Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rostlinám se evidentně daří, viditelně se rozšířily listy a barva je nádherně sytě zelená.
Podruhé lehce zality s velmi malou dávkou hnojiva (cca 1ml/2l) , jelikož jsou jen chvíli v zemině, která obsahuje Plagron growmix, která je středně hnojená, tak s přidáváním ještě nikam nespěchám. pH upraveno na 6 - 6,5. Zároveň jsem jim dal i postřik na listy ze stejné zálivky z rozprašovače.
Teplota 25°C .
Lampa je cca 55-60cm nad rostlinami.
Jelikož ještě nemám vlhkoměr, tak neznám vlhkost, ale na fotce je vidět hnědé prostěradlo, které udržuji stále vlhké.
Naposledy upravil UncleBatman 11-08-2011 v 22:48 PM
Původní příspěvek od UncleBatman Mám dotaz, kdy mohu nejdříve přesadit do 11l květináčů? Teď jsou ve 2l, ještě docela malý.
Nejpozději při přepnutí na 12/12, ale klidně i pár dní před přepnutím. Květináče musejí být dobře prokořeněné tak, aby při přesazování nebyly potrhány ty největší kořeny váhou substrátu - s tím souvisí to že je lepší přesazovat když je substrát skoro suchý.
Takže ty současné 2L budou slušně prokořeněné už za pár dní .
Je to prosteradlo vyhod se ti tam akorat udělá plisen a řasy , to sem si pověsil ručnik do boxu a akorat tam vykvetl viz , http://grower.cz/home/potw.php?...how&photoid=635 , tak na to kašli, maš sklep ??? No tak to počitej že vlhkost je tam kolem 50% normalně , to by mohlo stačit , kytky vypadaj dobře nic jim nechybí , přesadil bych je tak tejden před přepnutim , jak pisou kolegové , čau Hlava
Mám docela problém s vlhkostí, v místnosti kde je box je kolem 70% a v boxu 75-80% !! Kytky jsou zhruba v 5. dnu květu. Máte někdo nějaký trik jak to snížit? Kromě odvlhčovačky a silnějšího odtahu? Díky
Čau , no jestli maš dostatečnej odtah a ofuky jedou tak by to neměl bejt takovej problem , ja sem měl cca 70% do konce květu a v poho žádná plíseň , jestli tam máš i vysokou teplotu tak zvětši odtah , odvlhčovačka moc nepomůže , at to kvete , Hlava
Ja bych urcite nechal neco ze vzduchariny zaple non-stop..idealne odtah,no a hlavne a predevsim bych si poridil nejake cirkulacni vetraky dovnitr.Dva klipsnaky naproti sobe,jednk to urcite pomuze aspon trochu s vlhkosti a hlavne to "roztrepe kyti" coz ti zajisti ze nebudes mit problem s tim ze se ti pak vetve budou lamat vlastni vahou,aspon ne tolik,zesili stonky atd.A urcite bych se razantneji zbavil nejakych spodnich vetvi,v tomhle pralese ,pri tehle vysce se tam svetlo stejne dostane stezi a akorat ti to brzdi vrsky...priloz update foto jak to vypada...jinak AK je mocna zbran,uvidis sam,drzim palce
Pánové děkuji Vám za rady. Co mám opravdu bez problému, tak jsou teploty. Teplota je téměř pořád na 26°C a když je venku hardcore vedro, tak jsem maximálně na 28°C, takže to je perfekt. No teďka jede odtah už nonstop, ale musím koupit ty klipsňáky no. Mám normální ventilátor, jenže je hrozně velkej a dělal by neplechu (už jsem to zkoušel). Jinak výška je 50-55cm u AK a Apollo11, které jsou v boxu dvě, mají obě 65cm, jsou to takový neohrabaný bestie Fotky rozhodně později dodám. Díky za podporu
6-7. den květ (nejsem si uplně jistý , však je to jedno)
Rostliny jsem hodně prostříhal. Je dobré, že mi po prostříhání klesla i vlhkost o cca 8%, což se mi hodí Jen teď vypadají jak chudinky. Hned sem jim dal na posílení 1,8ml/l grow + 1,7ml/ml bloom + 0,8ml/l topmax. Foto za tmy dodám, jsou krásně sytě zelené.