Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tak co pánové?Budete si na tento rok nějaký kytičky předpěstovávat??A kolik?Já si půlku semínej předpěstuju a půlku zase ne.A rád bych odskoušel metodu Fim.tak uvidíme)
já si předpěstuju asi jenom 15 semínek na víc neni na zahradě místo a zbytek budu akorát chodit po polích lesech a loukách a zasázim to na nějaký dobrý místečka
Taky si pulku predsadim a pulku pojedu rovnou do zeme...
Jenze mam velkej problem jeste potrebuji sehnat nejaky husty semena.. mam zatim jen hafo noname
Bulb_
S těma semínkama je to špatný.Ty kvalitní stojí moc peněz a tak nezbývá nic jinyho než vyptát nějaká od někoho,kdo už nějakej ten vzorek pěstuje a má semínek dost...jinak některé noname jsou dost dobré!!!tak je nepodceňuj
zdarec palec opilec
Mno,ja mam pripravenou takovou libustku.. Si predpestuju tak 30 rizecku a strcim je na starou zahradu,kde je strasne moc bordelu,vysoka trava,kolem neposekany kere a nad tim vsim nestineny slunko skoro 14 hodin denne.. Majitele tam nebyli vic jak 5 roku,snad tam letos nedojedou.. Dokonce mam pocit,ze kdyz to zdedili,tak se toho snad zrekli ci co.. Chatu mam kousek od toho,muzu to chodit zalivat kazdej den Proste kytickovej raj.. A seminka co mam nasporeny asi rozhazu po Brne na verejny mista,at se nam tu lip zije
yarreck: jestli to budš sadit v neudržovaný zahradě, tak ti doporučuji si to tam jít před sazbou připravit (porýt, pohnojit apd.). protože v takovém cizáckém prostředí (bordel, vysoká tráva), ti kytí jinak nemusí vůbec vyrůst, anebo to nebude za moc stát.
jo na hlínu bycha jaq cip já to minule podecenil a muj afgan sic byl zlomeney taq nedokvetl ve větší množstvý palic.. ale chce jim to dát taq 50 litru a budou rádi za každey slunney den.. čao..
staci normalne dat seminko do hliny 1. kvetna kdyz budu pestovat na tom strome - cili teplo, dobra puda atd?
nemam moznost predpestovat ale trochu se bojim aby to vyrostlo, budu mit seminka od nirvany, vhodny druh jeste hledam (na ten strom)
sharkman_
to je šílenost,ale já to spáchám taky))v našem nejmenovaném městečkuheh,tak sem zvědavej jak to dopadne...ale možná se na to vykašlu...uvidim
zatim zduř
to sharkmam:
Podle me je to pekna blbost.Za 1.na to urcite brzy prijdou,bude to ve vsech novinach atd.,takze kdyz treba nekdo uplnou nahodou pujde v blizkosti "nasich" kytek,tak prave diky tem vsem novinam bude vedet,co to je...vytrha nam to nebo zavola benga...
A za 2. kdyz to vysazite vsude mozne...na okrajich mesta,tak bude vsude kolem sposta pylu,kterej se dostane hodne daleko...a muze oprcat kytky sposte lidem!
Byt tebou tak nad tim jeste zauvazuju.....
Letos povrvé zkusím na radu mího kámoše semínka ven naset a ne dát už povyrostlí, prej to pro ně není takovej šok a ve finále i rychleji rostou a jsou odolnější proti plísním a různemj potvorám.
Zajímalo by mě kdy si myslíte že bych ty semínky měl zaset a co si o tom myslíte?
lordW: myslím že to je úplně jedno. já sice zatím sadil jenom ze semínek, ale někdy to jelo hodně dobře, jindy hůř. prostě záleží na teplotě, sluníčku, dešti. letos ale chci jít do řízků, hned vidím jak kytí roste a nemusím mít strach, že mi to semínko nevyklíčí, nebo že z něj bude samec.