Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
@PSYWEED neměřil jsem to, ale mely by být cca 200W. Světlo jsem kupoval zde na bazaru. Na příští kolo budu stavět jiné světlo ..popripade doplním toto o samsung stripy.
Ahoj po týdnu zase malý update. Growduino je stále v opravě takže jedu tak trochu na slepo. Nemám ani teploměr ani vlhkoměr jelikož tyto měří Growduino. Větrák běží na plno stejně tak jako zvlhčovačka. Holky vypadají, že se jim daří. Pomalu začínají žloutnout listy.
Zálivka: čistá voda PH 6.8-7 / 1 x denně + Biotabs Guerrila Juice 1 x týdně
Jak už jsem psal pokud někdo chce začít doporučuji Biotabs je to opravdu easy. Řešíte jenom zalejvání nic víc ....pro začátečnickou lamu jako já ideální.
Foto 41. den 12/12
Matkař doporučil kosu v 50 a 56 dnu (Mazar a Super Skunk) což by mělo být příští týden. Jelikož čekam na mikroskop (příští týden) a zároveň mám jenom jeden SS asi nechám všechno malinko déle.
Pokud všechno dobře dopadne tak v příštím kole bych rád použil nové světlo ktere postavim ze Samsung LM5561C
Po týdnu zase update. Kytí valej podle mě dobře nevypada, že by jim něco chybělo. Vše jedu na slepo protože growduino je stále v opravě. Větrám na plno.
Superskunk by se měl podle matkaře sklízet v 50 dnu což je pozítří, Mazar v 56. Pod mikroskopem si nejsem úplně jistý nechám ještě přes víkend a v pondělí asi přijde kosa. Myslíte, že už jsou ready?
Někde jsem zde četl, ze je dobré je před sklizní už nezalévat a nechat 48h ve tmě?
Za 2 dny kosa, podle barvy trichomu v mikroskopu vypadají, že jsou ready. (Píšu když už mám sklizeno). Sklizeno v 55. dnu
Pěst hodnotím pozitivně, jak již mnohokrát zmíněno je to moje první kolo v životě indoor. Vše probíhalo víceméně bez problémů.
Zvolil jsem nejjednodušší metodu a to organicky od BIOTABs. Jsem poměrně zaneprázděný a mnohokrát v situaci kdy nemohu řešit míchání zalivky a zaléváni (organická hnojiva do zálivky). U Biotabs se zalévá pouze vodou, což mně vyhovuje. Kytky nevykazovaly, nějaké významné deficity. Vzhledem k mým malým zkušenostem, předpokládám, že u Bio minerálnich hnojiv lze dosáhnout většího výnosu. V mém případě bude výsledný produkt použit pro léčebné účely a trochu i pro zábavu.
GROWDUINO
I když jsem ho poslední měsíc neměl, učel plní opravdu skvěle. Chlapci neustále vyvíjejí a myslím, že jejich progress s další verzí bude přelomový. Vše je uděláno velice přehledně a srozumitelně takže každý kdo má selský rozum to pochopí. Cením také jejich přístup k řešení problémum, které nastaly
Výnos
Viz foto, myslím, že to nebude žádná sláva. Neotrhal jsem spodní výhonky, což možná mělo vliv. Výkon světla (180W) mi přijde na tento prostor málo. Na příští kolo budu světlo stavět s výkonem 320 W a použitím Samsung stripů, které budou v boxu, lépe rozmístěné. Distribuce světla by měla být tedy lepší. Taková je teorie uvidíme.
Foto
Fotky podle mně hrozně klamou, vše vypadá o dost větší než ve skutečnosti je
Vysledek pestu je po mesicnim curingu ve sklenicich (budu stale pokracovat)
Mazar: 167 g
Super Skunk: 18g
celkem: 185g
Jak jsem jiz nekolikrat zminoval je to muj vubec prvni pest a jsem velice spokojeny. Pri vykonu 180W myslim, ze to je na poprve dobry vysledek.
Bohuzel jsem se vcera vratil ze 3 denniho vyletu a SS mi ve sklenici chytil plisen ...takze sel do kose ...budiz to pouceni pro priste
Mazar jsem uz zkousel a myslim, ze potrebuje stale zrat (trochu skrabe), jinak je to silak. Ma to hodne neobvyklou vuni takovou skoro az do houbova takovy zemity. Uvidime tak doufam ze ta houbova vune neznamena taky plisen
GROWDUINO
I když jsem ho poslední měsíc neměl, učel plní opravdu skvěle. Chlapci neustále vyvíjejí a myslím, že jejich progress s další verzí bude přelomový. Vše je uděláno velice přehledně a srozumitelně takže každý kdo má selský rozum to pochopí. Cením také jejich přístup k řešení problémum, které nastaly
Ahoj,
za to Growduino muzu ja! Strasne me mrzi, ze to nemohlo dojet do konce spolecne. Ale ted jak jsme udelali Growduino V2, tak je to uplne jiny kafe, tagze verim, ze dalsi kolo bude super!