Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemám s nimi zatiaľ nejaký výraznejší problém, ale mám malé kvietky na okne, majú asi týždeň, takže zatiaľ tam mám dva asi dvojcentimetrové "zúbkovité" lístky na každej rastlinke a už vyliezajú ďalšie, len pri niektorých som si všimla že sa mi začali jemne vlniť, mrzí ma ak to tu už bolo vysvetlené, ale nestihla som si prečítať všetkých 5 trídov, je tu toho o tých listoch naozaj hodne. Som úplny nováčik, rastlinky mám na najslnečnejšom okne a chystám sa ich už presadiť, ale keď sa im toto začalo robiť bojím sa ich už dať von aby náhodou nepoumierali.
Mohlo by to spôsobiť že majú príliš vlhkosti? Ale nikdy to neprelejem, polievam ich len po kvapkách aby nikdy neboli na suchu ale aby sa zas netopili. Za rady dík, ak sa pýtam pytomosť ospravedlňujem sa.
Ahoj všichni tak jsem tu konečně zaregistrovaný a zrovna mi nastal takovýto problém potřeboval bych s tím pomoci. Jedná se o Orange Bud od DP.
Teplota 27 C den, a 20 C noc, Pěstuji půl na půl v Rockwoolu a perlitu ( takže bez živin ) zalévám 2x denně když zapínám světlo a když ho vypínám hnojim s každým zalitím od AH, 400W ( Květ ) momentálně jedu 18/6 kyti jsou asi 17 dní starý od zasazení sazeniček cca 3 centimetrových , Ph je stabilní žiju přibližně v 900m.n.m v krušných horách kde je voda jedna z nejlepších v ČR ( každopádně do budoucna si pořídím ph test ) Ec také neměřím ale nemyslím si že by bylo přesoleno.Vlkost se drží v normálu. Byla tu teorie že bych je měl dát dál od světla když jsem je přesadil z malích do 3.5L kv. tak jsem nedal světlo dál každopádně teplota byla stále stejná. A druhý obrázek: listy se kroutí u druhé kytky.. Prosím moc o radu dík :-)
ty světlý skvrny na listě vypadají jako popálení světlem, i proto bych dal světlo výš. Jinak to druhé foto, možná výkyvy pH, ale také to může znamenat, že byly málo hnojeny, anebo hodně. Trošku se rozepiš v dávkování hnojek a cože to máš za substrát?
citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped Ahoj všichni tak jsem tu konečně zaregistrovaný a zrovna mi nastal takovýto problém potřeboval bych s tím pomoci. Jedná se o Orange Bud od DP.
Teplota 27 C den, a 20 C noc, Pěstuji půl na půl v Rockwoolu a perlitu ( takže bez živin ) zalévám 2x denně když zapínám světlo a když ho vypínám hnojim s každým zalitím od AH, 400W ( Květ ) momentálně jedu 18/6 kyti jsou asi 17 dní starý od zasazení sazeniček cca 3 centimetrových , Ph je stabilní žiju přibližně v 900m.n.m v krušných horách kde je voda jedna z nejlepších v ČR ( každopádně do budoucna si pořídím ph test ) Ec také neměřím ale nemyslím si že by bylo přesoleno.Vlkost se drží v normálu. Byla tu teorie že bych je měl dát dál od světla když jsem je přesadil z malích do 3.5L kv. tak jsem nedal světlo dál každopádně teplota byla stále stejná. A druhý obrázek: listy se kroutí u druhé kytky.. Prosím moc o radu dík :-)
Dobrá a bude to snimi zlé ? jsou vážně pěkné a nechci o ně přijít myslím si spíš že jsou vážně spálené od světla, a další zajímavá věc je ta že se mi to udělale jen na spodním patře na prostředku na protilehlých stranách takže i na listu co je zrcadlově ve stejném patře nikde jinde se mi to neudělalo a ty žluté flíčku hnědnout a místa usychají
a to ohýbání ?
subtrát je Rockwool/ perlit takýe komplětně bez živin hnojím na AH je napsáno 150ml grow 75 micro a 75 bloom na 100 L tak jsem si spočítal že na 2L je zapořebý 3ml grow 1.75ml micro a blom ... hnojim když vypnu světlo a když ho zapnu pokažde v malé davce
Zdravím mám problém s listy poradí mi někdo? Model Skunk #1 od Sensi seeds teplotu udržuj kolem 20 přes noc a 23 přes den hnojím podle této tabulky co jsem si vytvořil můj malý názor je že jsem je přehnojil ale ta uprostřed vypadá spokojená teďka prolévám jen holou vodou! Moc díky za každou radu!
Chtěl bych poprosit zkušenější ,jesli by nepomohly vyřešit muj problem se žloutnutim sponich listu a navíc jsou dost tvrdé. Ze začátku druhého tydne růstu.
Zalevam deštovkou jednou za 2 dny.PH neměřim.
zemina all mix biobizz.
Teplota přes den 28 vlhkost 40, přes noc 20 vlhkost 50-70.