Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co?: je lhář, protože nejde, aby jím nebyl. pokud by nebyl lhářem, bylo by to tvrzení nesmyslný. Pokud si ale představíš, že je lhář (nic jinýho ani nezbývá), tak zjistíš, že to je docela dobře možný. Jednoduše lže o množství prolhaných Kréťanů (ve skutečnosti nelžou všichni, ale jenom polovina).
Nevidím v tom nijak zásadní problém, pokud se však pletu, rád si nechám poradit v čem že vlastně spočívá paradox tohoto tvrzení.
pěkný den přeji
jednou sme se s kamosema strasne zhulili a prisla mi dohlavy teorie jak je mozna rict vim ze nic nevim:-) pokud nic nevim nemuzu vedet ze nic nevim.Zkuste si nekdy nad tim poradne zhuleni zapremyslet dyt to nedava zaden smysl :-)
Včera po K-9
Jedem kárkou a najdenou slyšim. Hele ty wopice jsou stejnak chytrý. Sednou do krabice s plechu a už se nemusej hejbat. Jen si pak vylezou až potřebujou.
Wodpoledne jsem se jel projet na kole. A řikám si. Kua pár svařenej tičí a jak se dokážu rychle přemístit.
Jo wopice vládne světu
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Původní příspěvek od Bitte jednou sme se s kamosema strasne zhulili a prisla mi dohlavy teorie jak je mozna rict vim ze nic nevim:-) pokud nic nevim nemuzu vedet ze nic nevim.Zkuste si nekdy nad tim poradne zhuleni zapremyslet dyt to nedava zaden smysl :-)
tohle je úplně jednoduché.je tady předpoklad,že ono NIC vlastně není nic,takže neexistuje.a když ono NIC neexistuje,tak se to nedá ani poznat a ani o tom nemůžeš nic vědět a jediné,co o tom víš je to,že o tom vlastně nemůžeš NIC vědět
dneska sem cetl na zdi nepochopitelnou hlasku:
nezli bych se mel narodit jako negr, to bych byl radsi cernej
takovou piovinu sem si musel zapamatovat.pzn:nebylo to na zdi bohnic ci opavy..
jinak jak si tady ctu jak sou opice chytre tak sem si vzpomel na kamarada jak vypravel neco o zenskych a zaverem byla hlaska:
zenska je jak pes kdyz mu ublizi tak si to zapamatuje..asi jo ale prirovnavat zenu k psu...
mě se teď prvně stalo, že i teď v nijakém stavu jsem přesvědčenej, že to co jsem vyhulenej vymyslel je pravda. To se stalo toto...měl jsem něaký klubíčko odpadků z vyhuleneckýho nákupu z Delvity (Zonka, pečivo, čokoláda) a chtěl jsem to někam vyhodit...a najednou jsem to spatřil.....krásně otevřená popelnice asi dva metry v levo ode mě. Napřáhl jsem se a elegantním hodem jsem se trefil do víka popelnice, od něj se klubko odrazilo a spadlo do koše.....a v tu chvíli mi došlo, že celej americkej basket je pěkná pakárna. Ten koš z košíkový se nazývá košem právě proto že se do něj háže jako do koše.......možná je to známá věc ale já jsem na svůj oběv hrdej
Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
v anglictine se rekne autobus "bus", takze kdyz se vyslovi cesky slovo "autobus", tak tim nejen ze reknes cesky autobus, ale zaroven i poslednima trema pismenama reknes anglicky autobus, z cehoz vyplyva, ze jednim slovem reknes slova dve a to jeste kazdy jinou reci... pruser ale je, ze se to vlastne zacykli, protoze anglicky "bus" znamena cesky "autobus" a to zase dava nejen ceskej ale i anglickej autobus... a to nezminuju jeste to, ze ten cyklus muze oscilovat, protoze kdyz reknes cesky "autobus", tak to znamena auto-autobus a to "autobus" znamena autobus i ve spanelstine, kde se ale uziva taktez vyraz "bus" ve slangu pro vyjadreni "autobusu"...
...jasny, ne?
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!