Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sloup? takova sirsi tyc co se cni nad zemsky povrch? pro 4 lidi? to byla asi nejaka velkokapacitni XXl tyc. hehe, posli foto, tohle fakt nechapu. hele v nasem mestecku sloupy nemame, v petactyricatym se vsechny zrusily.
Veľmi zaujimavé bolo hulenie na vojne v protitankovom úkrite, najhoržšie bolo z neho vyliesť, pretože vchod bol na strope. Alebo 8 ľudia v traktore pri odhrabavaní snehu.
Původní příspěvek od impozant dalej sme hulili na muzeu v prahe s perfektnym vyhladom na vaclavak, je toho mnoho ale uz si nespomeniem
Tos mi připoměl, já hulil před muzeem, což zas tak kuriozní místo neni, ale z poza rohu vyšel nějakej týpek - vypadal jak profi dealer -> kožená bundička, střibrný řetězy kolem krku, naušnice... - a začal na nás dělat nějaký posunky a šel dál. Nechápali sme, ale rači to típly. No a chvilku potom zpoza toho rohu vyšli dvě benga....
v meskej ...v buse,kde bolo 12 ludi (som ich pocital ) isiel som do mesta, sadol si pekne do zadu, napucil , pootvoril okienko vedla mna a dal si pekne dva prdy zo sklenky ... som skoro aj zabudol vystupit
Kdyz sme jeli s kamosem z hlavaku v praze, tak kamos zhulil jak je tam ten dlouhej tunel uprostred vlaku osobaacka pak jsme vyjeli z toho tunelu, a desne sme se tlemili tem lidem ktery se divili co to tam smrdii
Tos mi připoměl, já hulil před muzeem, což zas tak kuriozní místo neni, ale z poza rohu vyšel nějakej týpek - vypadal jak profi dealer -> kožená bundička, střibrný řetězy kolem krku, naušnice... - a začal na nás dělat nějaký posunky a šel dál. Nechápali sme, ale rači to típly. No a chvilku potom zpoza toho rohu vyšli dvě benga....
heh to je drsne, no mi ked sme potom dohulili tak sme sa vybrali domov smerom k hlavaku, no a kamos si myslel ze sa vyzna lepsie v prahe ako ja a isiel priamo ku plotu ktory bol neviem ci este je okolo Radia Slobodna Europa, heh tak tam na nas vyskocil sbskar ze nech hned vypadneme ze tadialto sa nedostaneme na hlavak
Nevim, ci som to uz nahodou nepisal, ael dost haluz bola nafajcit sa v cajovni alebo v sade janka krala pred kinom(pamatam si len Cameron Diaz v plavkach)...
tak to jich bylo taky dost pár co má hlava zpomene:
ve škole jsme šli do kina na přednášku o drogách a byl tam nákej Presl nebo ňák tak prostě ňakej týpek kterýho sem i párkrát viděl v televizi a my předtim brko na hajzlu-přídem plnej sál-zbyla 1.řada-a hned ze začátku začne vyprávět:"sou i takový borci kteří před touto přednáškou si daj jointa a pak si myslí že to nni nikde cíťit-docela dobrá situace
hory ve vleku,skoro o každý velký přestávce pak pozdě na hodinu zkoušenej atd....