Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caues, ted sem byl na canafestu na vystavisti a meli tam transformatorovy regulatory rovnou i s tepelnym cidlem, ktery se da naladit na optimalni teplotu s 5letou zarukou a garantujou i bezplatnou opravu po uplynuti lhuty.
Cena: 750Kc
Vyrobce: SMSCOM
Nemuzu si stezovat. Mam prima klima ventos cca 425 m3/hod a slape to na tom jako hodinky.
Ten merak, jsem jeste nezkousel... ale prijde rada i na nej. Treba u tohoto si myslim, ze je lepsi nez co postoval Hlava, btw regulatory na ventilatory pro Growing maji vetsinou regulaci 25-32 °c, tento ma 5-50°c (sirsi spektrum vyuziti, mame vinej sklep, takze koupim asi jeden i tam )
Původní příspěvek od Faky Caues, ted sem byl na canafestu na vystavisti a meli tam transformatorovy regulatory rovnou i s tepelnym cidlem, ktery se da naladit na optimalni teplotu s 5letou zarukou a garantujou i bezplatnou opravu po uplynuti lhuty.
Cena: 750Kc
Vyrobce: SMSCOM
Nemuzu si stezovat. Mam prima klima ventos cca 425 m3/hod a slape to na tom jako hodinky.
Ten merak, jsem jeste nezkousel... ale prijde rada i na nej. Treba u tohoto si myslim, ze je lepsi nez co postoval Hlava, btw regulatory na ventilatory pro Growing maji vetsinou regulaci 25-32 °c, tento ma 5-50°c (sirsi spektrum vyuziti, mame vinej sklep, takze koupim asi jeden i tam )
no, jedna sa ale o triakovy regulator a navyse som na zahranicnych forach cital ze pri regulacii dochadza k bzucaniu ventilatora...tak nevim :-/
Zda sa, ze transformatorovy regulator v podobnej je dost problem...
Mám tenhle triákový regulátor za 1300Kč http://www.bioplants.cz/cz/Detail/2...egulator-2200-W a pokud se ubere pod 40% tak dělá větrák (Prima Klima PK 160 MES - 800 m³/h.) divný zvuky .A stejně je to ničem a o víkendu udělám box na ventílátor.Je to jen ubýrání výkonu ventilátoru a hluk to stejně dělá docela dost.Škoda peněz lepší přidat za kvalitní větrák a ve finále příde levněji než nějáky regulatory atd..
Šoupni tam 450V kondenzátor do série a mělo by to snížit výkon toho ventilátoru. Údajně to funguje. Já to budu zkoušet taky. Mám tu 450V s 1,5uF. (+10% -5%). Černá kostka. Jsou to ty speciály.
nejlevnější tranformatorová regulace do výkonu 100w
pokud k tomu přidáte termostat a přepinácí réle, tak si na regulátoru nastavíte nižší výkon a přepiínací rélé se zapojí tak aby při zvýšení teploty ventilátor jel naplné a po snížení se přepne na výkon nastavený na regulatoru. Jednoduché a učinné
je to na svetlo ale na vetrak by to mohlo fungovat taky ne? a ne zapojovt nejakou debilni zarovku.
Tanto regulátor na ventilátory s kondenzátorem funguje, ale od 0 do 50% ten větrák bručí. Docela nepříjemně, ale dá se to vydržet. Záleží na odhlučnění vent.
Nyní mám zatím stmívač a ten způsobuje ono bzučení ventilátoru. Protože nejsem nadšenej tím bzukotem, tak zkusím postavit ten uni regulator a uvidíme. Dám vědět.