Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Právě se mi zdá že to máš moc vysoko tak to mas vyhrany ja mam bez vlhkost kolem 32% a s neco kolem 50% sotva takze nic moc stačí když dojde voda behem pul hodky vlhkost spadne zas na 32% sem docela zklamán :/ a takk nějak nwm jak na to vyzrát
Tak ony si kytky něco odpařují z listů, tím se taky zvedne vlhkost, nebo dej do boxu misku s vodou a do ní ponoř hadřík, ale aby koukal i z z vody. Taky se z toho něco málo odpařuje. Popřípadě nevim jak moc ti tam běží cirkulace vzduchu, čím větší tím ti klesne vlhkost, ale zas tam nějaká být musí. Jak vysoko to máš ty? Ono to dvoukilo taky docela topí. A hele ještě, vo chlazení jak máš ti jde přímo na zářivku...?
NO jasný ale v téhle fázi je ten odpar minimální :/ No cirkulaci mám hodně slušnou protože co se týká mýho prostoru tak je tam opravdu teplo neco kolem 31°c tak 5 cm pod lampou..tudíž musím mít solidní ventilaci co se týce o odtah se mi stara 12cm vetracek ze zdroje jeden takový mam i pro ofuk rostlin k přítahu mám 8cm větráček a ještě jednu osmičku mám namířenou přes lampu do od tahu to taky o něcoo málo snížilo teplotu ateď se mi něco povedlo natočením větráku a posunutím zvlhčovaacky sem dosahl zvednutí vlhkosti o 5% DD
Původní příspěvek od Maraas NO jasný ale v téhle fázi je ten odpar minimální :/ No cirkulaci mám hodně slušnou protože co se týká mýho prostoru tak je tam opravdu teplo neco kolem 31°c tak 5 cm pod lampou..tudíž musím mít solidní ventilaci co se týce o odtah se mi stara 12cm vetracek ze zdroje jeden takový mam i pro ofuk rostlin k přítahu mám 8cm větráček a ještě jednu osmičku mám namířenou přes lampu do od tahu to taky o něcoo málo snížilo teplotu ateď se mi něco povedlo natočením větráku a posunutím zvlhčovaacky sem dosahl zvednutí vlhkosti o 5% DD
To já mám ted pžes den 23,5-26,5 a vlhkost sem už psal no Ted' jsem snížil Lampu a je cca 9-10cm nad kytkama. Jaký mám kde větráčky mám v popisu ;-) A co jsem zjistil, že když mám ofuk co míří na lampu tak mi to brutálně zvedá teplotu v boxu. třeba na 29 stupnu a když jsem ten vetráček namířil dolu na kytky jakoby tak teplota zas šla k 25 stupnum ;-) A já to mám jak je na obrázku u fotek ;-) Zvlhčovačku na střadu boxu ve předu, z leva to na ní pere jeden malej přítahovej větráček a zhora to rozhání další na kytky.
Hele zalívám vodou z kohoutku odstátou tak 1-2 dny pH neřeším a postřikuju jednou deně vždy tak před hodinou konce svícení! Ale myslim si že začínám mít taky nějaký problém s listy konce se trochu zvedají nahoru a na koncích se také začínají dělat takové lehké světlé skvrny PROTO PROSÍM O RADU! tady fotky díky za každou radu
Škoda že mi nikdo neporadí! :-( Ale muj osobní názor je ten že kytky začínají být přesušené od toho ventilátoru! Proto ventilátor aspoň na dva dny vypnu a budu více zvlhčovat a uvidím co se stane! :-)
zdar, Silone.
zkus to porovnat s fotkama tady http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html
osobně bych se na to vyflák, tyhle drobný kosmetický vady neřešim takže moc poradit neumim
co se týče fotek, nevím, jestli ti to někdo už řek, ale po pěti fotkách můžeš vkládat jen
do galerie, tohle téma patří do galerie mikropěstování, tak si to tam nech od modů přesunout
zdarec kluci ja jedu pomalu to sam akorad 250w box 140x60x60 hnojiva plagron (tera)a nemuzu ji zatim nak stezovat nato ze jedu poprvi indoor.lampu CFL duo tatim bezi jak ma
Servus
Tipoval by som to na nedostatok hnojiva (asi dusík), podla toho že listy niesú jednofarebné ale začínajú flakatieť. Inak to vyzerá fajn, a ten venťas nevypínaj, to im nemôže škodiť, aspoň budú mať pekne hrubé a silné stonky a to = väčšie a krajšie palice.
Díky za radu, hnojím často ale na obálce hnojiva je napsáno jen jednou za 14 dní takže se to snažím dodržovat je to hnojivo OBM s N,P,K uvidíme jinak větrák nechám jen na odtah!