Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám darkstreet a nic moc teda... Šedá fólie vevnitř neodráží snad nic (dalo mi to míň g než v dřevěné nabílené skříni), ve tmě je přes stěny vidět obrys stínidla a výbojky (měl jsem jen 250) a po celém povrchu se dělají mikro dírky které dělájí něco jako hvězdnou noční oblohu ... Trubky v sobě kmitají, musel jsem vystužovat a lepit aby se to náhodou nerozpadlo, Dvojité dno má taky, s tím otvorem pro ventilaci se to dělá asi všude stejně (ale hlavu do ohně bych za to nedal), dva pasivy dole, zipy po první kole drží, nedrhnou a řekl bych že ještě něco vydrží no každopádně ale za tyhle peníze vhodná alternativa ale pokud to miluješ, tak není co řešit (a darkstreety nebrat) ale jen moje zkušenost zdar
Tiez som vlastnik dark streetu. Isiel som do tohto vyrobku s tym ze bolo menej penazi a tym padom som za tu cenu cakal aj mensiu kvalitu.(planovany na dve rundy), Dost mi vadilo zo zaciatku jak sa zachytaval zips do takej tej bocnej latke pri zipse.Nasledkom toho na par mm jak keby jemne natrhli nitky.Cez box mi nepresvitami nic. Dalsie vec ze napriklad ofukovy vetrak mi porobil cierne cmuhy cez tu sedu foliu. Pisu jej 80% odraz(no newiem) ale neprisudzoval by som tomu podstatne zniizeny vynos. Na podlahe neni pevna vanicka ale len taka jak gumena vlozka. Cez stropny otvor som dokazal akurat narvat Sonoflek s vnut. priemerom 125.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Kurna tak dlouho sem vahal az to zalozil nekdo jinej , koupil sem si HB XXL a sem velice spokojen jak zpracovanim tak funkčnosti , takze
1. kvalita - řekl bych dobra až nadprůměrna
2. prusvitnost - temeř zádna , pres zips jsou z obou stran limce , jedine misto kde to trochu prosvita jsou dole privody vzduchu ale kdyz to vevnitr dobre srovnaš tak je to perfekt .
3. mobilita - ja sem ho poprve slozil za hodku bez navodu , pak sem to musel predelat , dal sem jinak ty umelohmoty spojky a napodruhy za 35min postavenej , skladat do krabice sem jeste nezkousel
4. material - neni to PVC vice je tady http://homebox.net/dhtml/nopvc.php , da se to umejt zevnitr i z venku v pohode .
5. opotrebeni - to sleduju jedine u zipu v miste kde se strka ten zobacek do jezdce , tam se to trochu optřepilo ale ne nejak moc 1-2mm jinak tam nic jenho pohybliveho neni .
6. nosnost - no u HB XXL tvrdej 50kg dohromady , ja tam mam povesenejch tak 15 a uplne v klidu .
7. podlaha - u HB jsou podle velikosti na podlaze vanicky zhruba s 12cm okrajem takze se tam vejde dost vody kdyby ti to preteklo
8. prakticnost - no otvoru je tam dostatek 2x260 strop na bocich po jednom 160 a diry na elektriku tak na boku po jedne prumer 10cm , dost drzaku je na strope + k tomu bylo 10ks pasek na povesenich tech veci
9. ne , koukal se na oboje a nedelaj
10. kvalita cena - ja ho kupoval tady od jednoho člena s dobrou slevou tak sem nadmiru spokojen .
Jsem majitelem boxu dark street 100,tak se pokusím ho nejak ohodnotit...
Na zacatek bych rad podotknul ze me stal 2400,coz je dost lidovka
Kvalita- celkem dobry je to i celkem stabilni az na ten zip,kterej se opravdu zasekava,ale chce to ten spravnej grif a dobrý
Průsvitnost- neprosvita,jen u pritahu,ale to tusim ze vsechny boxy
Mobilita- na poprve stal za 20min. (nesmite u toho bejt holt tak mooc )
Materialy- rek bych ze dobry,přežil i polití kyselinou ta folie sice asi moc neodrazi,ale stejne to na výnos ma malej vliv,řek bych ze sou dulezitejsi veci....
Nosnost-nevim nevesel sem se na to ale filtr a tak udrzi bez problémů
Podlaha-z jakysi gumy,taky přežila kyselinu,a taky par litrů vody zadrží...ale cekal sem to lepsí(ale mozna sem to spatne postavil)
Praktičnost-tady to bude horší... po otevřeni dveři zustane od zeme asi 10cm platna,takze tam ty svy 30kg tezky bublaky davam dost ztuha...kdyby se oteviral az na zem,bylo by to lepsi... otvoru taky moc není,ale me to staci,pritah pro zvlh.,odtah by se mel 160ka vejít...a kabely sem taky protáhnul bez problémů...
Kvalita/cena- levnejší box sem nesehnal,takze si na kvalitu nestezuju,za ty prachy...
a opotrebení po jednom kole nemuzu posoudit.... tot vse
rad bych kvalitni box takze koupim asi HB, ale predevsim bude rozhodovat financni situace.
jeste se chci zeptat jestli se da homebox(XL 120x120x200) popr darkstreet stejny velikosti otevirat bez problemu i ze stran? mam dve 45l NFT=blba manipulace, tak abych se dostal bez problemu i ke kytkam z boku...
Původní příspěvek od Hysteric
Praktičnost-tady to bude horší... po otevřeni dveři zustane od zeme asi 10cm platna,takze tam ty svy 30kg tezky bublaky davam dost ztuha...kdyby se oteviral az na zem,bylo by to lepsi...
citace:
Původní příspěvek od mopagi
jeste se chci zeptat jestli se da homebox(XL 120x120x200) popr darkstreet stejny velikosti otevirat bez problemu i ze stran? mam dve 45l NFT=blba manipulace, tak abych se dostal bez problemu i ke kytkam z boku...
No to sem tam zapomel doplnit a je to celkem koukam dulezite , HB se otvira celej predek , na tydle strance dole http://homebox.net/dhtml/product_family_homebox_xl.php , u SJ tam ze strany a zhrora, zespoda zustava limec , sice ne tak velkej ale v tom rohu muze trochu vadit viz ... http://www.secretjardin.com/index.php/darkRoom , nejlepsi je se asi na to jet podivat to G shopu kde to maj vystaveny , zatim cau Hlava
Nemohl by sem někdo nahodit nějaký fotky různých boxů???shánim box100x100 anevim jestli homebox darkbox nebo darkstreet...peněz na vyhazování nemam, ba právě naopak........možná by mi stačil ten darkstreet, moh bych si ho vylepit diamantovou folii kterou mam doma pěknej pár kousků......tak třeba kdyby někdo vyfotil pár fotek i detaily věcí který na tom nejsou uplně dokonalý, přece jenom výrobce to vždycky fotí tak aby to vypadalo, co si budem povídat že
kdokoliv udělá nějaký SLUŠNÝ fotky ten má u mě k+
Jen bych podotknul že řešit nejakou odrazou folii (myslím jestli v tom boxu je bo není) je zbytečnost. Duležitá je praktičnost toho boxu a jeho kvalita zpracování,ne blbá folie...
HB se dá rozepnout ze všech stran jak se nekdo nahoře ptal.
Brdaaak 01 - co chceš konkretne vyfotit? Fotek HB je všude hromada.
No to sem tam zapomel doplnit a je to celkem koukam dulezite , HB se otvira celej predek , na tydle strance dole http://homebox.net/dhtml/product_family_homebox_xl.php , u SJ tam ze strany a zhrora, zespoda zustava limec , sice ne tak velkej ale v tom rohu muze trochu vadit viz ... http://www.secretjardin.com/index.php/darkRoom , nejlepsi je se asi na to jet podivat to G shopu kde to maj vystaveny , zatim cau Hlava
aaaa diky ti, takze uz mam jasno...HB je jasna volba
MACHOMAN::::no zajímaly by mě právě různý ty problémy co popisoval pALICZaKoff, prostě kdyby ty lidi co na něco skuhraj aby to nahodili v detailu...pan.smakovicka povídá něco malinko jinýho, možná jsem zaujatej na ten dark street...mam to v hledáčku, i právě mi bylo mírně doporučeno secret jardin....ale nejsem rozhodnutej vyloženě pro dark street, jde mi o to , abych viděl komu co na tom vadí, nechci si pořizovat něco čeho se budu brzo chtít zbavit, a taky myslim že pokud je něco zevnitř šedý, že by to nebylo od věci vybavit lepším odrazem......když lidi říkaj 80% odrazu-no nevím.....snad mě chápete...a nenašel jsem moc fotek a temat kde by setyhle problémy rozebíraly, pokud jo , pošlete linka už nebudu rušit...prostě shánim box a do tejdne chci mít uplně jasno, spíš dřív...a vim že je spousta jiných cizojazičných foor, jenže já když rozumim a chápu každej 4-5 výraz tak sorry, z toho nic nepoberu, dik za jakýkoliv odpovědi
Brdaaak_OO1 : na nějaké fotce z groušopu jsem viděl že darkroomy jsou oproti DS vevnitř světlejší navíc má více otvorů no jak je vidět na oficiální sajtě secret jardinu...
Co mě akorát mrzí je ta prosvítavost i když tu byla jiná zkušenost stejně jak s tím zipem... On je to dobrý box, mouchy (spíš mušky) má ale to snad všechno co začíná a pokud nemáš peníze nazbyt tak určitě neprohloupíš
pALICZ....no mě tak nějak zajímá hlavně ta prosvítavost...nemoh bys to vyfotit po tmě, aby bylo vidět jak to prosvítá.....právě pokud je to dark tak tzo prossvítat nesmí podle mě, dík za odpověď...asi mi nezbyde než si koupit darkstreet, bral bych bazarovej homebox všema deseti, jenže není nabídka...
koupil sem darkstreet 100, fungl novej za 2800,-
postavil sem ho na poprvy za 10min, a to je styl.
se zipem zadny problemy nemam, nikde neprosvita,
otvory sou akorat. stoji pevne, nese filtr i TT.
+je k tomu prenosna taska jako na golf. hole
odraz nicmoc, ale to neni tak podstatny si myslim,
vylepovat ho nejakou folii je utopie
kdyz to porovnam s homeboxem, kterej v ty velikosti
stoji skoro 2X tolik, tak nechapu homeboxare
pro cesty štrýtu sou nejlepsi boxy z darkštrýtu
cau. ja vlastnim Darkroom 120x120x200 a muzu jedine doporucit. Konstrukce zarucene pevna (drzi lampu, UFO, vetraky..), material taky. Zip se mi zasekl jednou, ale to protoze sem jelito. Jinak mam i verzi darkstreet na matku (400 W) a ten mi prijde jako trosku odflaklejsi verze darkroomu. material mi neprijde uz tak pevny, ale vaznejsi problemy sem zatim nemel. Akorat pri sestavovani se mi naprosto rozparala ta spodni vana.