   Find more posts by Anteles   Foto galerie člena Anteles   Click here to Send Anteles a Private Message   Add Anteles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evicka
Nový Člen

Karma uživatele Evicka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

co snim? vsechno, na co prijdu, ale vestinou samozdrejmne cokoládku a gdyz není, staci granko

Old Post 13-07-2004 v 02:16 AM
Evicka je offline   Profil uživatele Evicka   Find more posts by Evicka   Foto galerie člena Evicka   Click here to Send Evicka a Private Message   Add Evicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moloko17
Nový Člen

Karma uživatele moloko17 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

Nedavno sme sly s kamoskou skureni do kaufu, ze tam potrebuje koupit granule pro kocku. Takove ty plnene polstarky a neco hnedeho u toho. V televizi rikaji ze kocky se nemuzou utlouct po tech polstarcich, ale nam spis chutnali ty hnede granulky.Fakt super doporucuju

Old Post 14-07-2004 v 11:41 AM
moloko17 je offline   Profil uživatele moloko17   Find more posts by moloko17   Foto galerie člena moloko17   Click here to Send moloko17 a Private Message   Add moloko17 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotlis
Stálý Člen

Karma uživatele kotlis - 31% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 340

VČERA ZME SEDĚLI S BORCAMA NA STŘEŠE A KAMOŠ DOLEZ ŽE MUSI JIT DOM BO KOUPIL GRANULE PRO PSA.MY SME MU JE ALE WZALI A TESTLI JESTLI TO TOMU PSOWI BUDE CHUTNAT.BYL TO HNUS NAD HNUSY,CHUTNALO TO JAK NAKE SLISOWANE SHITY S CORNFLEJKAMA NEBO TAK.TAKZE LIDI:NEZERTE GRANULE!!!!!

Old Post 15-07-2004 v 12:13 PM
kotlis je offline   Profil uživatele kotlis   Find more posts by kotlis   Foto galerie člena kotlis   Click here to Send kotlis a Private Message   Add kotlis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CarloSSS
Stálý Člen

Karma uživatele CarloSSS - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 341

Zrovna včera sme si s kámošema dělali u mě hustou ČÍNU s hranolkama!!!Po dalším špeku ještě PIZZU a po vodní dýmce každý dva míchané párky v rohlíku!!!GOOD ŽRAVKA!!!A ktomu ještě pár Plzní!!!po dalším brku sme vytuhli na začátku filmu!!!Ale spokojeně najezení!!!

Old Post 16-07-2004 v 10:37 AM
CarloSSS je offline   Profil uživatele CarloSSS   Find more posts by CarloSSS   Foto galerie člena CarloSSS   Click here to Send CarloSSS a Private Message   Add CarloSSS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 342

z jedné staré knížky o hulení si pamatuju tip na jídlo po kterým se zase tolik neztloustne ani nepřejí:

je třeba cornflakes, pomazánka a kaviár; každý lupínek natřeme pomazánkou a ozdobíme kuličkou kaviáru; takovýchto jednohubek se hnedtak nepřejíte

Old Post 03-08-2004 v 14:47 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 343

1.Melón so šľahačkou.
2.Samozrejme Tatranka, Horalka alebo Mila.
3. Jogurt "vylepšený" tvarohom.

Old Post 13-08-2004 v 19:21 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

Minulej měsíc jsem by s kámošem v Amstru. Vařili jsme si na plynovým vařiči a většinu jsme míchali různý konzervy do sebe, třeba mexickej guláš s žampiónama. Chalupářskej guláš s polívkou, ... a všechno nám strašně chutnalo. jinak když na mě padne žravka a zrovna nic není (na intru častý to jev) tak se chrástáme suchý rohlíky s medem, tvrdej chleba s perníkem, tatranky rozpuštěný v čaji, med s čajem (neuvařeným sypaným) nebo žaludek prostě zaplníme vodou to jsme dělali dřív, do bandasky jsme udělali tak 5 litrůl šťávy tu jsme položili na skříň, lehli si na postel a z tý bandasky jsme natahali infuzní hadičky a jen pili šťávu co samospádem tekla z tý bandasky na skříni, fakt husťárna- klikrát jsem vypil i 4-5 litrů šťávy :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 14-08-2004 v 20:58 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokie4
Nový Člen

Karma uživatele smokie4 - 0% Pěstitelská

Dotaz Dost žrádlááááá!!!!! Příspěvek č. 345

My s kámošema sežerem vždycky úplně všechno a pak je nám krásně blbě. Když někdo náhodou přijdete na způsob jak to žraní zastavit nebo lépe, jak by k tomu nemuselo ani dojít, tak dejte vědět... (odpovědi typu nehul, pak nebudeš žrát neberem, hulit chceme :-)))

Old Post 17-08-2004 v 18:17 PM
smokie4 je offline   Profil uživatele smokie4   Find more posts by smokie4   Foto galerie člena smokie4   Click here to Send smokie4 a Private Message   Add smokie4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan filuta
Nový Člen

Karma uživatele pan filuta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 346

1/4 kila vlašáku + 5 rohlíků, 3 toasty a navrch nějakou velkou zmrzlinu - to je pak 2.den na WC pohoda :-)))

Old Post 20-08-2004 v 08:42 AM
pan filuta je offline   Profil uživatele pan filuta   Find more posts by pan filuta   Foto galerie člena pan filuta   Click here to Send pan filuta a Private Message   Add pan filuta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WayOutt
Nový Člen

Karma uživatele WayOutt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

to smokie4 : koureni konopi neomezuje svobodu tve mysli. Jsi-li schopen ridit svou mysl za strizliva, jsi toho schopen i zhuleny. Je to dokonce snazsi, nebot zhulena mysl se snadno zapali a nadchne i pro subtilni podnety. Mysli na neco jineho. Nemej u sebe jidlo. Bez ven, premyslej. Bud sam, jdi mimo lidi, do prirody. Chod nocnim sadem a kur. Vezmi kamarady, dejte speka pred kinem a nechte se vtahnout do deje nejakeho hodne efektniho filmu. whatever. konopi je cesta ke svobode, neni treba se nechat zotrocit vlastni mysli!

=)

P.S.: ani s konopim, prestoze je to nejmene skodliva droga, to neni dobre prehanet. Zivot se vzdy projevuje v cyklech, pocinaje slunecni aktivitou, konce dechovym cyklem. Proto zhuleny vystrizlivi a strizlivy se muze zhulit

Old Post 21-08-2004 v 10:20 AM
WayOutt je offline   Profil uživatele WayOutt   Find more posts by WayOutt   Foto galerie člena WayOutt   Click here to Send WayOutt a Private Message   Add WayOutt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 348

Tak já mám nejradši rohliky se šlehačkou...meloun se šlehačkou a třeba ještě těstoviny s medem (doporučuju vyzkoušet)...
Jednou jsem snědl i konzervo našemu kocórovi...ale to už chce hodně odvahy...
Žrádlu zdar!!!

Old Post 21-08-2004 v 11:20 AM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paradox
Nový Člen

Karma uživatele Paradox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

Tak to bych mel taky takovy problemek. Tak treba vcera, zpukanej koukam s kamosem na film. Sezeru snad 10 rohliku se syrem a uz mam zase hlad. Pak jsem ale musel jit spat, protoze mi bylo strasne blbe. Kamos se dodival na film a jak vypinal pocitac tak me vzbudil a jak jsem byl asi 10 vterin vzhuru tak jsem neodolal a zase jsem snedl talir spaget s kecupem. Strasne jsem si pochutnal akorat ze moje brich opet bolelo jak krava.......P.S. Sorry za chybicky a za to ze je tohle vsechno POINTLESS )) BRKO!!! .... haha mam VAS!!!

Old Post 21-08-2004 v 20:01 PM
Paradox je offline   Profil uživatele Paradox   Find more posts by Paradox   Foto galerie člena Paradox   Click here to Send Paradox a Private Message   Add Paradox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 350

Ty jo, letos sem voběvil nový hobby. Sedíme celý vodpoledne na chatě u vohnýčku. Takovýho toho pravýho, díra v zemi letitá, pár šutrů vokolo.nasbíráme kopici suchejch klacků a pak rožnim kuřata, cibuly, slaninu, špízi, peču placky a lívance.... a žerem a hulíme

Old Post 22-08-2004 v 15:03 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

Jojo včera jsem byl na takový malý oslavě narozenin. Seděli jsme na dvorku, hulíme špeky, kolem spousta psů, kluci hrajou na svoje inštrumenty... a uprostřed toho ten nejmenší gril co sem viděl plnej náramnejch dobrot. Kuřecí špalíčky, špekáčky, losos, kapřík a nakonec vídeňský párečky

A lednice doma klidně dřímá s plným bříškem, který tentokrát nevymydlím

Old Post 22-08-2004 v 23:46 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

Schokomel!

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Old Post 22-08-2004 v 23:52 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás