Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pomalu se začíná rozjíždět další kolo, kterému jsem se rozhodl věnovat pozornost v extra threadu, bude totiž v mnohém jiné
jednotlivé growy se mi budou překrývat, udělali jsme totiž s nejlepším kamarádem exklusivní GROW-kooperaci, spočívající v tom, že veškerý růst probíhá u něj a oba máme ještě box na květ - tam to budeme jen otáčet a sklízet 5-6x do roka ..to je samo o sobě luxusní a ještě jsem elegantně vyřešil elektřinu, ta je totiž psaná na naše a přecejenom 12 hodin je míň než 18
holky porostou pod zářivkami a úsporkami, celkem 118W
- viz moje původní růstová sestava
Metoda pěstování:
bude upřesněno, určitě to bude vertical
inspirovat se budu pěstováním v kalfasech, prostě taková ta roura,
co už tu mnoho členů s výbornými výsledky předvedlo
Pěstební médium:
směs nehnojeného substrátu, kokosu a perlitu(cca 60/30/10)
v květníhách/truhlíkách - na dno keramzit, to snad netřeba zmiňovat
klíčení RW kostky
Osvětlení:
se Son-T pia+ 150W jsme se výborně skamarádili, takže není důvod měnit
elektronický předřadník Kanlux GANA 150W stále šlape skvěle, takže nápodobně
Ventilace
růst - dva 8x8 PC větráky jako přímý přítah a zároveň ofuk,
odtah 12x12cm 89cbm/h (prostor cca 65x70)
květ - přitah pasiv, ofuk 2x 8cm PC větráčky
odtah 12x12cm 89cbm/h (prostor cca 65x70)
Výživa:
tady se bude experimentovat, jedna půlka bude dostávat:
PLAGRON - ALGA Grow/Bloom, Phytamin, PKčko a Green Sensation
druhá komplet HESI, akorát PK tam chybí, ale možná to zkusim bez něj
Pokus:
Vedli jsme se Stantonem diskuzi o tom, jestli stříhat listy nebo ne,
já samozřejmě nejsem zastáncem nějakejch radikálních prostřihů, nicméně se mi osvědčilo postupně odspoda odstříhávat velký listy od hlavního stonku, vždy jen jedno patro, větev se potom rozjede, což je pro scrog podle mě ideální. Stanton si nemyslí, že by to mohlo zvýšit výnos, já to ověřený nemám, soudím jen podle pocitu, takže jsem se rozhodl to na půlce rostlin listy stříhat a na druhé ne. Doufám, že tento pokus udělá Stantonovi i všem ostatním, hlavně scrogařům, radost...mě určitě
EDIT - nakonec to asi pustím k vodě, ono z těch semen by to stejně asi nebylo úplně směrodatný, zkusím to někdy s řízkama, až bude víc kusů..
hlavním důvodem je, že budeme u kámoše předpěstovávat celkem 13 kytek na ploše 65x70 - a to až do přepnutí, takže listy budu stříhat všem, aby si to tolik nestínilo, já sám už jsem se přesvědčil, že to má něco do sebe, vám to asi budu muset dokázat někdy jindy
EDIT2:
Musím přiznat, že u tohodle strainu se má teorie nepotvrdila
čus...tak nakonec jedna slečna zhebla, dávám místo ní klíčit jinou
fotit zatím není co, vylezlý kytičky jsem dal po dvou do cca 5ti litrovejch květníků.
Blahopřeji k minulému moc pěknému pěstu, moc zajímavá vnitřní konstrukce. Ale hlavně díky za představení relativně levného elektronického předřadníku a jeho vlastností a výdrže - pro mnohé skvělá inspirace, neboť zatím byly známé jen elektronické předřadníky pro vyšší Watáž. K+
S potěšením tě sleduji.
na fotce s mucholapkou je vzádu skrytej zakrslík, ale semeno šlo po tejdnu konečně sundat, tak snad přežije..to druhý je náhradnice, kterou jsem dal klíčit po týdnu
Původní příspěvek od filipec
Vedli jsme se Stantonem diskuzi o tom, jestli stříhat listy nebo ne,
já samozřejmě nejsem zastáncem nějakejch radikálních prostřihů, nicméně se mi osvědčilo postupně odspoda odstříhávat velký listy od hlavního stonku, vždy jen jedno patro, větev se potom rozjede, což je pro scrog podle mě ideální. Stanton si nemyslí, že by to mohlo zvýšit výnos, já to ověřený nemám, soudím jen podle pocitu, takže jsem se rozhodl to na půlce rostlin listy stříhat a na druhé ne. Doufám, že tento pokus udělá Stantonovi i všem ostatním, hlavně scrogařům, radost...mě určitě
EDIT - nakonec to asi pustím k vodě, ono z těch semen by to stejně asi nebylo úplně směrodatný, zkusím to někdy s řízkama, až bude víc kusů..
hlavním důvodem je, že budeme u kámoše předpěstovávat celkem 13 kytek na ploše 65x70 - a to až do přepnutí, takže listy budu stříhat všem, aby si to tolik nestínilo, já sám už jsem se přesvědčil, že to má něco do sebe, vám to asi budu muset dokázat někdy jindy
Sakra a ja jsem se tak tesil . Ale jak jsem rikal , ze semen by to asi stejne nebyl moc verohodnej test.Zkus to s klonama. At se daří , Indoor-áři.
Sakra a ja jsem se tak tesil . Ale jak jsem rikal , ze semen by to asi stejne nebyl moc verohodnej test.Zkus to s klonama. At se daří , Indoor-áři.
jj, určitě to s klonama udělám
Mimochodem, dneska jsem všem ufik první-spodní patro
Vrcholky asi štípat nebudu vůbec, je to celkem indika, takže vrcholků bude tři prdele
zdravím
dnes poprvé budu hnojit, pro začátek dám 1,5l vody na čtyři kytky ale dávku hnojiva jen na 1l
tímto tedy startuje můj porovnávací pokus uvedený na začátku
4 kytky dostanou HESI - root, enzymy, superVIT a TNT
4 kytky dostanou PLAGRON - alga grow + Biobizz root juice a na listy phytamin
s tím biobizzem jsem úplně nepočítal, je to vzorek z cannafestu a když už jsme ho s kámošem načli,
tak ho dodělám doteď jsem ho dával v malých dávkách všem kytkám
jo a tam malá mrdka na třetí fotce je fakt stejně stará jako všechny ostatní
(kromě kolegyně v květníku, ta je o týden mladší, ale to už jsem říkal)
nazdar bejku, nějakej up ? chápu to správně že Plagron z prvního příspěvku jsi vyměnil za Biobizz? zajímá mě , taky jsem si tam vzal košty na Festu...teď proplachuju a za pár dní můžu jet novej round... tak váhám na jakých hnojivech. jestli dojet ty načnutý plagrony z teď a nebo tu mám ten českej základ - jungle in da box - a nad zbytkem přemýšlím, mám tu třeba ještě na košty Atami nebo PowerFeding.ch (kterej jsem do teď neznal-na Festu byli u GreenHouse)
čau jo do konce týdne snad něco hodím..jedou pěkně
nevyměnil, jen jsem ho dal dvakrát k alga grow a phytaminu, aby se zdělal
(máš to o příspěvek vejš)
co použít ti asi moc neporadím, ty jungle si lidi dost chválej, to je pravda..
..asi bych to decentně míchal všechno
nějak tak to dělám, ale pak nezjistíš co je dobrý :/ třeba to je jen něčím a ty ostatní dávám zbytečně...... jungle mám ještě na 3,4 roundy, tak v pohodě jinak...zpožděná může být kvůli kořenům-třeba kvůli tomu že je na chladnějším místě nebo jsou prostě jen míň vyvynutý než u ostatních..............trošku to provzdušňuj....... počkám si na fotky , zatím se měj
Původní příspěvek od WIRKLICH nějak tak to dělám, ale pak nezjistíš co je dobrý :/ třeba to je jen něčím a ty ostatní dávám zbytečně...... jungle mám ještě na 3,4 roundy, tak v pohodě jinak...zpožděná může být kvůli kořenům-třeba kvůli tomu že je na chladnějším místě nebo jsou prostě jen míň vyvynutý než u ostatních..............trošku to provzdušňuj....... počkám si na fotky , zatím se měj
to ne, podmínky má srovnatelný..
když vyklíčila, klíček po pár dnech bez dozoru zarost zpátky do
semínka, opatrně jsem to vytáh, ale zasekla se asi na 10 dnů,
když jsem jí chtěl vyhodit, bylo to zelený, tak jsem to nechal..