Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vizin je moc gut, hlavne kdyz jste uplne zhuleni a musite ridit auto a chytnou vas pecky.
Je dobry si dat obcas pauzu a nepouzivat to denne - me potom zacaly trochu palit oci.
Visine jsem odzkoušel taky, ale moc mi to nepomohlo.Oči se trošku vrátily do původní barvy, ale měl jsem je potom zase takový trošku skleněný(jako po brečení). A když jsem visine používal asi tak 14dní a pak přestal začali mě pálit oči po hulení. Tak jsem se na to vyprd a koupil jsem si sluneční brejle.....i když musim uznat že před rodičema a v metru je nenosim......
no po konzultaci s "odborníkem" se přidávám k vašim názorům -- jen občas... ony sice vskutku pomáhají ale po dlouhodobém užívání se to pěkně ukáže na zraku. Ono totiž to blahodárné stahování očních žilek, nebo co to je dosti namáhá oční bulvy a výsledkem je právě ta již zmiňovaná polo (či menší zlomkový počet) slepost.
Je to super. A rodicum je blbe kdyz jim nekolikrat do tydne vysvetlujete (s usmevem na tvari(nechtenym)) ze vam kamarad hodil do oci prach a jine pic... super tip
VISINE vřele doporučuji. Maximální záchrana. Nikdo nic na očích nepozná. V německu jsme koupily hašiš, 3g brko z toho. No nářez. 2kapky do každého oka a za 5 min vy zíráte my zíráme oči OK. Popojedem kousek, staví nás hlídka policie kontrola dokladů, prolezli celé auto(hašík v popelníku a nedohulenýho špeka nenašli) a baterkou mi svítil do očí. Kontroloval zornice a bělma? Nepoznal vůbec nic Hazl jeden německá.
Fakt to zachránilo. Jak zahulim tak kapu. Nesmí se to přehánět, pak moc nezabíraj. Doporučuju chlazené. V zimě na chvilku do sněhu. Ahhhhhh
Tak dovolím si trochu offtopicu ve svým threadu, ale týká se očí.
Ve středu večer sem si zkonstruoval vodárničku z vršku PET flaše a 2 brček, zalepil sem to sekunďákem a bylo. Zřídil sem se fest, zakašlal sem se tak že sem myslel že se udusím. No ale co mě hlavně žralo - chtěl sem si něco číst, ale zdálo se mi že vidím nějak divně, jakoby trochu rozmazaně. Brýle nenosím a jinak vidím OK. No a tak sem nad tím dumal a docela mě to znepokojovalo a pak říkám vyspím se a bude to OK.
Když sem se vzbudil a trochu se probral, tak se mi zdálo že je to furt stejný, jakoby levý oko nějak bylo zhulený, no nevím, akorát sem si z něho pak vytáhl spadlou řasu - možná to bylo nějak podrážděný. Ted i přes paranoiu se to zdá být lepší, stejně mám ale pocit, že vidím trochu jinak než předtím... Nejste někdo náhodou očař? Nestalo se vám něco podobnýho?
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
jahudko stejne dobre funguje fyziologicky roztok na cocky, kamos ho obcas s sebou nosi a alespon na nas to funguje, oci se potom nejak sklidni a vybeli. visine jsem nezkousel a ani nebudu, pac je mi nahovno kdyz mam vybeleny voci a stejne vrazim do veci a motam se