Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skúsenosti čo sa týka praxe nemám skoro žiadne, mal som len jednu rastlinku aj tu mi ukázal a daroval kamarát na konci leta keď odchádzal do zahraničia. Ale čo sa týka teorie, tú si myslím že mam fakt dobrú Prečítaného a pozretého mám strašne veľa.
Ktej nirvane tak ceny sa tam pohybujú okolo 25€-30€ za 5 semen u pyramid seeds sa pohybujú ceny rovnako a ako som spomínal v našom meste growshop spolupracuje s pyramid a ceny sú tam 20€ + bonusy.
Nad mixom od Dutch Passion som dlho rozmýšlal pekné odrody 6ks za 45 € není také zlé ale posledné ohlasy na dp sú dosť negatívne.
Tak či tak sa na poslednú chvíľu rozhodnem pre najakú mongoslkú alebo čínsku seedbanku a dopadne to veľmi zle
A ešte za ospravedlňujem teraz som si všimol že istá téma tu je. No neviem prečo nejaký fešáčik názov tématu napísal bez medzery Pyramidseeds. To ma fakt nenapadlo dať do vyhľadávania
Původní příspěvek od Jurgiano Tak Anesthesia a Tutankhamon ktorú zvoliť radšej ? A ozaj klíčivosť je vraj špatná akú ste mali vy ?
Podle toho co vyhledáváš, tutanhkhamon je prevazne sativa a anesthesia zase skoro čistá indika. Pokud mužu doporučit tak byhc volil tutanhkamona stav je fakt neskutečně euforický!!!
Naopak Anesthesia je gaučák, jeden maličkej joint a nehneš se z místa, totální stoned a odpis na pár hodin !!!
a klíčivost jsem měl zatím u všech semen na 100% :_)
Letos pojedu Wembley a NL, tak uvidíme co se z toho vyklube abych pravdu řekl tak mám špatný pocit z NL, jeslti má někdo zkušenosti s touto odrůdou od Pyramid seeds, nechť napíše
Zdarec, dal jsem klicit od pyramid seeds WW, galaxy, anesthesii a nothern lights....galaxy roste krasne, ale anesthesie a ww jsou na tom teda bidne a to jak v kliceni, tak v kvetinaci, nechce se jim rust...doufam jen, ze jsem se netrefil do bidneho phena
Hey! Já dal klíčit cca 15. dubna wembley, anesthesii a galaxy, po 10 dnech nahodily klíčlíček pouze 2 semínka a to galaxy a wembley. Zanedlouho wembley vykoukal ze země a galaxy více méně taky ale anesthesia stále nic ani nepukla proste nic zčernala a uhnila. :/ A TO JSEM NA NÍ VSÁZEL SNAD NEJVÍCE! SHIT!!!!!
!!
Ja mam od nich prave Tutankhamona asi v 5. tyzdni kvetu, pouzil som na 3 FIM tenchinku ale len 2x na hlavnej palici a krasne sa mi rozvetvil a jednu som nechal bez zastrihavania aby som videl rozdriel - ma kopec malich konarikou a jednu strednu palicu ktora je fakt zanedbatelne vacsia od ostatnych co som pouzil FIM, takze by som ho urcite zastrihol aspon raz, krasne sa to natiahne.
Inak geny naozaj silne vela znesie, lamem trham supercropujem a ona sa furt len zvacsuje. Hnojim biobizz hnojivkami (Grow, Bloom, TopMax, BioHeaven) a substrat mam taktiez od biobizzu lightmix). To ze sa krasne natiahne pri prepnuti je pravda netreba potom taku dlhu vegetativnu fazu (ja som dal osobne 28 dni nevedel som este kolko potrebuje, ale nelutujem toho su krasne tvrde a dlhe cca okolo metra)
Tuth je stale vonku v kvetinaci,plesen ziadna,palky solidne,no nieje to az tak pocukrovane,vona paradnaale ochutnavka spodnych minipaliciek ma sklamala..rychle vystrelenie,citit sativnu energiu a po hodke skoro v normale,intenzita priemerna...cim to bude?..zeby potreboval este par dni slniecka?
Zdravím, tak jsem letos dojel několik kytek od pyramid seeds a to galaxii, anesthesii a tutankhamona...vše sklizeno asi v půlce října, palice na všech kytkách byly malé a řídké, ale to připisuji z větší části špatnému počásí v květu.
Tutankhamon rostl pomalu, kytka byla dost malá , ale zkuřuje dostatečně takže na síle to má a stejně jak tu někdo psal, tak nakouřenost z něj trvá poměrně krátce a dojezd skoro někdy ani necítím. Jako sativa určitě nevypadá, menší vzrůst a klasicky plné indikové listy...to mě překvapilo.
Anesthesia, od níž jsem očekával nejvíc, byla z těch kytek asi nejslabší. Krásně košatá kytka, ale palice řídké (snad jen kvůli tomu počasí). Zkuřuje vcelku dobře ale čekal jsem víc podle toho co uváděla seedbanka, místy i plesnivá.
Galaxie byla ze všech kytek jednoznačně nejlepší. Rychlý růst, krásně se větví, z kytek měla největší palice a i nejlíp nakuřuje. Palice jsou dosti tvrdé a zalité pryskyřicí, takže u této kytky spokojenost.. Jedno brčko z téhle kytky jsme měli problém zkouřit dva:-)