Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vychytávka : "Red-Eye Reduction"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Olafsson
Nový Člen

Karma uživatele Olafsson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Vizin je moc gut, hlavne kdyz jste uplne zhuleni a musite ridit auto a chytnou vas pecky.
Je dobry si dat obcas pauzu a nepouzivat to denne - me potom zacaly trochu palit oci.

Old Post 11-06-2001 v 13:23 PM
Olafsson je offline   Profil uživatele Olafsson   Find more posts by Olafsson   Foto galerie člena Olafsson   Click here to Send Olafsson a Private Message   Add Olafsson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Socka
Nový Člen

Karma uživatele Socka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Visine jsem odzkoušel taky, ale moc mi to nepomohlo.Oči se trošku vrátily do původní barvy, ale měl jsem je potom zase takový trošku skleněný(jako po brečení). A když jsem visine používal asi tak 14dní a pak přestal začali mě pálit oči po hulení. Tak jsem se na to vyprd a koupil jsem si sluneční brejle.....i když musim uznat že před rodičema a v metru je nenosim......

Old Post 12-06-2001 v 09:48 AM
Socka je offline   Profil uživatele Socka   Find more posts by Socka   Foto galerie člena Socka   Click here to Send Socka a Private Message   Add Socka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 19

Tak si říkam, že při použití míň jak jednou za měsíc (do netolerantní "společnosti") mě oči pálit nebudou.
Musim si je koupit.

Old Post 12-06-2001 v 18:40 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karbos
Nový Člen

Karma uživatele Karbos - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

no po konzultaci s "odborníkem" se přidávám k vašim názorům -- jen občas... ony sice vskutku pomáhají ale po dlouhodobém užívání se to pěkně ukáže na zraku. Ono totiž to blahodárné stahování očních žilek, nebo co to je dosti namáhá oční bulvy a výsledkem je právě ta již zmiňovaná polo (či menší zlomkový počet) slepost.

Old Post 01-07-2001 v 20:03 PM
Karbos je offline   Profil uživatele Karbos   Find more posts by Karbos   Foto galerie člena Karbos   Click here to Send Karbos a Private Message   Add Karbos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JUPITER
Nový Člen

Karma uživatele JUPITER - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

A co rozšířený zorničky. Na to pomáhá čumět do světla.

Old Post 08-07-2001 v 01:40 AM
JUPITER je offline   Profil uživatele JUPITER   Find more posts by JUPITER   Foto galerie člena JUPITER   Click here to Send JUPITER a Private Message   Add JUPITER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

navykovost Příspěvek č. 22

No nevim, Visin je z 0.05% Tetrizoin Hydrochlorid a z 99.95% precistena voda, tak jakypak zavislosti

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 12-10-2001 v 15:44 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Pohodička red eye Příspěvek č. 23

Je to super. A rodicum je blbe kdyz jim nekolikrat do tydne vysvetlujete (s usmevem na tvari(nechtenym)) ze vam kamarad hodil do oci prach a jine pic... super tip

Old Post 20-10-2001 v 17:36 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Kdyz jsem to tady cetl poprve, tak jsem si rikal na co KURVA potrebujou ty kapky, no a ted po mensi domaci prihode si je jdu dneska koupit taky :-)

Old Post 14-03-2002 v 09:33 AM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

VISINE Příspěvek č. 25

VISINE vřele doporučuji. Maximální záchrana. Nikdo nic na očích nepozná. V německu jsme koupily hašiš, 3g brko z toho. No nářez. 2kapky do každého oka a za 5 min vy zíráte my zíráme oči OK. Popojedem kousek, staví nás hlídka policie kontrola dokladů, prolezli celé auto(hašík v popelníku a nedohulenýho špeka nenašli) a baterkou mi svítil do očí. Kontroloval zornice a bělma? Nepoznal vůbec nic Hazl jeden německá.

Fakt to zachránilo. Jak zahulim tak kapu. Nesmí se to přehánět, pak moc nezabíraj. Doporučuju chlazené. V zimě na chvilku do sněhu. Ahhhhhh

Old Post 14-03-2002 v 21:32 PM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

Upozornění Oči Příspěvek č. 26

Tak dovolím si trochu offtopicu ve svým threadu, ale týká se očí.

Ve středu večer sem si zkonstruoval vodárničku z vršku PET flaše a 2 brček, zalepil sem to sekunďákem a bylo. Zřídil sem se fest, zakašlal sem se tak že sem myslel že se udusím. No ale co mě hlavně žralo - chtěl sem si něco číst, ale zdálo se mi že vidím nějak divně, jakoby trochu rozmazaně. Brýle nenosím a jinak vidím OK. No a tak sem nad tím dumal a docela mě to znepokojovalo a pak říkám vyspím se a bude to OK.
Když sem se vzbudil a trochu se probral, tak se mi zdálo že je to furt stejný, jakoby levý oko nějak bylo zhulený, no nevím, akorát sem si z něho pak vytáhl spadlou řasu - možná to bylo nějak podrážděný. Ted i přes paranoiu se to zdá být lepší, stejně mám ale pocit, že vidím trochu jinak než předtím... Nejste někdo náhodou očař? Nestalo se vám něco podobnýho?

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 15-03-2002 v 10:30 AM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Uz jsou pomalu 3 roky pryc,visine se prodavaj a existujou porad...

Zajimalo by me jestli v soucasny dobe existuje uz neco lepsiho nebo levnejsiho a hlavne aby to melo delsi dobu trvanlivosti..

--Takze jak jste na tom?--

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 20-10-2005 v 17:58 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

jahodo: evercil za 3 petky... dokanala belost

Old Post 20-10-2005 v 18:04 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

jahudko stejne dobre funguje fyziologicky roztok na cocky, kamos ho obcas s sebou nosi a alespon na nas to funguje, oci se potom nejak sklidni a vybeli. visine jsem nezkousel a ani nebudu, pac je mi nahovno kdyz mam vybeleny voci a stejne vrazim do veci a motam se

Old Post 20-10-2005 v 18:06 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Ja jsem si visine koupil cena asi 140?Nepamatuju uz presne..kazdopadne trvanlvost po rozbaleni snad jenom mesic..

Evircil o tom jsem slysel.Budu ho muset vyzkouset koupit co je to zac.Divny ovsem je proc ho vetsina lidi nepouziva..

Ježíš - pouzivat roztok na cocky..Hmmm.Mel bych obavy aby to neco neudelalo s ocima.Precijen mas jenom 2

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 20-10-2005 v 18:15 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Ophthalmo-Evercil.. 10 ml, je to ve sklu narozdil od visine tak proto lidi kupuji visine ze kdyz sou moc tak to neroztriskaj.. pouzitelnost pry 3 roky

Old Post 20-10-2005 v 18:18 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

najlepsie je ked si kvapkate visine a pri tom sa namotavate, ze by to bolo sekundove lepidlo...fakt neprijemny pocit

Old Post 20-10-2005 v 19:30 PM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás