Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
!!!
já hlasuju proto, aby zobrazení "pohlaví" vedle nicku bylo volitelný v nastavení (můj grower). takhle tu časem můžem založit třeba seznamku... :/
!!!
to Tutti Frutti :
zas ne všechna uzavřená a zodpovězená témata je nutno odmazat,
někdy jsou v nich důležitý informace o který by bylo škoda přijít
a postupný odmazávání je jen na moderátorech,
ale grower začíná být čím dál tím víc obsáhlejší a přispívá se víc příspěvků,
že se to pořádně nedá stíhat všechno projet a smazat - píšu za sebe jako moderátora galerie,
všude samý K+, už to nestíhám mazat,
chtělo by to trohu zodpovědnost při příspívání od členů
a ne psát každou blbost a na vše hned reagovat
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
breeder:
jasne, nechcem naraz zmazat vsetky zapadnute thready pretoze kopec z nich je fakt ucelovych ale niektore si to zasluzia, hlavne tie zodpovedane otazky, to su take jednorazove fora... viem ze je to tazke pre adminov, ono sa natiska otazka preco ich potom nejni viac ale jasne ze zase keby ich tu bolo mrte tak je to neorganizovane a nastupi trebars chaos a tak no jo tazke je to
dobra diskusia kazdopadne
koukám, že se víkendu nelenilo - to platí aspoň pro TOHO (že by carlos?!), kdo šikovně modifikoval zobrazení ikonky pohlaví. teď má podle mě to správné místo anebo se vůbec nezobrazuje. tak jest správně...
Ja muzu jen drzet palce, at se to poradne vydari....
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Reaguju na příspěvek Tutti Frutti,který mě přivedl na nápad:
Píše že jsou zbytečný thready typu mám problém s kytí.
Co udělat nějakou jakoby Help linku,thread,nebo fórum kam by se postovali takovýhle věci,ke kterejm by se vostatní vyjadřovali,radily atd.
možná je to blbost, ale proč se nezobrazujou některý náhledy obrázků? (konkrétně těch malých - menších než je plocha určená k jejich zobrazení v příspěvku, pokud se nepletu...)
Chcito už si na tebe ten kamen chystám, nic takovýho sem tam nenašel.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
K tý galérce - a co když de o wolpejpry a někdo si chce třeba na plochu stáhnout 1024x.....
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Zdar přátelé a krajané,
S naprostou většinou navrhovaných uprav nelze než souhlasit protože se nechci opakovat shrnul jsem svůj revoluční plán do tří bodů:
1. více soutěží
2. více soutěží
3. více soutěží
chci věřit že drtivá část společenstva jsou nadšenci jimž se stal koníčkem především pěstování Sebelepší web o čemkoli tzn. i o pěstování se po určitém čase unaví a potřebuje nakopnou, tu hlasováním onde zase soutěží. Jako naprosto geniální považuji soutěž a hlasování v kompletu jakýsi šampon s kondicionérem v jednom. Zde se jeví ideálním kardiostimulátorem groweru.cz pravidelná soutěž foto týdne nebo alespoň měsíce. O co? O nic jen tak nebo o titul „rasta 52.týdne“ případně „rasta prosince 2003“, nebo taky úplně jinak.hned se může vyhlásit soutěž o pojmenování tohoto titulu Meze fantazie se při tvorbě těchto titulů nekladou (zlatý fanouš, zelený bombarďák případně fialový čurda).
Je to jasné nebo se tady mám i pokakat.?
Touha vyniknout patří k naturelu člověka a je mimo jiné základní myšlenkou sportu . Pravidelné soutěže v našich disciplínách s hlasováním členů společenstva jenom zpopularizují tenhle web a něco mi říká že o to jde. Začátečníci i pokročilý budou motivování a nebudou se nudit. Komenský by jásal škola hrou, neboť bez treňinga nět čempiona. Nejedná se o žádné býčí zápasy Naší vášní je pěstování a to má přinejmenším několik disciplin, tak v čem je problém.? Tak proč nesoutěžit jenom tak pro zábavu v touze změřit síly s někým kdo propadl stejné vášni. Pokud nějaké ceny budou nutné tak v řádu padesátí pvc půlměsíců na soutěže typu dominantní indika, dominantní sativa , kříženec, nic světoborného tady nevymyslím hodnotili by se seriály jednou ročně. Klidně těch 150ks pvc půlměsíců budu sponzorovat .
Cílem toho všeho je se hlavně dobře bavit a přitom se dozvědět něco nového o tom co má tenhle web v názvu.
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
4 g420
Teď tě asi drobet naseru jelikož odpovím Ale čoveče proč si teda proboha ty podpisy a avatary nevypneš? Normálně v nastavení - pak už ti to tu nikdo (ani já ) zasírat podpisama nebude.