Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko lidi, tak sem si konečně všiml že běží zase moje oblíbený géčko a tak se Vám pochlubím se svým malým growem. Chtěl jsem si to zkusit v tak malých prostorách a nenapadlo mne nic jiného než PC kasle. Takže k věci
Sestava: PC Box
Půda: Kokos
Květináčky: 1,5L PETky
Osazenstvo: 1x OTM, 1xBK x DPD
Sluníčko: 3x 25W a 1x 15W GreenLux úsporky
Hnojiva: Cann Flores a Vega, Bcuzz A+B + PK 13,14
Dva větráčky, jeden odtah druhý přitah, jedou nonstop
Stabilní teplota 27 stupňů
Tady fotky celé věci, já jsem teď zhruba na 20 dnu. květu, ale k tomu se dostaneme...
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
Moc krásne Tie kvetináče s PET sú super ja som do môjho PC hľadal jeden kvetináč o rozmeroch 15x35 ale nikde nemajú také... tak mám dva ale ďalšie kolo idem určite tvoj systém
Jednak zaberou jenom spodek boxu, čili máš víc místa a když je pořádně nacpeš, tak máš parádní 1,5L květináč. Ale pokud budeš používat průhledný, tak určitě omotat tmavou páskou a udělat si víc přívodních dírek nahoře na flašce, jinak to pořádně celý neproleješ, je to hrůza co si budem povídat a jestli máš větší box, což nevím tak zkus klidně 2L Petky
Prase je tu zase
óóó super boxík, jak už bylo zmíněno, petka jako květináč je vymakaná a kytičky jsou parádní a vypadají čile k světu...Ať se daří v pěstu...jinak jedním slovem paráda...mám rád tyhle micro pěstky ;-)
K+ letí za provedení a super vychytávky
Tak sme tu s dalším apdejtem, pěkně kveteme, dnes je to 30. den na 12/12, přijel sem z hor, minulí týden se mi o to staral kamarád a koukám že paráda až na OTM kterej jsem musel znova přitáhnout tak je chudák trochu pokřivenej na fotkách
1.-2. BK x DPD
3. konstrukce BK x DPD :-)
4. OTM
5. OTM
Příště si radši vemu stejnou odrůdku, měl sem si vzít dva kushe, ty se v tomhle prostoru krásně větví, i jak vidíte samy. Nevadí zkouším rád víc věcí na jednou
Prase je tu zase
Další fotka konstrukce OTM a zbytek fotek je komplet jak si bydlej v domečku.... Jinak díky že sledujete, kdyby něco zajímalo pište, jinak další apdejt brzoo :-)
1. konstrukce OTM
4. Rozvětvenější a rozjetější kytička... BK x DPD
5. pokřivenej OTM
Brzy naviděnou s dalším apdejtem
Prase je tu zase