Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sorry, ale ještě jsem se chtěl zeptat kolikrát jsou ty jednotlivý kytí zastříhávaný. Teď když na to koukám zhulenej, tak si říkám, že to není možný takový ukrutný keře .
ehm. Tak to je fack v pohodě ta poslední fotka mě dostala ...... Dotaz : Kdy si sázel ?? A pak taky nezapomeň napsat kolik toho bylo celkem až to slklidíš to by mě fack zajímalo
super bozi kytky. k9u++
musim te pochvalit za to misto okolo, kazada kytka hodne mista ma, ja znam lidi co nasazej na 2m 50 kytek.
samozrejme ze sem si stahnul posledni vobrazek to se totiz jen tak nevidi uz se tesim na fotky.
Čau kamo, moc pěkný kvítí, jak si pěstoval ten hollans hope taky sem si ho objednal a potřeboval bych vědět jak jsi to dělal že ti to tak pěkně vyrostlo