Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
vaava
Stálý Člen

Karma uživatele vaava - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

Co?: je to kretén

...marijuana je špatná vlastnost...

Old Post 13-01-2006 v 18:46 PM
vaava je offline   Profil uživatele vaava   Find more posts by vaava   Foto galerie člena vaava   Click here to Send vaava a Private Message   Add vaava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 306

co?: je to lhář pochopitelně.

Old Post 13-01-2006 v 22:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

je-li lhář, tak říká pravdu a není lhář
není-li lhář - lže, ale jak potom může být lhář?

hih

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 14-01-2006 v 04:32 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

Co? jeli lhář, tak nemusí říkat pravdu, protože on není "všichni kréťané". ale stejně je to kretén (a lhář k tomu)

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 14-01-2006 v 15:33 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 309

co?: je lhář, protože nejde, aby jím nebyl. pokud by nebyl lhářem, bylo by to tvrzení nesmyslný. Pokud si ale představíš, že je lhář (nic jinýho ani nezbývá), tak zjistíš, že to je docela dobře možný. Jednoduše lže o množství prolhaných Kréťanů (ve skutečnosti nelžou všichni, ale jenom polovina).
Nevidím v tom nijak zásadní problém, pokud se však pletu, rád si nechám poradit v čem že vlastně spočívá paradox tohoto tvrzení.
pěkný den přeji

Old Post 14-01-2006 v 17:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

Já s kámošem jsme vymyslely že zvířata nemyslej na budoucnost, ani nevim jak jsme k tomu došly

Old Post 14-01-2006 v 17:40 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

jak napsalo wendy jsou to kreteni :-)))

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 14-01-2006 v 19:06 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitte
Stálý Člen

Karma uživatele Bitte - 0% Pěstitelská

moje njevetsi teorie Příspěvek č. 312

jednou sme se s kamosema strasne zhulili a prisla mi dohlavy teorie jak je mozna rict vim ze nic nevim:-) pokud nic nevim nemuzu vedet ze nic nevim.Zkuste si nekdy nad tim poradne zhuleni zapremyslet dyt to nedava zaden smysl :-)

Old Post 26-07-2006 v 10:00 AM
Bitte je offline   Profil uživatele Bitte   Find more posts by Bitte   Foto galerie člena Bitte   Click here to Send Bitte a Private Message   Add Bitte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 313

Včera po K-9
Jedem kárkou a najdenou slyšim. Hele ty wopice jsou stejnak chytrý. Sednou do krabice s plechu a už se nemusej hejbat. Jen si pak vylezou až potřebujou.
Wodpoledne jsem se jel projet na kole. A řikám si. Kua pár svařenej tičí a jak se dokážu rychle přemístit.
Jo wopice vládne světu

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 26-07-2006 v 10:24 AM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Re: moje njevetsi teorie Příspěvek č. 314

citace:
Původní příspěvek od Bitte
jednou sme se s kamosema strasne zhulili a prisla mi dohlavy teorie jak je mozna rict vim ze nic nevim:-) pokud nic nevim nemuzu vedet ze nic nevim.Zkuste si nekdy nad tim poradne zhuleni zapremyslet dyt to nedava zaden smysl :-)

tohle je úplně jednoduché.je tady předpoklad,že ono NIC vlastně není nic,takže neexistuje.a když ono NIC neexistuje,tak se to nedá ani poznat a ani o tom nemůžeš nic vědět a jediné,co o tom víš je to,že o tom vlastně nemůžeš NIC vědět

cosa nostra

Old Post 26-07-2006 v 10:42 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 315

dneska sem cetl na zdi nepochopitelnou hlasku:
nezli bych se mel narodit jako negr, to bych byl radsi cernej
takovou piovinu sem si musel zapamatovat.pzn:nebylo to na zdi bohnic ci opavy..
jinak jak si tady ctu jak sou opice chytre tak sem si vzpomel na kamarada jak vypravel neco o zenskych a zaverem byla hlaska:
zenska je jak pes kdyz mu ublizi tak si to zapamatuje..asi jo ale prirovnavat zenu k psu...

Old Post 26-07-2006 v 22:29 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

Když vám někdo řekne že je notorický lhář.
Věříte mu?

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 26-07-2006 v 22:57 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

2 min stara teorie... byl jsi ve me a to se to pocita
znate tu starou hlasku ze..co je doma to se pocita..

Old Post 26-07-2006 v 23:24 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Altibo
Stálý Člen

Karma uživatele Altibo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 318

mě se teď prvně stalo, že i teď v nijakém stavu jsem přesvědčenej, že to co jsem vyhulenej vymyslel je pravda. To se stalo toto...měl jsem něaký klubíčko odpadků z vyhuleneckýho nákupu z Delvity (Zonka, pečivo, čokoláda) a chtěl jsem to někam vyhodit...a najednou jsem to spatřil.....krásně otevřená popelnice asi dva metry v levo ode mě. Napřáhl jsem se a elegantním hodem jsem se trefil do víka popelnice, od něj se klubko odrazilo a spadlo do koše.....a v tu chvíli mi došlo, že celej americkej basket je pěkná pakárna. Ten koš z košíkový se nazývá košem právě proto že se do něj háže jako do koše.......možná je to známá věc ale já jsem na svůj oběv hrdej

Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140

Old Post 27-07-2006 v 09:36 AM
Altibo je offline   Profil uživatele Altibo   Find more posts by Altibo   Foto galerie člena Altibo   Click here to Send Altibo a Private Message   Add Altibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 319

koutek pro lingvisty:

v anglictine se rekne autobus "bus", takze kdyz se vyslovi cesky slovo "autobus", tak tim nejen ze reknes cesky autobus, ale zaroven i poslednima trema pismenama reknes anglicky autobus, z cehoz vyplyva, ze jednim slovem reknes slova dve a to jeste kazdy jinou reci... pruser ale je, ze se to vlastne zacykli, protoze anglicky "bus" znamena cesky "autobus" a to zase dava nejen ceskej ale i anglickej autobus... a to nezminuju jeste to, ze ten cyklus muze oscilovat, protoze kdyz reknes cesky "autobus", tak to znamena auto-autobus a to "autobus" znamena autobus i ve spanelstine, kde se ale uziva taktez vyraz "bus" ve slangu pro vyjadreni "autobusu"...

...jasny, ne?

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 29-07-2006 v 03:07 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Altibo
Stálý Člen

Karma uživatele Altibo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

tak tohle je mazec.....

Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140

Old Post 29-07-2006 v 10:54 AM
Altibo je offline   Profil uživatele Altibo   Find more posts by Altibo   Foto galerie člena Altibo   Click here to Send Altibo a Private Message   Add Altibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás