Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V polovině je tam i jak se pěstuje ve velkém. V pohodičce tam jede i pod 8lampama bohužel nějak jsem tam nedočetl kolik wattů ale nejspíš hodně.
Jinak brutální dokument zkoukni ho a pak už ti to bude asi jedno.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
JJ todhle se poslední dobou děje častěji, když se zvedne spotřeba tak se zeptaj jestli je to vpohodě popřípadě nabídnou kontrolu elektrikářema. Ta kontrola je ale jen v rámci elektroměru, aby zjistili jestli to měří správně. Konkurence je donutila vymyslet velice otravnou péči o zákazníky...
nechci nejak rypad jen se ptam ten dokument se asi tyce USA....sice tusim ze tam maji jeste prisnejsi zakony nez u nas......ale proste mam obavy...ale co zatim vidim vsichni pisete ze neni duvod k obavam....
Jak píše Erik... oni maj prostě daný ti zavolat a nabídnout ti třeba změnu sazby jako u paušálu na telefon, víc voláš tak by ti ho zvedli. Nebo prostě ti nabídnou zkontrolu no. Ale vsadil bych, že kdyby ti v nějakým rozbitým spotřebiči doma protíkala elektrika jen tak, tak by se zrovna nikdo neozval
Ničeho se bát nemusíš.Do toho jim nic neni dokud platíš.a 850w neni zas tolik.jen pc ti bere např 400-600 w a vem si že ho mam puštenej třeba 4 dny v kuse,kde máš ledniču,pračku,microvlnku,konvice,pračka,mrazak,pc, televize.5ekni že ste si koupili mrazák a máš to
no jen tak to tady nakousnu....urcite to hodne z vas slyselo nobo cetlo v novinach....Mam tim na mysli clanky o infra kamerach ktery udajne vyuzivaji pri hledani zalezitosti jakym se mi vsichni venujem....nechci vypadat jako histerka ale zivot me naucil byt tak trosku neduverivy... jestli neni mozne ze pri vzrustu spotreby v takove mire 1,5Kw jen tak poslou takovou hlidku s IR kamerkou???
Tak všechno je možný, ale dle mýho když budu mít server 600W a grow 600W , tak to bude svítit tak nastejno si myslím ne? Jak byly ty porovnání vietnamců a normal baráku... oba svítily... jen ten co měl těch 50kVA svítil mnohem víc no... a taky když to není flek 10m2 tak to může být cokoliv... na to, aby ti někdo rozeznal terárko na leguána nebo HB přes zeď je věda ještě v plenkách , samo je to o té velikosti
Teorie CHAOSU...vse je mozne a stat semuze cokoliv....ale na druhou stranu jak rika stare prislivi ,, NO RISK NO FUN,, :-D vidim ze vetsina nazoru ktere se zatim v tomto treadu objevila je OPTIMISTICKEHO charakteru....ale bavil jsem se s par lidma kteri mi rikali ze spolecnosti jako ...E-on,cez atd...sleduji odber a pri nahlem zvysenem-,,podezrele,, odberu to hlasi na nasim milym kamaradum ,,POLICIE,,
nechci tim rict ze ti lidi musi mit pravdu,jen nevim co si mam myslet???
Zase řešíte píčoviny, a jestli mám spotřebu 1000, nebo 4000 je moje věc a káždýmu je do toho hovno. Při velké spotřebě dochází k výměně elektroměru z důvodu ověření. Rozhodně bych jejich telefonát považoval za bezdůvodné obtěžování.
Jestli je něco problém, tak velké snížení spotřeby, pak je jim divné že se tak najednou snížila spotřeba.
potvrdil jsi mi myslenku ktera mi porad brouzda hlavou....3xza sebou to jelo na1,5Kw a po tom telefonatu jsem byl donucen vsechno ukoncit.... jak rikas doufam ze jim nebude podezrele to ze najednou spotreba tak klesla....
sice nejsem 2x nadseny ze to pises ,,snuk1,, ale ten tread jsem zalozil kvulitomu abych se dozvedel vase nazory....precejen nazory skusenejsich maji vetsi vahu nez nazor nekoho jen tak...
dik vsem za nazory cim vic jich bude tim lepe.
tak at to roste a kvete :-D
Nepsal sem to jen já, ale je to logický... už se to tu řešilo v x threadech, že když spotřeba roste, seš pro ně dobrej, jak spadne je zle...! Pročetl sme nemálo threadů a je to hned v několika. Každej má strach! Ať je tady 10let nebo měsíc neznamená, že nemá zkušenoti pokud na to narážíš... kolik lidí tu není a valí mnohel dýl než lidi tady... takže sem pochopil, že můj názor jen tak je nahovno, ták snad ti poradí někdo jinej !