Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj přátelé,
tak s politováním oznamuji konec tohodle trošku podprůměrnýho growu,je toho fakt míň než sem čekal...
nakonec se žádný experimenty nekonaly pač smrad byl silnější než moje nervy a nechtěl sem čekat až se mě sousedi začnou ptát co že se to od nás line za zápach...
možná delší růst,nevim no herer bude asi šlapat good,ale výnos bude podle mě slabej(kam se sere na GWS)
příští kolo nevim vůbec jestli bude,doufám že jo,doma je to na levačku no.
všem moc díky za karmy a za zájem a snad brzy nashledanou!!!
Díky chlapy,
no uvidíme možná,že to moje drahá polovička ještě skousne,ale musim ganžopádně pořídit orig.pacháč a pak by to snad šlo
tů Machoman: no je to dost,ale zas to bylo trochu řidčí,tak je to v poho
minulej round tam v "noci" tolik nebylo páč to dozrávalo v červenci,takže teplota se hejbala kolem třicítky,teď v zimě by to sneslo i 4kylo,ale na to seru,tohle stačí bohatě...ale to už je jinej příběh,že :-)
díkes za kachny hoši,čůs!