Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky sem zacinal,ze sem hulil jenom v patek v hospode.Postupem casu sem si dal i mimo patek na akcich,zacal sem pestit a hulit castejc.Jeste loni sem si dal tak 3x tejdne,letos uz kazdej den.Zatim se to na me nejak nepodepisuje.To,kdyz sem zcazenej a neco zapomenu moc neresim-to uz se mi stavalo i predtim.
od leta som hulil kazdy den a stavali sa mi tie veci s tym zabudanim raz som zabudol de mam auto ale potom sa mi zdalo ze mi to uz nic nerobi, dal som 3 vodne a... nic, tak teraz pauzujem robim to tak ze raz za tri stiry dni si dam a potom zas nic, a chcel by som to obmedzit na raz tyzdenne, ale urcite sa da prestat !
ja hulim ked si to mozem dovolit...napriklad teraz som v anglicku a uz som nehulil pomaly dva mesiace,lebo musim mat cistu hlavu kedze si hladam pracu...nemozem sa rozmaznavat ked nezarabam...nebudem to robit na ukor niecoho...a tak
Fynko, pětkrát denně je moc!!!!! Já osobně na sobě cejtim, když zhulím dejme tomu dva gramy stylem jedno brčko v devět a druhý v jedenáct večer-což mi dá tak tejden-no a po tom tejdnu jasně vnímám, že to mám jinak-hůř. Pokud mám zrovna něco náročnějšího v práci, kdy se třeba musím učit nějaký nový věci, tak mi to očividně dá mnohem víc práce, než když jsem postavenej před něco podobně náročnějšího v období, kdy jsem třeba tři týdny neměl jointa v hubě.¨
Mozek tím častým hulem se stane líným a dělá mu pak flexibilita potíž-což pokud někdo žije a pracuje rutinním způsobem, že dělá dokola stejné věci, tak to ani nemusí pocítit, ale na vstřebávání nových poznatků to hulení moc dobrý není.