Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Chilli grow 2012
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
payah
Stálý Člen

Karma uživatele payah - 0% PěstitelskáKarma uživatele payah - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Podle mě už taky mrazy ve skleníku nehrozí, já mám pariky ve skleníku od minulýho týdne a žádný známky omrznutí. Jen by mě zajímalo kdy je dat ven mimo skleník.
John.Mall - a nemáš je v malých květináčích ?

chilli 2012 - 170 rostlin, 22 odrůd
chilli a jiné pochutiny 2013

Old Post 29-04-2012 v 18:10 PM
payah je offline   Profil uživatele payah   Find more posts by payah   Foto galerie člena payah   Click here to Send payah a Private Message   Add payah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Je to možné, ovšem málo pravděpodobné, Matka je má ve stejné hlíně, ve stejných nádobách a v pohodě. A ještě k tomu já, nestíněná jižní strana, ona přímé světlo jen tři hodiny ráno.

Já to jebu...

Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Old Post 29-04-2012 v 18:53 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

..

Old Post 17-05-2012 v 10:44 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Příspěvek č. 20

Takže papriny o moc neporostly a začínají kvést .. nevím kde dělám chybu

Old Post 10-06-2012 v 09:51 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od MDe_
Takže papriny o moc neporostly a začínají kvést .. nevím kde dělám chybu

Podle mě za to může to mizerný počasí.... Stojí to za prd, papriky jsou nízký, v noci zima přes den ošklivo....

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 11-06-2012 v 10:34 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John.Mall
Stálý Člen

Karma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% PěstitelskáKarma uživatele John.Mall - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jop bude to tak, mám totéž, jen s tím rozdílem že fatalii má nějak divně zvlněné listy

Já to jebu...

Jsou chvíle, kdy Ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.

Old Post 11-06-2012 v 14:50 PM
John.Mall je offline   Profil uživatele John.Mall   Find more posts by John.Mall   Foto galerie člena John.Mall   Click here to Send John.Mall a Private Message   Add John.Mall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Příspěvek č. 23

Díky, aspon nejsem chuj Né, je to škdoa no .. snad se to pořasí dá dohromady ikdyž ted je fakt shit ..

Old Post 13-06-2012 v 13:46 PM
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Musim se pridat. letosni rok chilli paprickam asi moc nepreje. nevim, kterej faktor to ovlivnuje nejvic, ale vsechny mam nejak zabrzdene. mam je za oknem, venku a ve skleniku a vsechny nachlup stejne opozdeny. kvetou a nektery uz maji plody, ale jsou nejaky prtavoucky.
Nadruhou stranu musim rict, ze jinym plodinam a traviccce, te dvoupohlavni to prospiva dost dobre.

Old Post 13-06-2012 v 16:53 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od benjichaouat
Musim se pridat. letosni rok chilli paprickam asi moc nepreje. nevim, kterej faktor to ovlivnuje nejvic, ale vsechny mam nejak zabrzdene. mam je za oknem, venku a ve skleniku a vsechny nachlup stejne opozdeny. kvetou a nektery uz maji plody, ale jsou nejaky prtavoucky.
Nadruhou stranu musim rict, ze jinym plodinam a traviccce, te dvoupohlavni to prospiva dost dobre.

Asi tak nějak , té travičce to jen prospívá, krásné a mohutné, aspon u mně Jinak i ob. papriky bída, zachranil sem je,když je popalil mráz ale bída a to velká ...

Old Post 13-06-2012 v 17:47 PM
payah
Stálý Člen

Karma uživatele payah - 0% PěstitelskáKarma uživatele payah - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od benjichaouat

Pravda, podle mě je nejvíc brzdí ty nízký noční teploty, protože ty který mám na záhonu se od přesazení ven moc nepohly, ale ty ktery mám ve skleníku jedou docela dost, už se tam začíná dělat solidní jungle.

chilli 2012 - 170 rostlin, 22 odrůd
chilli a jiné pochutiny 2013

Old Post 13-06-2012 v 19:19 PM
payah je offline   Profil uživatele payah   Find more posts by payah   Foto galerie člena payah   Click here to Send payah a Private Message   Add payah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nasavajtendym
Stálý Člen

Karma uživatele nasavajtendym - 70% PěstitelskáKarma uživatele nasavajtendym - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Je to sto pro teplotama a TÍM DEBILNÍM POČaSÍM.. Veškeré papričky mám za oknem, hnojím je HESInama a jsou už vysoké kolem metru a buď jsou krásně osypané květy, nebo poldy.. poslal bych link s fotkama, jenže se mi rozbil foťák..

Žij a nechej žít

Old Post 14-06-2012 v 07:24 AM
nasavajtendym je offline   Profil uživatele nasavajtendym   Find more posts by nasavajtendym   Foto galerie člena nasavajtendym   Click here to Send nasavajtendym a Private Message   Add nasavajtendym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

No name chilli.
Letos jsem chtěl vyzkoušet jak to roste.Papričku oněkud přinesla mladá.Selekce z pěti semínek(vyklíčili všechny).Vybrány tři(počet lmitovaný ,poněvadž už jsem nemněl hlínu).
Jednu polámal sousedovic kocour, no a zbyly mi tyhle dvě.
Sem na to celkem zvědavý!

Old Post 30-06-2012 v 10:42 AM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-02-2022 - Chilli box 60x60 - 3 odpovědí
11-12-2016 - Chilly 2016 - 50 odpovědí
01-02-2016 - Chilly 2015 - 85 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás