Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Malej up foceno včera:
Dneska kolem 17 hod jsem to celé sklidil. V sobotu jsem našel 1 plíseň na paličkách a včera při focení jsem našel hned další. A zrovna na docela pěknejch šiškách. Plíseň spíš taková vnitřní že z venku palice ani nebyla vidět. Poznal jsem to podle povadlého lístku co šel z palice po odtrhnutí už to bylo jasný. Počasí už má být horší a to už by asi nedopadlo dobře.
Pár detailů:
Týden by to ještě určitě sneslo. Zdálo se mi že nějaký palice už dojetý jsou a nějaký ještě ne. Pověsil jsem do skříně do tmy a snad to ještě pořádně dojede. Každou kyti suším zvlášť abych zjistil přesně s který kolik bude. Každá měla totiž jiný květník.
Takže tímto zahajuji i tipovačku. Zkuste si tipnout kolik toho celkem bude. Výsledek vyhlásím i nafotím tak za 12 dnů ve smoke reportu. Můj tip je tak 220g celkem po pořádným přebrání. Vítěze odměním karmou.
Díky a zatím Skunk.