Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento dred by měl být takovou předzvěstí Galerie Autoflower odrůd. Napišete sem prosím jaké odrůdy letos plánujete zasadit, od které banky a zda se jedná o F1 či kross.
Pokud si koupíte semena a budete s nima mít problem, docela se hodí mít kontakt na někoho kdo jel stejnou odrudu.
Taky jsem zvědav jaká genetika bude letos nejpopulárnější
Děkuji Hej-rup
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Lowryder x Diesel ryder - od MODa Krychle.Pokud máte někdo otázky tak směřujte je na MedvedBrtnik. Zkušený grower a mnoho pěstů s automaty.Já osobně jedu po prvé , tak jsem zvědav.
Za mě zatím:
Eazy Bud (Royal Queen Seed)
Tundra ( Sensi seeds)
Red Dwarf F2 ( Od člena G.)
Auto AK47 F2 x LowRider F2 ( od člena G.)
Dutch Automatic ( Spliff seeds)
Green-o-matic (Green House Seed )
Short Rider (Nirvana)
Syrup (Budha seeds)
Gnomo (Kannabia )
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
ja mam white dwarfa (jedno fem seminko ) a potom jeste pojedu cross od MedvedaBrtnika LR2xAuto AK47.
Tohle vsechno bude spolecne v jedne cca 25 litrove nadobe a probehne kontrolovany oprc. V planu mam sadit asi pristi vikend, nebo az ten dalsi, zalezi kolik budu mit casu a na predpovedi pocasi . Nejprve to pujde do skleniku a pote se to presune ven na dokveteni ...
cau lidi taky přihodim neco co mam v planu
Gnomo a flash (kannabia)
automatic haze (paradise seeds)
syrup (budha seeds)
auto mazar (DP)
Auto Galaxy
Auto Wembley
Top 69
Auto TUTANKHAMON
Sweet Dwarf
Low Girl vse piramid seeds
tak at se daří a hlavně at cele leto paří
Nazdar, idem tento rok prvý krát automat. Objednal som Gnomo auto a Flash auto od cannabia. Z nejakých dôvodov príde iba ten Flash. Dúfam, že z toho niečo bude. http://www.kannabia.es/es/ctlg/flash-autom%C3%A1tica
Já už jsem zasadil Bluerydera a Snowrydera - oboje f2 od místního člena. Nějak jsem to přehnal s počtem, tak se budu muset sakra starat.
Potom nejspíš - jak budou prachy a bude se mi chtít - koupim u jahody 2 +1 balení fem auto Northern lights. Za 1200,- 30 auto fem semínek je docela slušná nabídka. Asi je dám rovnou do země, pod úroveň terénu a na to udělám konstrukci z igelitu, kterej budu dávat jen při nepřízni počasí. To mám v plánu rozjet koncem května, možná o něco dřív, abych se vyhnul hnusnýmu počasí začátku srpna. Začátkem srpna jezdíme už několik let tábořit a většinou je pěkně hnusně, je zima a prší - minule nás málem splách takovej potůček.
Zdarek, já teď jedu od Sweet seeds - Big Devil, Speed Devil, Fast Bud, od Dinafemu - Auto Haze a od Pyramid seeds - Auto Tutankhamon, tak snad pěkně pojedou. Letos automaty zkouším poprvé, tak uvidíme třeba i naposled