Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neboj,obětuju..na indoor. Na ten out to bude myslim ok.Chci si to všechno odzkouset. Nechci zkurv*t semena za xx KČ. Hlavně ten critical byl venku fakt pecka,keř,a tvrdý palice jak z lampy. Snad najdu podobný pheno mezi temahle semenama.
Teplota 23-25 noc i den. Nekterym rostou postrani větve jiným vůbec.Začaly mi malinko zloutnout spodní listy,podle toho co jsem hledal by mělo jít o nedostatek dusíku (?) .Takže jsem s dnešní zalivkou zvedl dávku Alga Grow na 3ml/l ,leju vodu s upraveným ph na 6,2 - 6,5 . Už jsem musel dvakrát zvedat zarivku asi o 2 cm , celkem o 4-5 cm. Rady a tipy přijdou vhod.
holky jsou po zastipu,mám z nich narezano ,momentálně to koření v pařniku, 5 jich šlo pryč (1.větvení nic moc,2.kvůli prostoru).
hnojim alga grow 4ml/l každou zalivku.toť zatím asi všechno .tak ať to roste ,čau
tedka nad tím tak premejslim, mám dvě zarivky,pod nima 3 maminy,a nevím co s rezama.Já bych je nemohl mít pod 600w,bych to nestihal Takže jestli někdo uvažujete o něčem podobným,určitě to zkuste.
Co se kvality týká,jeden řez co se vešel pod 250ku je hodně vitální rostlina,zítra ji nafotim.Určitě se toho nebojte , i pod zarivkama to jde (můj názor a zkusenost)
Jestli tisem můžu vlézt tak já mám maminu pod dvěma 4w led kuchyňskýma světlama a řezy pod 12w cool white led žárovkou. Matička sice neroste nějak extra rychle ale pro můj účel stačí. Řezy jsou cca 14-21 dnu než prokoření 4x4 rw kostky.
Jinak pecka kdybych měl tak širokou skříñ tak bych bral taky trubice.
určitě sem můžeš vlézt, proto to tady je když to plní účel tak jedině dobře a ta široká skřín je jen z polystyrenu,neni problém ji za pár korun postavit.potahneš reflexní folii a je to
tady je ten zkušební řízek pod 250w je to dost do sativy, docela tenky listy a delší internody. je to spíš na víc zastřihnutí než to nechat volně růst.
15 dní 18/6 (rootbastic 0,3ml/l, alga grow 4ml/l )....
nyní 25.den 12/12 (rootbastic 0,3ml/l, alga bloom 4ml/l)