Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já čadim asi 4roky a poslední rok úplně nejvíc tj.min. 2jointy denně a to s železnou pravidelností. den mám jako většina.
pracuju a dělám často s lidma a můžu říct že po dobrym brku si nejlíp pokecám s těma prudkama který mě furt v práci serou - sámo že si nesmim ubalit raketu jak na měsíc ale hezká žiletka ze mě dělá příjemnou veselou komunikativní holku.
a to je právě to já když nejsem skouřená tak většinou mám blbou náladu -málokdy sem veselá od rána aniž bych si dala brko. a třeba se chci smát ale bez brk to nejde. tak asi budu trochu psycho nebo co. ale jointů se asi jen tak nevzdám.
no je pravda, že casem se projeví určitá tolerance vůči THC... Už neni tak snadný mě rozsekat... Tuhle sme si začadili f práci s dvouma kolegáčkama a já byl tak jako do pohody a ty dva to špatně vydejchávali a neměli radost z toho stavu no... Tak příště musim bejt opatrnější v tom poměru tabáček / selí...
I když to neni tak dlouho kdy sem si dával nějakou 600Wattofku a buuuum... sedim v hospě a nemůžu mluvit - jen sleduju vobraskay na ubruse.. hehe... dost ošklivej staf.... naštěstí sem byl okolím pochopen.. uf
hehe taky nesnasim ty stavy po 5 brkach a jen sedet a cumet jaxe ostatni bavi jen ja sedim ja vymastenej krypl... Dik nechci to uz me preslo. Vysadil sem na dobu neurcitou ,s tim ze kdyz bude kvalitni prilezitost tak se tomu branit nebudu... A muzu rict ze tri tydny bez huleni sou v poho... Dokonce si i zacinam pamatovat do detailu co sem delal minulej den dokonce i tyden ci dva ... a to je pohoda... Peace
no jo vono se řekne přestat hulit,jenomže tady je jeden malý problíém.....
vona nejdeš ty za čutkou,ale čutka vyhledává tebe!!!!
vždyť si vzpomeň:určitě jsi už zažil situaci ..
Jdu domů,nemám co na štráfa,a ejhle kamarád a má plný batoh čutky! dám si nebo si nedám....?!?!?!?!?!
a vo tom to je....
vidim, ze kazdodennich hulmenu je tady vetsina. ja teda denne nehulim a obcas si dopreju delsi pauzu. s vuli nemam zatim problem, tak kdyby nekdo chtel, muzu i podarovat.))
neni nad dobrej vzor po trimesicni pauze, to se dejou veci.
ale nekdy je obdobi, kdy se to proste rozjede a clovek ani nevi jak. jen je potreba si to uvedomit a dokazat s tim neco udelat, teda pokud dotycnej chce. vsem preju hodne zdaru a kvetu.
Prijde mi docela drsny, ze v ankete jsou jenom moznosti hulim porad/skoro porad (nemohl by tam nekdo z moderatoru pridat polozky hulim parkrat za mesic a hulim parkrat za rok?). Lidi, to opravdu hulite tak casto? Pri jakych prilezitostech? Nepripada vam to uz tak trochu jako "zneuzivani" mj?
MrVoslik rulez....
tak tak pane - já třeba hulim denně, ale zas vůbec nepiju kafe - NIKDY, rači po ránu brčko než hrnek logru... - ale nic proti kafařům
2all: no mj bych spise nez s kafem, nebo cajem srovnaval s alkoholem, beru, ze je lepsi nez alkac a ze kdyz clovek dene huli, je to lepsi nez kdyby se dene ozral, ale podle me to patri mezi prilezitostne "drogy" a myslim tim to, ze by ji mel clovek uzivat a ne zneuzivat, tzn., ze si zahulim, kdyz jsem ve spolecnosti dobrych lidi, nebo kdyz si chci vecer popremejslet, ale ne to, ze prijdu domu, zamyslim se co budu delat a prvni co me napadne je to, ze si ubalim brko (nacpu bong, etc.).
Jde mi proste o to, ze kdyz budu neco delat kazdej den, tak mi to zevsedni a stanu se prostym konzumentem a pomalu, ale jiste si bez dane veci nedokazu normalni zivot predstavit, nebo se mi zprotivy, oproti tomu kdyz si tu samou vec (nejde jen o psychotropni latky, ale treba kaviar, kvalitni syry, dobre vino, etc.) budu vychutnavat pri dobrych prilezitostech, tak mi to da mnohem vice.
btw. nikdo mi neodpovedel na otazku proc, respektive co mu dava kazdodenni huleni...
dala jsem prvni možnost jako vetsina tady z vas..uz to tak je, kdo jednou zkusi, myslim, ze u toho zustane a bude se mu t cim dal tim vic libit..proste to tak je..hele, vbo tom jetsli to neco dela, si asi musis precist nejaky odborny knizky, ja sama bych to chtela vedet..ale uricte to ma vliv na mozek-na mysleni a na psychiku, na zvladani urcitejch denni poovinnosti, treba ja, ta ukazka s MHD ze z toho ma pak psycha..to znam, aůe musim to prekonavat, musim jezdit metrem, auto nema..:/¨Uricte jsem vic lina a porad se zamejslim..a kratkodoba pamet se ti uplne vygumuje (jo mimochodem mam prezdivku GUMA) ale zase se ti prodluzuje dlouhodoba..¨¨
Jinak UD to pod čarou: Posledni clovek na Zemi sedel sam v mistnosti. V tom nekdo zaklepal..jak to mam pochopit, uz nad tim premejslim delsi dobu a nemuzu na to prijit, na tu pointu, co z toho plyne, co je tim mysleno, atd..??Jo pockej, ted uy jsme to cxhtela odeslat..uz to mam..kdyz je poslendi tak nemohl nekdo zaklepat co??Je, tak to je asi znameni ze na tom nejsem jeste tak spatne..)
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Já hulim taky pěknejch pár let denně,takže sem totálně pohodlná a vždy dělám co chci.A Můj den?Ráno vstanu vyhulim se pak si úplně užiju chystání do školy,oblíkání a tak,potom hrozně spěchám pře vždycky vyrazim pozdě,jdu raděj čekat na vlak kterym se dostanu do školy o 1 hod pozdějc a zapukám si na zastávce,úplně se seknu v suprtrupr jízdě vlakem,zatáhnu školu,jedu se seknout v parku.Pukám-až nastane čas jít dom,najíst se a ráno zas.
Jo a škola už mi mává z dálky-já se tam nepřinutim jít už nikdy.Celé prázdniny byly jen hulící výletky na hrubé místečka,a ještě na konci září(ve škole sem nebyla ani jednou nezpukaná) jsem to brala jako ty výletky,jenže když tam po nás začali něco chtít a stresovali(učitelé) tak bych přece byla blbá kdybych jim nechala kazit mi stávky ňákýma kecama!Od začátku října až do vánočních prázdnin(zejtra na to taky kalím) sem ve škole strávila celkem 13 dnů a z toho byly skoro všechno středy kdy máme počítače a končim o půl dvanáctý.Hulení je pro mě důležitější než škola,škola mi nedá nic,a ganja hrozně moc.
Barush: to jo, dava moc, ale pri tyhle jizde JAK DLOUHO nez zacne hodne brat? A ze brat zacne, tak to si pis.
Ale je to tvoje rozhodnuti a na vse si musis prijit sama...