Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K tomu URL. Shanti je velkoobchod, takže tam nic neuvidíte, jenom Pěknou babu co navás vykoukne a sprcá, že už 5 let sou velkoobchodem a, že na vás kašle.
jinak objednat ONlINE ale to je drahý.
Dej na známý osvědčený growshopy. Pokud seš z Brna tak ti doporučuju growshop Mazar, nebo pasáž Spodní trakt.
v každý drogerce se dá koupit kyselina citrónová-není to žádnej humus jako líh nebo benzín-stojí pár korun, stačí polívkovou lžíci zalejt vodou a nechat odstát a je vymalováno
Uvazuju o nakupu keramickeho bongu, ale v mem okoli ho nikdo nema, tak se chci zeptat tady, jak se takovy bong cisti? Preci po nejake dobe musi pekne smrdet, stejne jako drevena dymka. Jak to resite?
no von nesmrdi po nake dobe ale uz po prvnim pohuleni a na to jedine vodou pekne vydrhnout a u drevenych dymek vem spejli a kousek papiru a normalne to prostouchni.Hodne zalezi na typu ty fukny.....Hodne stesti
diky za odpoved, ale me prave zajimalo, jak drhnes ten bong, kdyz se do nej nedostanes...
tam mas preci diru na kotlik (pokud neni pridelanej napevno), diru na pusu a turbo, ale ani jeden otvor neni dost velkej na to, abych bych si dokazal predstavit, ze zkrz nej budu drhnout vnitrek...
Stejne pocitej s tim, ze si koupis prvni bong a na nem teprve pochopis na co si mas pri pristim nakupu dat pozor. :-) Taky jsem tak dopadl, ale to je normalni. Jinak to asi nejde.
Já bych řekla že by mohlo pro tu "základní"udržbu(pokud ho nechceš jak z tuzexu),tak párkrát vyvařit ve vodě(aspoň),a dokavaď je teplej z tý vody, tak čistítkem na šluknu to zkusit protáhnout a votřít ty strany...Ale jenom když bude teplej-ten čaras pak krásně pouští...Zřejmě
Vlastním akrylátový bongo, a po třech měsících užívání bylo fuck jetý. Stačilo tak 1 dcl. lihu zadělat otvory a několik minut protřepávat. Pak bylo jak nový. Myslim, že je jedno jestli je z keramiky, skla,...
Dneska sem se po dost dlouhé době dokopal k tomu abych vyčistil svoje 60cm skleněný bongo....Bylo už pěkně zaprasený a chuť kouře tím byla dost cítit (taková ta spálená hemza, jako na stěnách skleněnky "SHIT"). Fakt zdlouhavá prácička. Ještě že to má odnímatelný gumový dno. Čistím to následovně....rozeberu na jednotlivé díly, napustím do kbelíbu horkou vodu s trochou jaru a do toho ponořím bong. Chvíli nechám aby to povolilo....pak vezmu kartáček na zuby a drhnu a dhnu :-D pak ještě nějakej nástavec aby sem se dostal úplně všude. Na místa který fakt nejdou vydrhnout je nejlepší použít technický líh, docela dobře to ty sračky rozpustí. Skoro hodinka práce....Potom ještě zbývá vyčistit trubičku co vede od kotlíku, to je docela oříšek. Vezmu špejli, omotám kouskem hadříku, namočím do lihu a pomalu ji zasouvám do té trubky, kterou otáčím tak, aby hadr na špejli utahovala :-) tak 10x vyměním hadřík, než je to čistý....hrozná práce....tím je to skoro hotový, omýt vodou, poskládat, zážeh!
Akorát se mi povedlo trochu na trhnout takovou tu těsnící gumičku co je kolem trubky z kotlem, nevíte někdo jestli se dá samostatně dokoupit???
ja sem dostal ty tesnici gumicky nahradni, urcite se da nekde sehnat v nakym smokeshopu.
jinak mam bong se zakrutou na led a vycistit ho jeste sem ho nikdy nevycistil za tech par let... nedostanu se tam.
a na ty sracky v kotly a v trubicce je dobry hodit to do vrouci vody.
tak jde o to jakej bong používáš. Já používam skleněný bongy, takže u mě vede kombo písek a odlakovač na nehty a jar. Do suchýho špinavýho bongu nasypu písek, doleju odlakovač a vykvedlam. Odstraní to 100% všeho bordelu. Pak !důkladně! vypláchnu vodou, napustim další vodou, jarem a ještě alespoň dvakrát vymeju.
Kotel čistim tak že skrz něj necham protéct pořádnej proud horký vody.
Celkově mi to všechno trvá tak půl hoďky.
janxu: jak jsem řikal, pokud je skleněnej, zkus to s pískem a org. rozpouštědlem. Pak ale důůkladně vymejt