Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok zitra dam par fotek. Ale Pe maji v GS a k tomu jeste davam navic ty 3ml PK13 14.
A eN zase maji v plagronu davam zatim plnou davku 2x tydne.
A nemuze to byt tim ze nedoporucuji davat GS s PK ? Nemuze to byt tentokrat trosicku prehnojene?
Původní příspěvek od V.Butch Ok zitra dam par fotek. Ale Pe maji v GS a k tomu jeste davam navic ty 3ml PK13 14.
A eN zase maji v plagronu davam zatim plnou davku 2x tydne.
A nemuze to byt tim ze nedoporucuji davat GS s PK ? Nemuze to byt tentokrat trosicku prehnojene?
Tak to chce ty fotky,může být,chce to vidět a i tak se někdy těžko pozná rozdíl mezi nedohnojením a přehnojením..Taky poměř Ph a EC na výtoku,to hodně napoví..
Ahoj,vypadají nedokrmeně,hlavně N,ale..
Změř EC a ph na výtoku,jestli nemáš zasoleno..Pokud ne,tak přidat grow složku..Pokud ano,tak průplach,snížit EC a teprve potom zahnojit s více growsložkou..,jaký máš ph zálivky a na výtoku..?
PH bohuzel nemohu zmerit protoze
jak jsem pred tim psal zalevam pul litrem vody na kvetinac obden a nic me ze spoda nevytece,(EC nemam.) Kdyz jsem jednou kvetnik cely prolil tak jsem na kvetinac spotreboval 2,6 l vody na jeden ale v zapeti me uschly ty spicky listu. Tak se bojim abych to se zalivkou opet neprehnal.
Mohu zkusit jen treba zalit cistou vodou jeste jednou treba alespon 1 L a pak pridat Plagron A o 1ml/l kde je dusik?
Jo ty 2.prvni fotky jsou foceny pod HPS a ty cele kytky jsou foceny 2 m od HPS otevreneho boxu,jinak vypadaji tmavsi to hps to zkresluje.
To je proto ze jsem prisel pozde domu a uz nebylo denni svetlo a nenapdlo me zavrit pri foceni box. Jesli doma budu vecer v 9.tak jeste foto pro jistotu udelam na dennim svetle.
To neni moc dobře, protože když nic nevyteče, voda se taky nejspíš nedostane všude, vespod to zustane suchý a kořeny tam pak ani nebudou.
Právě v tomhle případě bych se zasolení celkem bál, protože právě tim, jak jsi to jednou prolil, se ti to těma solema připálilo.. Nespotřebovaný zbytky hnojiv jsou v substrátu, i když asi v nijak vysoký koncentraci, ale podle těch listů se to už začíná projevovat.. Tím, že to neproliješ tak tam i přes zálivku s čistou vodou pořád něco zůstává. I když to samozřejmě může být nedokrmením, ale podle popisu spíš ten 1. případ...
.
Alespoň proměř co nejdříve PH vstupu a výstupu, pokud bude výstup výrazně nižší, je to zasolené.
UFF koukam ze ted tady v 20.16 mame teplotu 33,2C ,to abych radsi posunul zapnuti HPS alespon na 23.h jinak se tam kyti upecou. Vcera jsem mel v boxu 35C , ted kdybych to zapnul tak by tam bylo nejmin 40C.
Bull- Pisu si s jednim kalifornanem a protoze jsem mel problemy s prelevanim tak me radil abych zaleval jednou ze shora a jednou ze zdola takze urcite pry neprelevam a nemely by se ani korinky obracet vzhuru.
Ok proleju az za 3 dni (ted nemam na to pripravenou vodu) a zmerim pak i to PH.
Tu barvu zelene na dennim nafotim az zitra rano.
Naposledy upravil Madical-Strains 30-06-2012 v 20:26 PM
Tak tady je par fotek barvy na dennim svetle.
Zacaly se delat skvrny i na listkach u palic. , a takove stribrne drobne shluky jako by od stribrenky.Je tam vse nafoceno,barva,hnede skvrny i zahadna stribrenka.(mozna ze to je shluk hnojiva?)
Pri foceni se mi trasly nervozitou a nasranim ruce tak to vypovida o kvalite fotek...
Na fotu 3 se list leskne to neni ta stribrenka.
foto-4.-Tady je ta stribrenka
Naposledy upravil Madical-Strains 01-07-2012 v 10:52 AM
Původní příspěvek od V.Butch Tak tady je par fotek barvy na dennim svetle.
Zacaly se delat skvrny i na listkach u palic. , a takove stribrne drobne shluky jako by od stribrenky.Je tam vse nafoceno,barva,hnede skvrny i zahadna stribrenka.(mozna ze to je shluk hnojiva?)
Pri foceni se mi trasly nervozitou a nasranim ruce tak to vypovida o kvalite fotek...
Na fotu 3 se list leskne to neni ta stribrenka.
foto-4.-Tady je ta stribrenka
Na první fotce vypadají kytky naprosto ok,zdravě,jen spodní listy začínají klasicky v pokročilým květu měnit barvu a postupně budou odpadávat..
Tu a tam rezavě hnědej flíček v okvětních lístcích bych připisoval teplotám v boxu,lehké připálení od výbojky..
Ale ty bílý shluky,flíčky,prostuduj si na groweru něco o padlí..vypadá to totiž jako začínající napadení padlím..
Je to takové jako hodně jemná mouka..?Jde to setřít..?
Edit:
Nebo snad usazenina z těch výživných postřiků...
Pripaleni i kdyz je lampa 60 cm od vrcholku?
V noci napisu jesli to jde setrit ale mam dojem ze ano jednou se mi to vyskytlo na listu asi pred mesicem a ja to setrel a bylo to v poho,pry to byl udajne usazenina z phythaminu jak jsem tenkrat preskocil davku az na maximum.
Edit:
O padli pisou se vzika v kominaci z prilisnych teplot a prilisne vlhkosti.
Vysoke teploty by mohlu byt ale vlhkost mam momentalne 28% .
Taky o padli pisi zvysit vzdusnost-ja mam v boxu hotovy vzdusny tornado a silny odtah.
Tak snad doufejme to padli nebude.
Naposledy upravil Madical-Strains 01-07-2012 v 12:03 PM