Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tohle je lidičky souseda letošek kterej bude ještě nějakou dobu pracovat.
Sice při těch letošních bouřkách přišel už o tři(zrovna ty největší)
větve ale i tak je pořád HODNĚ solidní stromek
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
no snad se tady bude vjímat než si vytvořim galerii pro tenhle rok
fotky jsou poměrně starý, jen a pouze pro naznačení velikosti. Aktuální foto sem hodim v úterý
..........tak tohle je můj letošní "ZMETEČEK" Chronic vodněkud z kopřiv.
..........
............zpočátku vypadal na chcípnutí a nakonec(co sem ho odepsal) se z něj vyklubal takovejhle seriózní kousek.
......zřejmě potřeboval nějakej čas na rozmyšlenou.....
.............. tak sem ho v těch růstovejch sračkách nechal skoro 2měsíce pořádně vykoupat.......a pak najednou........KUÁÁÁÁÁÁÁ
..............díky borcům z Grůůůůůw za k+
.......konkr.mistrovi G.M.O.
...........a panu RespectFlowers.. ...!!!!! Fenks...!!!
..........................oba ste chlapy písly skoro stejnou K.+
.tzn.: ..... že ten "Mrzák " není ňáka Olbří "Megota" a ať ty snímečky přesunu pěkně ke mě na trejd.
....... ----opravdu nemám nic PROTI+++
..........já JE!!! tady ale nechám...!!!
...von totíííž ještě v půli září (kecám... -na fotce je z 28 srpna >>ten záprdek<< ) byl na smrtelným kanapi,mněříce sotva dva lokte výšky a na sobě půl tuctu mrzáckejch větviček vod slimáků vožranejch až do "morku kosti"...!!!
......za to co pak stihnul na sobě dohnat jenom za totálně """PROCHCANEJ""" podzim
(vš.160cm x prům.<<200čísel) mu tady ten "flíček" patří.
......ale i tak sem hodim ňáký "HOVNIVÁLY" ze starší galérky,ať tady "Mrzáček" neni tak úplně sám,mezi těma cizejma 3 a více metrovejma keřema ..!!!
.............ať "TO" všem hulí a dělá HOVNA v hlavě......kuáááá....
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 02-03-2011 v 23:03 PM
Kouba tak dopadnu já, pořad nekvetou, mám jich 7 a tu je ta nejvyšší.. ma 2.5 metrů, žádny květ, jen plísním se daří nejvíce :/
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D