Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli je někdo z Jirkova a má tady někde outdoor tak má asi po něm...Včera sem byl na zahrádce,mám 1 kytí ve skleníku(už se ohýbá o strop a jěště nevylezly paličky...) a začala nehorázná bouřka s kroupama jak pingpongový míčky,vítr jak prase...Nevíte jestli to bylo i v Chomutově???
ja pestuju letos ve skleniku podruhy a s vysledkama sem docela spokojenej Moje postrehy jsou zatim ty ze je potreba fakt zastrihovat, ale to zas zalezi na odrude. Ja mam skusenosti jen s Hererem a OrangeBudem Kazdopadne to chce vetrat nebo ja to mam vyreseny tak ze je mam u otevrenyho bocniho (ne stresniho) okna takze kdyz fouka vetrik tak je to pekne ofukuje...
"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam. Muj prvni sklenik | Red Dwarf
2 hiddenkiller - ja pestujem v skleniku, mam v nom celkom velke mravenisko ale mravce zatial rastlinu nechali napokoji, tak neviem..
2 WtF - hnojil som kuracincami a ziadne musky sa netvorili a ani mi nic neozrali jedine co mi vadi ze som mal asi slabe vetranie - klasicke bocne dvierka. ked som chcel nejaku stonku ohnut hned praskla, niektore tensie boli ako zo skla skusim buduci rok dat dnu aj nejaky ventilator..ma s tym niekto skusenost?
jo lidi taky sem si dal 5 kyticek no namy do skleniku ale muzu mit only small misto jenom roh skleniku jinak mi to fotr vyhodi tak sem dal 5kyti ny 1x1m a pocitam ze tam necha jen jednu samici jestli vyjde
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
2 All: try skleniky soáu vase a neboi se o ne podilite s rodinymym prislusniky??ma nekdo skusenosti s fanatickym fotrema kterej pestuje okurky a takovy ty picovinky a ze skleniku uvolnu jenom mistecko 1x1m??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
To Norton.: Přesně tak. Já už jedu skleník 2 roky a je to nejlepší co znam. Když prší-pohoda a když ne tak taky,navíc je v něm pořád teplíčko. Akorát pozor na vlhkost-Tvoří se plíseň. Jinak skleník vřele doporučuju...
jo jen je tam jedina newyhoda ale to asi ve wsem outu pac kdyz se mi kytka velikosti listku(fakt posycho ve skleniku) lehla tak vsechny listky polezeny na zemi mi nekdo bo neco sezralo
-------------
tak sem letos taky dal poprve do skleniku, a je to fakt BOMBA.
Mel sem doma od zacatku brezna kyticky na predpestovani a pak mi je mamina dovolila dat do jejiho greenhousu . Uplne se tam rozjely a po zastrhnuti mi delaj pekny kericky . Nejvestsi pecka ale byla kdyz mi moje 80 leta babka rekla ze si tu marijuanu mam dat k ni aby ji tam ve skleniku nekdo nenasel. Kam na to ty seniori chodej?<
Sex Pistols to začaly, kdo to zkončí? LIVE AT ANARCHY
Cusz busz all, hele mel bych dotaz....chci rozjet mensi foliovnicek (tak 5,6 kytek) u sebe na zahrade...rad bych vedel co si mysli zkuseni pestitele o pouziti pouze prusvitny folie ( nee takovyty klasicky zahradkarsky pruhledny,ale spis matny), ponevadz pruser je v tom, ze je to docela videt vod sousedu a tak bych nerad, aby mi to sklidily chlupaty, aniz by sely. Myslite, ze budou mit dostatek svetla? Senx for help....