Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neviem ci mi daco az tak konkretne vadi, ale skor ta apatia k niektorym veciam ked sa zobudim rano po hulbe ale inak som velmi spokojny, dala mi to, ze som si zmenil priority v zivote, to co ma bavi som dal na prve pozie. to co ma nebavi sice vykonavam ale uz nie s takym nadsenim... takze, urcite to ma viac pozitiv ako negativ, si myslim... aaa este jedna vec, vsimol som si za ten cas co clovek huli, tak sa akosi distancujem od spolocnosti. niekedy byvam radsej sam, alebo von si vyjdem iba s jednym clovekom. som si viac zvykol na ticho rad rozjimam a zamyslam sa, asi preto....
BAD GANJA: takzeee zacneme 1) po huleni se mi nechce ucit i kdyz treba musim * ja se normalne ani neucim jen na testy a to ne vzdy pac nekdy nvm kdy pisem a co pisem takze . 2) huleni je good a nebavi se s jednim typem bunek v mozku a z toho plyne 3) musim to proste omezovat a fakt neprehant jinak .....to radsi staci ja uz jen v dobreeem....MJ sry
Vadí mi strašně moooooc žravky....a co máte pořád s tou pamětí, pokud nemáte už THC v krvi, tak už na paměť nemá vliv a na rozdíl od alkoholu nepoškozuje mozek. Samozřejmě u velkého hulení zustávají ještě druhý den sedativní učinky které mají vliv na soustředění , ale nic se nemá přehánět , pokud budeš mět alkohol v krvi, tak se ti bude také špatně pamatovat.
chvilku uz pokuřuju a nic mi z toho nevadí co je tu napsane typu pamět,žravka...s tou pamětí se to má tak že nezapomínáš,nýbrž jsi zaujatý jinými,emotivnějšími věcmi a na zbytek si ani nevzpomenes,no a pokud mas chut tak si dej co chceš ale ja mam spiš chuť k jídlu po jedinem pivě(to je jedno kolik) jediné co mi vadí když ji potřebuju nemam ji a když se mi zrovna nehodí tak už hoří mezi rty....
Mě vaděj dojezdy po konzumaci většího množství (zvláště ve formě lahodných koláčků alá Srooga) marihuany.
Taková ta hrozná únava a neschopnost cokoliv dělat. Zajímavý je že po brku to pro mě neni takový jako po ganja jídlu.
Občas se taky přihoděj hnusný paranoidní stavy, např. v MHD. Ale to někdy i bez THC.
tak uz me asik mesic boli na hrudniku zatim mi nic nenasli jen litam po doktorach.. , jsem nekurak a vysvetluju si to jedine tim ze je to hulenim. 2 roky v kuse palit 3 skla dene asik udelalo svoje nejhorsi je ze mam slabou vuli to omezit, s radosti si dam den -2 pauzu , tyden bych povazoval za uspech. kdyby ganja tak nekurvila plice tak by mi na ni nic moc nevadilo. pamet atd na to uz jsem si zvyk